Binnaz Abla

Alexi dinledim tekrar sen gece yazınca abi bana büyü demiş adam sana hiç diyor muydu öyle ama karakter analizi onda çok iyi bugün fal mi atsam ona
Kahve falı mı attınız? Ben de geçen sene kahve falı atmıştım kapkaraydı falım yani şekil mekil yok kapkara bşy büyü olabilir dikkat et sıkıntın çok fazla gibi uyarıda bulundu. Bence ona kahve değil tarot ya da katina atmalısın zaten kahve fincanına şöyle bi bakıp kapkaraysa büyü şu bu diyor sonra bakmıyor kendi kartlarıyla destekliyor onlarda daha çok başarılı zaten karakter analizi muaazam zaten..

Bana ağustos diolardı, sonradan baktirdiklarim ekim demeye başladı. Ama arada bana adım atmasını gerektirecek şey ortadan kaybolduğu için vade değişmiş olabilir.
Bana da haziranda baktirdiklarim Ağustos demişti. Ben de inaniyorum bazı şeyler adımları değiştiriyor, enerjiler bile. Ondan olabilir ama bayramdır retrodur falan bunları bilen bazı falcilar bilerek o tarihleri söylüyor gibi geliyor

Kesinlikle benimde beklemediğim an gerçekleşiyor. Fal baktirdikca aslında biraz daha oluruna bıraktım. Bazı şeyleri iyi analiz etmeme yardımcı oldu fallar çünkü benim baktirdigim erkek gerçekten zaafım olan birisiydi. Çok özlediğim zamanlarda kontrolümü kaybedip ben adım atıyodum. Farkındalığımi kazandigim için daha sogukkanliyim bu sefer.

Alexi dinledim tekrar sen gece yazınca abi bana büyü demiş adam sana hiç diyor muydu öyle ama karakter analizi onda çok iyi bugün fal mi atsam ona
Oha ciddi misin bana hiç öyle şeyler dememiş hiç öyle şeyler konuşacak bir insan değil gibi Ben de az önce dinliyordum tekrardan çok etkilendim şimdi de alexci oldum valla

Ay banada hep eylül dediler (yargıç hariç) yalnız eylül ayında yıldızlarla ilgili bir olay var sanırım onunla alakalıda olabilir yıldız haritama baktırmıştım öyle söylemişti.

Son iki üç aydir Serkan Batu'yla ilgili su meshur ex'im icin baktirdim dönecek dedi baktim adam evlenmis hikayeleri dönüyor ya bunlarin çogu da yeni üye olup bu posttan sonra arazi oluyor hani... TROLL oldugunu düsünüyorum bir çogunun artik. Gercek olanlar için ise durum vahim gercekten, söyle ki: adam senle birlikteyken evlendigi kisiyle de zaten gorusuyordur, bir anda olmaz öyle sey bu zamanda ve senle evlenmedigi icin otur ye ic dua et ki evlendiginde de aldatmasi kuvvetle muhtemel, en azindan bunu yasamayacaksin. Ikinci durum ise adam artik ex degil tarihtir yani ayrilalli bir yili asmistir ve köprünün altindan cok sular akmistir ve gayet normaldir, bu durumda zaten bekleme artik bi zahmet. Bu iki durumda neden dönecek dedi diye soracak olursaniz da yüzyüze fal olmadigi icin durugörüde diger kadin enerjisi siz olarak nitelendirilmis olabilir. Kahin degil kinse sonucta veya ikincil konumda düsük enerji fala yansimamistir. Üçüncü durum ise Serkan erkek haliyle sizin sagliksiz iliskinizi kiskanip nazar degdirecek hali yok ya, hani su kenafir gözlü yakin kiz arkadaslar misali... Bu durumdaki son olasIlIk ise Serkan disinda en az bir düzine daha falcidan ard arda yorum almis ve iclerinde karanlik varliklarla calisanlarin enerjileri aurasini kirletmis ve sevgilisi kendisini artik süper sevimsiz görmeye baslamistir ama ex sevgiliyi evlendirmesiyle adi cikti ya bi kere o nedenle ilk suçlanacak kisi Serkan tabii, ve de adam bircok kadin falci gibi çemkirecek buraya gelip üyelik açacak da olmadigindan en temizi, suçla gitsin Serkan in enerjisi temiz ve berrak bence, gündüz saatlerinde yorum yapiyor bi kere. Karanlik varliklardan yardim alanlar genelde aksam ve gece saatlerini tercih eder dikkat ederseniz ve uzerinizde agirlik aglama hissi gibi duygular birakir. Daginik konusurlar, anlasilamaz bazen, dil bilgileri de iyi olmayabilir ve gercek hayatta pasakli olurlar. Bu aura meselesi dogru bu arada, birkac yil önce spiritüel anlamda gelismis bir üstattan ögrendiklerim. Bosuna dememisler iki fal arasi 40 gun gecmesi lazim diye, olmadi en az bir hafta 10 gün ara vermek lazim ...

