Serkan aslında iyi falcı ama enerji meselesi. Senin tutmuş . Bana tutmadı ama eminim soruyu doğru düzgün sorsaydım belki olurdu. Tekrar baktırmayı düşünüyordum ama artık yeter dedimYani ister kızın ister linç edin beni ama susaamdım yani haksızlığa gelemiyorum
Vala serkanla aynı gidiyor o da kahve de atsan kendi kartlarindan açılım da yapıyor ama kredisi serkandan yüksek ara ara indirim yapıyor bence indirimli git bir de enerji meselesi tutar tutmaz bir diyemem o yüzdenBebeğim ışıla hiç baktırmadım nasıl indirimde gideyim merak ettim.
Yok kuuzm napalım kimlere harcadık bi de onu denerizVala serkanla aynı gidiyor o da kahve de atsan kendi kartlarindan açılım da yapıyor ama kredisi serkandan yüksek ara ara indirim yapıyor bence indirimli git bir de enerji meselesi tutar tutmaz bir diyemem o yüzden
Tabi kuzum tutacak diye bir şey yok kesinlikleSerkan aslında iyi falcı ama enerji meselesi. Senin tutmuş . Bana tutmadı ama eminim soruyu doğru düzgün sorsaydım belki olurdu. Tekrar baktırmayı düşünüyordum ama artık yeter dedim
Vala bana serkanin yakın zamanda bir şey göreceksin ve çok sinirleneceksin bu yüzden çok takip etme dediği şeyi aynı günün akşamı yaşadım ve çok sinirlendim süreç patlar mı patlamaz mi bilmiyorum ama ben çok özenli buluyorum kendisiniArkdaşlar merhaba bir süredir takip ediyorum sizin söylediğiniz Serkan Batu Kılıç beyi uzun süre yakalamak için uğraştım ve bende hiçbir şekilde tutmadı. O kadar süre bekledim ki heyecanla. Bana Ağustosta aranız çok iyi olacak falan dedi tam tersi tepti düşman olduk ve tümüyle bitti. İnanın şok içindeyim burada okudum ve onun barışacaksınız dediği kişiler başkasıyla evlenmiş gibi durumlar da olmuş. Acaba bazı insanlara ters mi tepiyor çünkü fal baktırdıktan tam 4 gün sonra düşman olduk adam bambaşka birine dönüştü ben buna bağlıyorum şu an . Keşke baktırmasaydım. Olay falın tutup tutmaması değil de bu denli tersine dönüştürmesi. Fallara karşı fobi oluştu ben de şu an fal baktırmaya korkar oldum sizde böyle durumlar yaşadınız mı
Yok kuuzm napalım kimlere harcadık bi de onu deneriz
Canım senin Serkan ve Merkür kedisi hariç hiç çıkan falın oldu mu ?Tabi kuzum tutacak diye bir şey yok kesinlikledmeeye calıstıgım sey aslında burda olan üyelere begenmeyelere değil ben birilerinin ugrastıgını düşündüm ve serkan sevgim susmama engel oldu
Bebeğim burdan bir arkds melisa asysyı baya begeniyor anlattıda indiirmde ona gideceğim merak ettim telefonla diye gerildim biraz ama bakalımİkisi beni inanılmaz rahatlatıyor neden bilmiyorum Zişan ve Melisa da paralel gidiyor o ayrı bugün de symbol nihale online baktırdım burda çok adi geçiyordu çıkan olduysa yazsinnnnn
O kadına iyice soğudum ... Buraya üye olup bizi salak yerine koydu. Fal nokta atışla doluydu . Burda ki yorumlara bakarak yorumlamış . Vadesi daha dolmadı.ben deniz sonal sanirim binnaz ablada ona bakttirdim şu ani bildi gelecekle ilgili de tarih verdi ama bakalım.gorecegiz
Ayyy bu arada Merkür'e 2.falı attım gece haftalaeda cok begenmedim sanırım ilki çıktı ve iyiydi ya tam iletişim olmadığı için liste yapmadım ama bugünkü olay yüzyüze konusmaydı gerçiCanım senin Serkan ve Merkür kedisi hariç hiç çıkan falın oldu mu ?
