Binnaz Abla

Umarım iyisinizdir Çok geçmiş olsun nasıl belirtileri oldu benimde göğsümde bir ağrı var kaç gündür tırsmıyor değilim

Nasilsin? Gecmis olsun simdiden. Her ne varsa biran önce atlatilmasi dilegiyle...

Umarım iyisinizdir Çok geçmiş olsun nasıl belirtileri oldu benimde göğsümde bir ağrı var kaç gündür tırsmıyor değilim
Teşekkür ederim. Üçümüzde de hiçbir zaman ateş olmadı. Bende tat koku kaybı hafif öksürük aşırı halsizlik, annemde hafif öksürük asiri halsizlik, babamda halsizlik sırt ağrısı ve göğüs ağrısı vardı.oksurme yoktu. Ancak ıkisinin akciğer tomografisinde korona tipik bulgular olduğu için test yaptılar pozitif cıktı.

Canim üzüldüm gercekten ama tüm dünya bunu yasiyoruz maalesef... bir grip gibi atlatacaksinizdir. Bu arada lütfen kafayi takip biseylere üzülme, falcilari ise bosver... güzel fillmler seçip izle, komik videolar filan...

Biran önce altlatırsınız inşallah kafanı hiç bir şey takma bize güzel haberler ver Hafif atlatmanız bile mücize umarım biran önce gecer

ay inşallah kuzum tez zamanda çıksın sana da aramadı henüz ama karşılaştık anlatayım özelden
Bekliyorum cnm, inan bana olmus gibi sevindim, hak ettin çünkü, sabrin sonu selamet. Ayrica, Serkan'i bu kadar ünlü yapan bizleri yönlendiren de sensin Miss Trendsetter

Bekliyorum cnm, inan bana olmus gibi sevindim, hak ettin çünkü, sabrin sonu selamet. Ayrica, Serkan'i bu kadar ünlü yapan bizleri yönlendiren de sensin Miss Trendsetter

Tam ohhh pişmanlık duydum gibi olmadı ama o da olur bu adımdan sonra gerçi benim umrum değil bitti ne sevgi ne baska bir şey var sadece egom tatmin olsun hakettim

Serkan fan clup başkanıyım biliyosunuz pardon Batu a hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…