Hah nihayet biri beni anladı bak hani dediğim gibi aynısını ben de yaşadım ama burda durum farklı bunu anlatmaya çalıştım

Hah nihayet biri beni anladı bak hani dediğim gibi aynısını ben de yaşadım ama burda durum farklı bunu anlatmaya çalıştım
Olur mu canim aaaaaggghhhh sirf sen Serkan'dan yorum aldigin için adam gitti exiyle profil fotosu koydu Tek suçlu Serkan burada Derhal indirilmesi gerek siteden

Olur mu canim aaaaaggghhhh sirf sen Serkan'dan yorum aldigin için adam gitti exiyle profil fotosu koydu Tek suçlu Serkan burada Derhal indirilmesi gerek siteden
Ahahahahahah bence de serkana fal attığım için oldu tüm bunlar yani dediğin gibi tonlaaa falcı söylüyor aynılarını ama bi isim üzerine gidiliyor sonra biz serkan savunucusu oluyrouz vallahi billahi başka falcıya yapsalar yine aynısını derim korurum yani

falsepeti Melisadonukuk dan yorum alan var mı acaba ? bana 8 dklk ses kaydı atmış ama 5 dksı sürekli duraksamakla düşünmekle geçmiş hiçbir şey anlamadım falı çıkan vs var mı ?

Canım sosyal medyasında ilişkisini paylaşmamış olabilir bilemezsin
Erkekler ilişkisi olduğunda da maalesef onlara ilgi duyan kızlara yazıyor
Dikkatli ol takipte kal sen yinede
Üzmek istemem seni umarım böyle birşey yoktur ama temkinli olmakta fayda var

Arkadaşlar instagramda falcımirac baktıran oldu mu hiç bugün ücretsiz fal attım epey yorum yapmış ama sorduğum soruya cevap yerine kişisel özellikler bir kaç aayı falan vermiş diğerleri için ücretli bakıyorum demiş

Ben bugün falın gidişatını degistirdim galiba sinirden bütün pazarım berbat geçti her hafta sonu aynı şey. Yargıç ve falini beğenmediğim semabi ikisininde söylediği birşey vardı. Sosyal medyada birşey göreceksin aşırı tepki vereceksin ama arama dedi. Ve verdiği tarih bugünde değildi eğer dediği şey oysa yargıcın arama demişti aradım kıyameti koparttım. Karşılıklı hakaretler. Şimdi msj gönderiyor konuşalım dinle diyor açmıyorum telefonu. Gerçekten çok sinirlendim. Bu durumda çıkan falların gidişatını mi bozuyorum bilmiyorum ki.
Bunu söyleyen hem yargıç hem semabi. Ama arama sakın diyen yargıçtı. Semabi şöyleyap böyle yap dememiş.

Ever bence gidisati bozmuşsun. Yargıç in bana verdiği öneriye ben uymamıştım. Kendimce etik bulmadım ama hata ettim, karşı tarafın bana yaptıklarından sonra benim bunu yapmam yanlış olmazdı. Yargıç tavsiyeyi verirken diğer senryoyu da yazmıştı bunu yapmazsan istediğin şey çok geç olur diye. Nitekim henüz olmadı.

Beeeeen. Ben baktırdım canım ama yeni değil çok zaman olmuştur. Enerjisi çok iyiydi. Kahve baktırdım sanırım öyle kalmış hafızamda bakarım not aldiklarimda duruyorsa. Anlık durumları bilmisti ama sonrasını hatırlamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…