Binnaz Abla

Evet aynen Serkan zaten yağmalandı resmen..8 kişi gördüm bir ara..kan emici asalaklar cidden,burdan okuyup okuyup saldırıyor,birde en ufak ne yazıyor ne yorum yapıyorlar..avuçlarını yalasınlar bundan sonra..hiçbirşeyi söylemiyorum burda

Dün nesibeye baktırdım. 1000 kredi eder mi ... Etmez. İyi niyetli bir insan Güzel bakıyor sorum üzerinden gitti ekstra bir şey söylemedi.
Umarim senin icin cikar ama ben gecen yil baktirmistim ve aynen sadece soruma cvp vermisti ve cikmadi. Gecen yil sonuydu vadesi...
Onun disinda Melek Ay'a baktirdim ben de ve benimle alakasizdi yorumu yani simdiki ani bilmeyen gelecek hic bilemez diyorum. Neva Demir'den de yorum aldim, gecmis ve an nokta atisi doluydu ama benim bile gördügüm bir sekli atladi, soruda belirtince gecistirdi ama önemli bir konu aslinda ve oldu gibi. Gelecek beklemede oldugu icin gecmis ve an olarak memnuniyet derecem 70-80% ama gelecek cikmazsa tekrar gitmem herhalde.

Son düzenleme:
Bebeğim geçen ay neva benim hediye falıma bakmıştı baya begnemiştim gecen gün kriz geldi bütün iyi falcılar ortadan kaybolmuştu ona attım bende iyiyidi yine ama harika baktırın diyemrm yoklukta gider bi de zzeydere attım yine o da yine baya iyiydi. Zeydere genel ?? Aşk ?? Yazıp yollamayın berbat bakar herkesin farklı yeteneği ben ona baya detaylı anlatıyorum hatta foto falan atıyorum döktürüyor kadın özelliği öyle demek ki

Ben zeydere 1 ay önce falan atmıştım. Eximle ilgili net bir soru sordum. Evlilik olacakmı gibi. Eximden hiç bi şekilde bahsetmedi yani andan geçmişten bahsetmedi karakter bahsetse bile bşydi benim için direk gelecek odaklı Beni evlenip boşanmış cocuklu bir adamla pesbembe hayalli bir şekilde evlendirdi. Bu benim için olanaksız bşy büyük konuşmayım Allah kısmet eder herşeyi. Soru hakkımı bile kullanmadım yani gelecek odaklı konuşmak daha kolay tabi bilmediğimiz için. Salladı belkide O yüzden memnun kalmadım başka baktıran varsa yorum atarsa güzel olur bende falımı değerlendiririm belkide cıkar bilemem

ya buradan bir arkadaşım daha baktırdı o da pek beğenmedi ama fazla detay vermemişti ama başka baktıran arkadaşım tam tersi çok beğendi sanırım kime tutarsa artık enerji demek istiyorum mesela benim ailemden baktıranlar da oldu onlara da çok tutarlı ve bildiği çok şey olmuştu yaşadığımızda çok şey oldu o yüzden üzülüyorum başka kimseye bilemeyince :)

Benim şu an sonsuza kadar gidebileceğim tek falcı Serkan Batu ve zeyder tabii serkan'a daha sık gidiyorum zeyder ayda bir :)

Ya inan ben de bunu deneyimledim zmn zmn... Fal krizi zirve yaptigi zaman (genelde bende ani önemli bi gelisme oldugunda ortaya cikiyor ) baktiracak baktirmaya degecek kimse ortada yok oluyor sonra o an aklima az yatan kim varsa online gönderiyorum ama sonuc genelde hayalkirikligi sonucu artan tatminsizlikle birine daha gönderip en sonunda o günlük pes etmek oluyor

Ben. Sağlık konusunda çok yorum yapan birine denk gelmedim hiç sadece zeydr bana şu olacak bu olacak dedi sağlık noktasında

Çok geçmiş olsun umarım problem olmadan atlatırsınız şifalar diliyorum. Sağlık konularının fallarda olması çok uygun değil benim düşüncem ama söyleyenler de oluyoe

Ne konuda kız döncek dönmicek arıcak aramıcak olumlu olumsuz dediler de bilemediler mi yaniii

Şöyle oldu panpalar ben yeni birinden hoşlanır gibi oldum. Hemen senaryo yazmışlar. Ben eski adama yöneldim konuşmaya etmeye başladık şimdi kimse de sen böyle yapacaksın dememiş

Yok yahu diyorum ya atmasyon tutmasyonmuş online fal burda bunu anladım
Şu an çöktüm benimkilerde çıkmaz o zaman yaaaa ufff zaten paracıklarım gitti ona yanarım ben de artık baktırmıcam yaaa gelecek zaten gelecekk bakalım yaşayıp görecem yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…