- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Umarım iyisinizdirKızlar bu falcılar foss ya annem babamın akciğer tomografisinde corona tipik bulgular görüldü ve test yapıldı şimdi. Sonuç yarın çıkıcak. Aynı şikayetler bende de vardı ben gidemedim doktora. Şimdi falcıların hiçbiri bundan söz etmedi bile
Nasilsin? Gecmis olsun simdiden. Her ne varsa biran önce atlatilmasi dilegiyle... |
Merhaba annemle babamı yatırdılar hastanede tedaviye başladılar,, beni evde karantinaya aldılar. Çok ağır değiliz
Nasilsin? Gecmis olsun simdiden. Her ne varsa biran önce atlatilmasi dilegiyle...
Teşekkür ederim. Üçümüzde de hiçbir zaman ateş olmadı. Bende tat koku kaybı hafif öksürük aşırı halsizlik, annemde hafif öksürük asiri halsizlik, babamda halsizlik sırt ağrısı ve göğüs ağrısı vardı.oksurme yoktu. Ancak ıkisinin akciğer tomografisinde korona tipik bulgular olduğu için test yaptılar pozitif cıktı.Umarım iyisinizdirÇok geçmiş olsun nasıl belirtileri oldu benimde göğsümde bir ağrı var kaç gündür tırsmıyor değilim
Canim üzüldüm gercekten ama tüm dünya bunu yasiyoruz maalesef... bir grip gibi atlatacaksinizdir. Bu arada lütfen kafayi takip biseylere üzülme, falcilari ise bosver... güzel fillmler seçip izle, komik videolar filan...Teşekkür ederim. Üçümüzde de hiçbir zaman ateş olmadı. Bende tat koku kaybı hafif öksürük aşırı halsizlik, annemde hafif öksürük asiri halsizlik, babamda halsizlik sırt ağrısı ve göğüs ağrısı vardı.oksurme yoktu. Ancak ıkisinin akciğer tomografisinde korona tipik bulgular olduğu için test yaptılar pozitif cıktı.
Biran önce altlatırsınız inşallah kafanı hiç bir şey takma bize güzel haberler verTeşekkür ederim. Üçümüzde de hiçbir zaman ateş olmadı. Bende tat koku kaybı hafif öksürük aşırı halsizlik, annemde hafif öksürük asiri halsizlik, babamda halsizlik sırt ağrısı ve göğüs ağrısı vardı.oksurme yoktu. Ancak ıkisinin akciğer tomografisinde korona tipik bulgular olduğu için test yaptılar pozitif cıktı.
Allah şifa versin tez zamanda size ve tüm hastalaraMerhaba annemle babamı yatırdılar hastanede tedaviye başladılar,, beni evde karantinaya aldılar. Çok ağır değiliz
Deme, darisi basima ...Zaman sarksada serkanın dediği büyük olay bugün olmuş bulunuyor
ay inşallah kuzum tez zamanda çıksın sana da aramadı henüz ama karşılaştık anlatayım özeldenDeme, darisi basima ...
Ne oldu anlatsana, çatlayacagim simdiAradi mi ne oldu?
Bekliyorum cnm, inan bana olmus gibi sevindim, hak ettin çünkü, sabrin sonu selamet. Ayrica, Serkan'i bu kadar ünlü yapan bizleri yönlendiren de sensin Miss Trendsetteray inşallah kuzum tez zamanda çıksın sana da aramadı henüz ama karşılaştık anlatayım özelden
Bekliyorum cnm, inan bana olmus gibi sevindim, hak ettin çünkü, sabrin sonu selamet. Ayrica, Serkan'i bu kadar ünlü yapan bizleri yönlendiren de sensin Miss Trendsetter
Beteerrr olsunlar inşallah. Canım serkanım demişti inanmıyorsun ama büyük konusuyorum olacak demiştiBekliyorum cnm, inan bana olmus gibi sevindim, hak ettin çünkü, sabrin sonu selamet. Ayrica, Serkan'i bu kadar ünlü yapan bizleri yönlendiren de sensin Miss Trendsetter
Ne kadar süre sarkmış canimZaman sarksada serkanın dediği büyük olay bugün olmuş bulunuyor
Amin inşallah sağ olunAllah şifa versin tez zamanda size ve tüm hastalara
Inş cnm sağ ol:*:*yalnizkus gecmis olsun cnm tez zmnda gecsin ins
Alex hangi uygulamaydıTellwe’de Maviyakamoz’un söyledikleri de çıkmamış ve aşırı pembeci.
1 aylık gibi hemen hemenNe kadar süre sarkmış canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?