Binnaz Abla

ya ben aslında öyle fazla sevmem cinli severim pat pat söyleyecek insanlar seviyorum ama niyeyse bu aralar sanırım buna ihtiyacım var beğendim bi de didarı begendim kısa baktı ama bakalım
Didar bende çok pis patladı ona göre şuan çok mutluydum mutluluktan havalara uçuyordum

Serkanda degil ama yargicta yasadim 1 hafta icinde yazacak dedi engelledi Sebepsiz
Yaaa oha. Mesela bende de oldı böyle bir durum pat diye sevgisiyle barıstı yani ben konusuyorum ama tuzum kuru sallamıyorum herkes dönecek derken adaö profil resmi koydu yani mesela serkana gittim neden böyle hayırdır dedim ?? Melisaya gittim sordum yani daha çok varda en sevdiklerimi yazdım açıkladılar. Yani bilmiyorum bu enerji fal çok farklı ya . Ben kendimden örnek vereyim mesela bir hafta önce bu adam benim için fal baktırsa ne düşünıuor diye seni seviyor arayacak derler ama ben 1 hafta içinde başka olaylar yasayıp baskasından hoşlandım ve onunla görüşmeye basladım. Yani fal süreklilik devamlılık isteyem sonu olmayan bataklık haftada bi durum degerlemdirmesi yapmazl lazım kesin sonuclar için maddi manevi zor o yüzden kökten bırakmak

Ya bende serkana denk gelemedim bir turlu tamam artik son falim dedim yargica attim oda tutmadi gerci daha iki gunu var ama umut hic yok.Benim bu fal batagina dusmem cikan fal yuzunden o yuzden bos is bunlarda diyemiyorum ama tabi o kisi direk kardesimin yuzune bakip ablan nisanlancak ama o iste hayir yok 7 li bir vakitte ayrilcak demis. Kardesim ben nisanlimdan ayrilana kadar bana soylemedi ama 07.07 de attim nisani saat 7 civari Falciyi boyle yazinca cok soran oluyor ben tanimiyorum izmirde cok unlu bir falciymis tipi boyle korku filmlerindeki kadinlara benziyordu gercekten dedi kardesim bilen birileei vardir belki

Ayyyyy izmir miiii ben izmirdeyim kimmiş bu bulalım hemen gideyim

Kızlar turuncukafe fal var medyum zara falanmış iyi diyolardo internetten baktım da. Baktıran varda söyleyebilir mi ? Önceden başka yerdeymiş sonra buraya geçmiş

cnm o ne zmn sisteme giriyo?
Ben öylesine takılırken onu online görmüştüm ve burda ki onun hakkında olumlu yorumları hatırlayarak attım. Tek bir kere baktırdım. Sanırım pek fazla girmez. Sadece kart üzerinden gidiyor ve hisli değil gibi bir izlenim bırakıyor ama bende tuhaf şekilde söylediği herşey çıkıyor

Merhaba kızlar nisandan beri bende fal baktırıp duruyorum dengesiz bir erkek yüzünden. Online olarak ilk defa bu sene baktırdım ondan öncesinde fal kafelerde kafama estikçe baktiriyodum ayda yılda bir. Vadesi dolan var dolmayan var ama dolanlar için ben de paylaşım yapacağım müsait bir zamanımda. Bu aralar baktırdığım fallarda çoğu falcı aralarında anlaşmış gibi Eylül ayına vade verdi. Size de mi Eylül dediler merak ettim açıkçası

Bana ağustos diolardı, sonradan baktirdiklarim ekim demeye başladı. Ama arada bana adım atmasını gerektirecek şey ortadan kaybolduğu için vade değişmiş olabilir.

Bana da hepsi eylül dedi... eylülü beklersem ekime atılır ekimi beklersem kasıma atılır o yüzden olucaksa eğer en umursamadığım, takmadığım, beklemekten vazgeçtiğim bir zamanda olcağını düşünüyorum... hep hayatımda böyle deneyimledim, çok istedim olmadı ne zaman vazgeçtim gerçekleşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…