Binnaz Abla

Of bu zamana kadar bir falcı çıkmadı yanş bu kadar olur bir türlü bulamadım yani kızlar güzel bakanı. Gerçekten sallıyolar. Bir hocaya gittim o geleceği görüyordu dediklerini yaşadım aslında iki Kere gittim yanına. Bu sefer bakalım oluvak mı ama işte insan yine bakmak istiyor resmen dersimi çıkarmamış gibiyim 2 Sene bu falcılar umutlarımla ounadı ama halen çıkacak birini bulucakmışım gibi falcılrdan halen bakıyorum çok üzücü

bu bahsedilen Zerrin nasıl kızlar acaba? İyi görüyor mu inan baktırmayı düşünüyorum tam yazmıştım ama tereddütte kaldım biraz ben

ben deniz sonal sanirim binnaz ablada ona bakttirdim şu ani bildi gelecekle ilgili de tarih verdi ama bakalım.gorecegiz

Yaaaa gerçekten miiii dediği herşey çıktı mı peki
Evet çıktı. Ben sık gidiyorum yalnız bi fal atıp 2 ay beklesem çıkmazdı belki ama olaylar ve hayat baya değişken oldugu için hep durum değerlendirmesi yaptık şimdi şöyle şimdi böyle gibi daha öncede çok şey çıktı ama bu olmaz diyordum .

O kadar çok fal attim ve atıyorum ki serkana haftada 2 gün attığım oldu o yüzden bazen acaba çok atinca çıkmaz mı vadeyi öteler miyim diye düşünüyordum hep ama yazdığınız umut ışığı oldu banaa

Bazıları abartı buluyor serkanı vs begenmeyi olabilir çıkmayanı olabilir anlarım saygı duyarım. Ama bana cııkıyorsa suç benim mi :) tabi ki seveceğim nasıl çıkar sana gibisinden olaylar yasadıgım için övmeye korkuyorum artık. Ama çıktı kardesim çıkmaya da devam ediyor

Sanırım enerjisi meselesi ya da başka bir şey. Bende de çıkıyor. Hani bana çıkmayan, çok pembe bakan Ve çok övülen falcılar var mesela artık diyorum demek benle Tutmuyor bazıları..

Arkdaşlar merhaba bir süredir takip ediyorum sizin söylediğiniz Serkan Batu Kılıç beyi uzun süre yakalamak için uğraştım ve bende hiçbir şekilde tutmadı. O kadar süre bekledim ki heyecanla. Bana Ağustosta aranız çok iyi olacak falan dedi tam tersi tepti düşman olduk ve tümüyle bitti. İnanın şok içindeyim burada okudum ve onun barışacaksınız dediği kişiler başkasıyla evlenmiş gibi durumlar da olmuş. Acaba bazı insanlara ters mi tepiyor çünkü fal baktırdıktan tam 4 gün sonra düşman olduk adam bambaşka birine dönüştü ben buna bağlıyorum şu an . Keşke baktırmasaydım. Olay falın tutup tutmaması değil de bu denli tersine dönüştürmesi. Fallara karşı fobi oluştu ben de şu an fal baktırmaya korkar oldum sizde böyle durumlar yaşadınız mı

Yani espridir herhalde bu. Ne bilim totem mi olacak Serkan’a gidenin ex i evleniyor ya da ayrılık mi oluyor diyorsunuz, sanırım espri bu tesadüf olabilir ancak... hani bana hiç evlenirsiniz siz demedi, olumsuz da olumlu da konuştuğu oldu. Çoğu noktayı da bildi. Karakter tahlili, geçmiş ve anlık durumlar vs.. ben sadece enerji meselesi olduğunu düşünüyorum hala bu fal işinin.

Yaaa ben hemen hemen hepsine fal attım biraz sapittim hatta karakter analizi serkanin da diğerleri gibi birebir..ama serkanin söylediklerine daha çok itimat ediyorum hatta ona fal atarken bak olumsuzsa söyle alinmicam diyorum ışıl parla var bı de ona da Serkan gibi sürekli gidiyorum siz hic yorum aldınız mı ondan da

Bana olumsuz konuştu şu an olumlu ilerliyor . Tam tersi bende de

Yani bebeğim susayım susayım dedim serkanı seviyorum diye söyleyeceğim sancaklar diye sustum ama dayanamadım. Yani ne zaman serkan övülse bir iki yeni üye çıkıyor ilginç bir şekilde sadece serkana saydırıyor bana çok ilginç geliyor.bir falcı sevmeyebilirsin sana kesinlikle bilememiş olabilir bu çok normal buna asla bir şey demem beni de ilgilendirmez.. yani mesela böyle bir büyük bir olay yaşandığı zaman falcıya gidilir öyle duyuyorm genelde ben yapmadım henüz ama hani sen böyle demiştin niye böyle olmadı denilir 1 puan verilir adamın yorumlarını okuyorum hiç böyle bir durum söz konusu değil. Burda zaten genelde konusan insanlar belli mesela serkanın bilemediği çok arkdasım var hani bana çıkmadı diyor pembeci diyor eleştiriyor evet gayet normal ama sürekli bi övüldüğü zaman evlendi 2 günde tersi oldu muhabbeti bana samimi gelmiyor olmamıştır diye demiyorum bu çok normal gayet olabilir. Ama sadece serkan üzerinden gidilmesi biraz samimiyetsiz ve gerçek bulmadım . Umarım anlatabildim. Bu begenmemek cıkmamak olarak yazılan bir yorum değil burda cokkk sevdigim insna var serknı begenmeyen ve cıkmayan gülüp geçiyoruz mesela

Yani ister kızın ister linç edin beni ama susaamdım yani haksızlığa gelemiyorum

Bebeğim ışıla hiç baktırmadım nasıl indirimde gideyim merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…