Bugün indirim yaptı o ben de tespitlerini beğeniyorum ama genel baktığımda ben spesifik bir konuda daha önce şuan beğendiklerime de baktirdigimda hep olumlu konuştular ama dedikleri gibi olmadi ben buna rağmen baktirmaya devam ettim hatta direkt yazdım da olmadı diye olmamasına da şaşırdılar ama görmedik diye bu bile garip bı şekilde samimi geldi bana çünkü sonuç onların verdiği vadelerden çok önce gerçekleşti belki benim müdahalemin olmasından dolayı da olabilirBebeğim burdan bir arkds melisa asysyı baya begeniyor anlattıda indiirmde ona gideceğim merak ettim telefonla diye gerildim biraz ama bakalım
merhaba elbette katılmayabilirsiniz ama aktif üyeler dışında binlerce insan benim gibi takip ediyor burayı ve önerilerle baktırıyoruz ya da baktırmıyoruz fakat size her türlü kanıtlayabilirim ekran görüntüsü atarak. Savunmanıza sevmenize bir sözüm yok elbette fakat siz de bu denli savunarak aynı çelişkiye düşmüyor musunuz? ben kimseyi kötülemiyorum Serkan beyi de kötülemedim ama bu şekilde çıkması ve bu tarz yorumları okumam haliyle şaşırttı beni ki fal baktıran bir insan spiritüel olaylara inanan insandır toteme neden inanmasın derim bende... Serkan bey dışında birçok falcı var ve elbette sizin dediğiniz şekilde amaçla yazanlar olabilir ama bu gerçekleri de değiştirmez. Fal bu elbette yanılma payları olacaktır kötü enerji ya da iyi enerji olacaktır kusursuz hiçbir şey yoktur fikrinize ters düşenleri bu denli savunmanız ilginç geldiYani bebeğim susayım susayım dedim serkanı seviyorum diye söyleyeceğim sancaklar diye sustum ama dayanamadım. Yani ne zaman serkan övülse bir iki yeni üye çıkıyor ilginç bir şekilde sadece serkana saydırıyor bana çok ilginç geliyor.bir falcı sevmeyebilirsin sana kesinlikle bilememiş olabilir bu çok normal buna asla bir şey demem beni de ilgilendirmez.. yani mesela böyle bir büyük bir olay yaşandığı zaman falcıya gidilir öyle duyuyorm genelde ben yapmadım henüz ama hani sen böyle demiştin niye böyle olmadı denilir 1 puan verilir adamın yorumlarını okuyorum hiç böyle bir durum söz konusu değil. Burda zaten genelde konusan insanlar belli mesela serkanın bilemediği çok arkdasım var hani bana çıkmadı diyor pembeci diyor eleştiriyor evet gayet normal ama sürekli bi övüldüğü zaman evlendi 2 günde tersi oldu muhabbeti bana samimi gelmiyor olmamıştır diye demiyorum bu çok normal gayet olabilir. Ama sadece serkan üzerinden gidilmesi biraz samimiyetsiz ve gerçek bulmadım . Umarım anlatabildim. Bu begenmemek cıkmamak olarak yazılan bir yorum değil burda cokkk sevdigim insna var serknı begenmeyen ve cıkmayan gülüp geçiyoruz mesela
Yaaaa ben ona da attım yine tahmin ettiğim şekilde yaptı karakter analizini acaba akıl mi okuyorlar anlamadımO kadına iyice soğudum ... Buraya üye olup bizi salak yerine koydu. Fal nokta atışla doluydu . Burda ki yorumlara bakarak yorumlamış . Vadesi daha dolmadı.
