- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
kopamiyorsunuz demek ki, insallah sekerim rabbim gonlune gore versin insallah :))
Ay canim keske sorun öyle bisey olsa. Biz cok mutluyduk bizim sorunumuz 3, sahislar yüzünden bitti...bayagi karisti aileler v.s hayirlisi bakalim[/
en kısa zamanda düzelir herşey yoluna girer umarım :)
Ayyyy canlarim insallah hepimiz cok mutlu oluruz((((
Nalan abla evet cümleleri toparlayamama sorunu yaşıyor ama bana yaşadıklarımla ilgili en fazla nokta atışı yapan falcıdır.gelecek içinse şubat ayını bekliyorum.
Ben tarot baktırdım,sagolsun bi yıllık fal bakmıştı bana.Çok karışık anlatıyo.iki ay oldu galiba baktırdığım.Falını tekrar dinlemem gerek ama sanırım çıkan bişey yok.Bi sürü şey söylemişti.Bi denenir yani nalan.Bende bi kere baktırdım zaten.kızlar, nalan abla ile ilgili olarak ortak kanı neydi ya? eski sayfalara dönüp uğraşmak istemiyorum..sanki genel olarak karışık bakıyo diye aklımda kalmış..dedikleri çıkan var mı ?
Ha o zaman bence bırak Nalân kalsın,yiğit i dene.Olurda içine sinmezse ne zaman olsa Nalan a yine baktırırsın.Nasıl olsa yerinde duruyo.Anla ilgili Nalan bende bildiğide oldu bilmediğide.ayy naapsam..ptesi yigite baktırmayı kafaya koydum ama burda bahsedilenlerden bi nalan kaldı gibi.. an analizi nasıldı peki? ben karşı tarafın hislerini de merak ediyorum... ooff şu çocuk bi arasa da bi konuşup halletsem bu işi..
Canım mailine bakarsınnnn.bunu duymak harika canim insallah icine siner harika bir isin olur
Ha o zaman bence bırak Nalân kalsın,yiğit i dene.Olurda içine sinmezse ne zaman olsa Nalan a yine baktırırsın.Nasıl olsa yerinde duruyo.Anla ilgili Nalan bende bildiğide oldu bilmediğide.
ayy naapsam..ptesi yigite baktırmayı kafaya koydum ama burda bahsedilenlerden bi nalan kaldı gibi.. an analizi nasıldı peki? ben karşı tarafın hislerini de merak ediyorum... ooff şu çocuk bi arasa da bi konuşup halletsem bu işi..
evet yiğiti kesin kafaya koydum..dediğin gibi nasılsa nalan yerinde duruyo..bana karışık kuruşuk fal gerekmez.zaten kafam karmakarışık. net falcı gerek..
kızlar, nalan abla ile ilgili olarak ortak kanı neydi ya? eski sayfalara dönüp uğraşmak istemiyorum..sanki genel olarak karışık bakıyo diye aklımda kalmış..dedikleri çıkan var mı ?
Nalan abla evet cümleleri toparlayamama sorunu yaşıyor ama bana yaşadıklarımla ilgili en fazla nokta atışı yapan falcıdır.gelecek içinse şubat ayını bekliyorum.
geçmişi ince ayrıntılarına kadar çok güzel tarif ediyo aaa diyodum nasıl biliyo falan filan ama gelecek konusunda fıs , verdiği zamanlar çıkmadı, ve sorduğum soruya da cwp vermiyo soru sorulucak yerde yazdım bi daha cwp vermemişssiniz sorduğum soruya dedim, bi daha fal gönderin dedi yok artık daha neler...
Yok yavrucum çıkan fal falan en azından bende yok.Son iki umudum Taha ve Yiğit.selam kızlar yoktum bayadır var mı çıkan fal bu aralar?
e fal baktırma hatasında bulundum.
Geçmişte aldatılmışsın dedi,öyle bir şey yok.
Yorumların hiçbirinin benimle alakası yoktu,baştan aaşağı zırvaydı.
e fal baktırma hatasında bulundum.
Geçmişte aldatılmışsın dedi,öyle bir şey yok.
Yorumların hiçbirinin benimle alakası yoktu,baştan aaşağı zırvaydı.
ben barışı hiç hiç beğenmediğimi en baştan beri söylüyorum.
bende açık açık sorularımı vs yazdım sorularım dışında saçmalamışta saçmalamış.
kafasına göre sallamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?