- 16 Ağustos 2018
- 203
- 242
- 103
Didar bende çok pis patladı ona göre şuan çok mutluydum mutluluktan havalara uçuyordumya ben aslında öyle fazla sevmem cinli severim pat pat söyleyecek insanlar seviyorum ama niyeyse bu aralar sanırım buna ihtiyacım var beğendimbi de didarı begendim kısa baktı ama bakalım
Yaaa oha. Mesela bende de oldı böyle bir durum pat diye sevgisiyle barıstı yani ben konusuyorum ama tuzum kuru sallamıyorum herkes dönecek derken adaö profil resmi koydu yaniSerkanda degil ama yargicta yasadim 1 hafta icinde yazacak dedi engellediSebepsiz
Oooff ciddi misin bi de falı şöyle şöyle yap didar demişti dersin bak diyerek bitirdiDidar bende çok pis patladı ona göre şuan çok mutluydum mutluluktan havalara uçuyordum
Ya bende serkana denk gelemedim bir turlu tamam artik son falim dedim yargica attim oda tutmadi gerci daha iki gunu var ama umut hic yok.Benim bu fal batagina dusmem cikan fal yuzunden o yuzden bos is bunlarda diyemiyorum ama tabi o kisi direk kardesimin yuzune bakip ablan nisanlancak ama o iste hayir yok 7 li bir vakitte ayrilcak demis. Kardesim ben nisanlimdan ayrilana kadar bana soylemedi ama 07.07 de attim nisani saat 7 civariYaaa oha. Mesela bende de oldı böyle bir durum pat diye sevgisiyle barıstı yani ben konusuyorum ama tuzum kuru sallamıyorum herkes dönecek derken adaö profil resmi koydu yanimesela serkana gittim neden böyle hayırdır dedim ?? Melisaya gittim sordum yani daha çok varda en sevdiklerimi yazdım açıkladılar. Yani bilmiyorum bu enerji fal çok farklı ya . Ben kendimden örnek vereyim mesela bir hafta önce bu adam benim için fal baktırsa ne düşünıuor diye seni seviyor arayacak derler ama ben 1 hafta içinde başka olaylar yasayıp baskasından hoşlandım ve onunla görüşmeye basladım. Yani fal süreklilik devamlılık isteyem sonu olmayan bataklık haftada bi durum degerlemdirmesi yapmazl lazım kesin sonuclar için maddi manevi zor o yüzden kökten bırakmak
Ayyyyy izmir miiii ben izmirdeyim kimmiş bu bulalım hemen gideyimYa bende serkana denk gelemedim bir turlu tamam artik son falim dedim yargica attim oda tutmadi gerci daha iki gunu var ama umut hic yok.Benim bu fal batagina dusmem cikan fal yuzunden o yuzden bos is bunlarda diyemiyorum ama tabi o kisi direk kardesimin yuzune bakip ablan nisanlancak ama o iste hayir yok 7 li bir vakitte ayrilcak demis. Kardesim ben nisanlimdan ayrilana kadar bana soylemedi ama 07.07 de attim nisani saat 7 civariFalciyi boyle yazinca cok soran oluyor ben tanimiyorum izmirde cok unlu bir falciymis tipi boyle korku filmlerindeki kadinlara benziyordu gercekten dedi kardesim bilen birileei vardir belki
aaa o mu buraya üye olduO kadına iyice soğudum ... Buraya üye olup bizi salak yerine koydu. Fal nokta atışla doluydu . Burda ki yorumlara bakarak yorumlamış . Vadesi daha dolmadı.
Ahahshahahaya ben aslında öyle fazla sevmem cinli severim pat pat söyleyecek insanlar seviyorum ama niyeyse bu aralar sanırım buna ihtiyacım var beğendimbi de didarı begendim kısa baktı ama bakalım
cnm o ne zmn sisteme giriyo?Gılda Koç’un söylediği bir şey daha çıktı. Tuhaf şekilde çıkıyor. Asıl konu için vadesi ağustos-ekim. Çıkarsa yazarım.
Ben öylesine takılırken onu online görmüştüm ve burda ki onun hakkında olumlu yorumları hatırlayarak attım. Tek bir kere baktırdım. Sanırım pek fazla girmez. Sadece kart üzerinden gidiyor ve hisli değil gibi bir izlenim bırakıyor ama bende tuhaf şekilde söylediği herşey çıkıyorcnm o ne zmn sisteme giriyo?
Ya kardeşime bir kaç şey daha demiş oda ağlayarak çıkmış ofisten çok etkilwnmiş o yüzden isminide bilmiyoruz.Ya da bana söylemiyorda olabilir o korkuyor böyle şeylerdenAyyyyy izmir miiii ben izmirdeyim kimmiş bu bulalım hemen gideyim
Oldu ve 10 kisi birden alip kapatti.Serkan batu bugün online oldu mu bilen var mı?
Tamamdir tesekkur ederimOldu ve 10 kisi birden alip kapatti.
Evet sistem hata veriyor bazen pat pat hepsi atmış adamcagız hemen kapadı çoğalmadanSerkan batu bugün online oldu mu bilen var mı?
Bana ağustos diolardı, sonradan baktirdiklarim ekim demeye başladı. Ama arada bana adım atmasını gerektirecek şey ortadan kaybolduğu için vade değişmiş olabilir.Merhaba kızlarnisandan beri bende fal baktırıp duruyorum dengesiz bir erkek yüzünden . Online olarak ilk defa bu sene baktırdım ondan öncesinde fal kafelerde kafama estikçe baktiriyodum ayda yılda bir. Vadesi dolan var dolmayan var ama dolanlar için ben de paylaşım yapacağım müsait bir zamanımda. Bu aralar baktırdığım fallarda çoğu falcı aralarında anlaşmış gibi Eylül ayına vade verdi. Size de mi Eylül dediler merak ettim açıkçası
Alexi dinledim tekrar sen gece yazıncaOooff ciddi misin bi de falı şöyle şöyle yap didar demişti dersin bak diyerek bitirdiyıktın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?