Sadece direk size yazmadım bunu üst üste aynı şey yaşandı açıkcası biraz ortaya yazdım. Tabi ki çıkmaz begenmyebilrirsiniz yorumda belirttiğim burdan cok iyi oldugum ve begenmeyen serkanı hiçç sevmeyen arkadaşlarım var hiç abartmıyorum:) kalkıp onları sevin serkanı cıkar kesinlikle vs demiyorum tabi ki :) direk serkanla açılışı yapınca maalsef öyle anladım üst üste farkettim bu sıralar çünkü bunu size demiyorum . Kesinlikle kırdıysam özür dilerim . Bu şu an favori listemde olan 5 6 falcıya da yapılsa aynı tepkiyi verirdim bunu fal olarak anlamayın benim haksızlığa gelemyen yapım var maalesef bunu size demiyorum konu açıldı o yüzden yazıyorum bi git kardeşim neden böyle böyle oldu sor hesabını mesela bazı arkdaslar öyle yapıyormuş ben hiç yapmadım fakat burda olumsuz konusup hala serkana giden insanlar biliyorum biraz doldum üzerine böyle olunca size patladı deidğim gibi kimseyi kırmak incitmek asla istemem,yanlış anlaşıldıysam affola iyi gecelermerhaba elbette katılmayabilirsiniz ama aktif üyeler dışında binlerce insan benim gibi takip ediyor burayı ve önerilerle baktırıyoruz ya da baktırmıyoruz fakat size her türlü kanıtlayabilirim ekran görüntüsü atarak. Savunmanıza sevmenize bir sözüm yok elbette fakat siz de bu denli savunarak aynı çelişkiye düşmüyor musunuz? ben kimseyi kötülemiyorum Serkan beyi de kötülemedim ama bu şekilde çıkması ve bu tarz yorumları okumam haliyle şaşırttı beni ki fal baktıran bir insan spiritüel olaylara inanan insandır toteme neden inanmasın derim bende... Serkan bey dışında birçok falcı var ve elbette sizin dediğiniz şekilde amaçla yazanlar olabilir ama bu gerçekleri de değiştirmez. Fal bu elbette yanılma payları olacaktır kötü enerji ya da iyi enerji olacaktır kusursuz hiçbir şey yoktur fikrinize ters düşenleri bu denli savunmanız ilginç geldi
Yaaa ben bu ara alexe taktımBugün indirim yaptı o ben de tespitlerini beğeniyorum ama genel baktığımda ben spesifik bir konuda daha önce şuan beğendiklerime de baktirdigimda hep olumlu konuştular ama dedikleri gibi olmadi ben buna rağmen baktirmaya devam ettim hatta direkt yazdım da olmadı diye olmamasına da şaşırdılar ama görmedik diye bu bile garip bı şekilde samimi geldi bana çünkü sonuç onların verdiği vadelerden çok önce gerçekleşti belki benim müdahalemin olmasından dolayı da olabilir
Ona da baktırdım ama Serkan dan daha tezat şeyler söyledi o yüzden serkanin vadesini bekliyorum eğer patlarsa alexe yoğunlaşıcam çünkü alex dediğin gibi tavsiye niteliğiyle konuşuyor sürekliYaaa ben bu ara alexe taktımdemin fal atmıştım normalde sevmemiştim bu ara begeniyorum niyeyse hani akıl veriyormuş gibi sadece ama. Verdiği akıl boş akıl değil hisleriyle verdiği akıl bana cok samimi ve mantıklı geldi
Ona da baktırdım ama Serkan dan daha tezat şeyler söyledi o yüzden serkanin vadesini bekliyorum eğer patlarsa alexe yoğunlaşıcam çünkü alex dediğin gibi tavsiye niteliğiyle konuşuyor sürekli
Serkanda degil ama yargicta yasadim 1 hafta icinde yazacak dedi engellediArkdaşlar merhaba bir süredir takip ediyorum sizin söylediğiniz Serkan Batu Kılıç beyi uzun süre yakalamak için uğraştım ve bende hiçbir şekilde tutmadı. O kadar süre bekledim ki heyecanla. Bana Ağustosta aranız çok iyi olacak falan dedi tam tersi tepti düşman olduk ve tümüyle bitti. İnanın şok içindeyim burada okudum ve onun barışacaksınız dediği kişiler başkasıyla evlenmiş gibi durumlar da olmuş. Acaba bazı insanlara ters mi tepiyor çünkü fal baktırdıktan tam 4 gün sonra düşman olduk adam bambaşka birine dönüştü ben buna bağlıyorum şu an . Keşke baktırmasaydım. Olay falın tutup tutmaması değil de bu denli tersine dönüştürmesi. Fallara karşı fobi oluştu ben de şu an fal baktırmaya korkar oldum sizde böyle durumlar yaşadınız mı
Didarı bende beğendimya ben aslında öyle fazla sevmem cinli severim pat pat söyleyecek insanlar seviyorum ama niyeyse bu aralar sanırım buna ihtiyacım var beğendimbi de didarı begendim kısa baktı ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?