Yani nasıl ilerleyecek ben o an sinirden düşünemedim. Ama özellikle arama demiş bana. Bi fal daha atıp sorucam aklım da karıştı iyice. Fal cıkmış oldu ama ben bozdum.Ever bence gidisati bozmuşsun. Yargıç in bana verdiği öneriye ben uymamıştım. Kendimce etik bulmadım ama hata ettim, karşı tarafın bana yaptıklarından sonra benim bunu yapmam yanlış olmazdı. Yargıç tavsiyeyi verirken diğer senryoyu da yazmıştı bunu yapmazsan istediğin şey çok geç olur diye. Nitekim henüz olmadı.
Yargıç nerede bakiyorrrrEver bence gidisati bozmuşsun. Yargıç in bana verdiği öneriye ben uymamıştım. Kendimce etik bulmadım ama hata ettim, karşı tarafın bana yaptıklarından sonra benim bunu yapmam yanlış olmazdı. Yargıç tavsiyeyi verirken diğer senryoyu da yazmıştı bunu yapmazsan istediğin şey çok geç olur diye. Nitekim henüz olmadı.
Byv cnmYargıç nerede bakiyorrrr
Gerçekten çoğu zaman boşa umutlanıyoruz. Bir şey sormak istedim eski sevgilinizin biriyle ilişkiye başladığını bilen olmadı mı peki? Sizin çünkü mayıs ya da Haziran gibi konuşmalarınız olmuştu sanırım Serkan Batuyu aratırken görmüştüm. Çok uzun zaman değil bir kaç ay önce diyaloğunuz olduğu için şaşırdım ve üzüldüm.Yaklaşık 7 aydır ben de bu fal serüvenindeyim.çok hırpalandığım, yaralandığım günler yaşadım. Fallar umut oldu ama sonuç çok kötü oldu. 100e yakın baktırmışımdır 90ı barışacaksınız demişti. Eski erkek arkadaşım yeni sevgilisiyle tatile bile gitmiş. Hep dönecek dediler.. Şevdar, Doğa Dan, Serkan Batu gibi hep çok beğenilenlere baktırdım. Doğa Danın yeri hala ayrı bence hisli. Ama snuç olmadı işte. Olumsuzlardan aklımda kalanlar Yeşilçingene, Tümay ve Elfin Demet oldu. Bunlar da tesadüf belki de. Ama yeşilçingene daha detaylı doğru bilgiler verdi.
demem o ki fal baktırın elbette ama paralarınızı saçmayın hele binnaz tam tuzak. Bir maaşımı yatırmışımdır. O günlerim çok kötüydü bunlarda neşe buldum ama olmadı diyorum ya neye yaradı..
Ayrılanlardan %1i ancak barışıyordur. O yüzden bekleyip kendinizi kandırmayın derin. Kimse boşu boşuna gitmiyor. Gidiyorsa da dönmüyor zaten. en önemlisi sevse istese gerçekten gitmez canım arkadaşlarım.
önümüze bakmak, yol çok yorucu. Ama kalkacağız bu yolda daha sağlam daha doğru insanlarla hepimiz için böyle olur umarım..
Elfin ve Yeşilçingene demişti. Başka birkaç kişi de demişti. Ama serkan bahsetmedi hiç. Evet 2 ay öncesine kadar iletişimdeydik. O kızın da benim de duygularımı aldatıyor işte.Gerçekten çoğu zaman boşa umutlanıyoruz. Bir şey sormak istedim eski sevgilinizin biriyle ilişkiye başladığını bilen olmadı mı peki? Sizin çünkü mayıs ya da Haziran gibi konuşmalarınız olmuştu sanırım Serkan Batuyu aratırken görmüştüm. Çok uzun zaman değil bir kaç ay önce diyaloğunuz olduğu için şaşırdım ve üzüldüm.
Kuzuuum kıyamam sana sanki en son iletişim kurmuştunuz siz o zaman varmıymışElfin ve Yeşilçingene demişti. Başka birkaç kişi de demişti. Ama serkan bahsetmedi hiç. Evet 2 ay öncesine kadar iletişimdeydik. O kızın da benim de duygularımı aldatıyor işte.
Siz zaten ex'le karsilasmiyor muydunuz? Daha once de karsilasmistin diye aklimda kalmis acaba baska kisiyle mi karistiriyorum.Evet çıktı. Ben sık gidiyorum yalnız bi fal atıp 2 ay beklesem çıkmazdı belki ama olaylar ve hayat baya değişken oldugu için hep durum değerlendirmesi yaptık şimdi şöyle şimdi böyle gibi daha öncede çok şey çıktı ama bu olmaz diyordum .
Canim sen telefonda Elif'ten memnun kalmistin gecmisi iyi bilmisti ama baska biri oldugunu veya olacagini goremedi mi o da?Elfin ve Yeşilçingene demişti. Başka birkaç kişi de demişti. Ama serkan bahsetmedi hiç. Evet 2 ay öncesine kadar iletişimdeydik. O kızın da benim de duygularımı aldatıyor işte.
Su erkekler ne kadar kolay hayatlarina devam ediyorlar yeni kisilerle gercekten anlamiyorum. Kadinlar olarak biz gercekten daha karakterliyiz, sevdigimiz zaman tam seviyoruz ve kolayca unutamiyoruz bence dogru olan da bu. Bir insana yakin hissetmek, sevmek bu kadar kolay olmamali ama ozellikle erkekler bunu ne kadar kolay yapiyorlar.Yaklaşık 7 aydır ben de bu fal serüvenindeyim.çok hırpalandığım, yaralandığım günler yaşadım. Fallar umut oldu ama sonuç çok kötü oldu. 100e yakın baktırmışımdır 90ı barışacaksınız demişti. Eski erkek arkadaşım yeni sevgilisiyle tatile bile gitmiş. Hep dönecek dediler.. Şevdar, Doğa Dan, Serkan Batu gibi hep çok beğenilenlere baktırdım. Doğa Danın yeri hala ayrı bence hisli. Ama snuç olmadı işte. Olumsuzlardan aklımda kalanlar Yeşilçingene, Tümay ve Elfin Demet oldu. Bunlar da tesadüf belki de. Ama yeşilçingene daha detaylı doğru bilgiler verdi.
demem o ki fal baktırın elbette ama paralarınızı saçmayın hele binnaz tam tuzak. Bir maaşımı yatırmışımdır. O günlerim çok kötüydü bunlarda neşe buldum ama olmadı diyorum ya neye yaradı..
Ayrılanlardan %1i ancak barışıyordur. O yüzden bekleyip kendinizi kandırmayın derin. Kimse boşu boşuna gitmiyor. Gidiyorsa da dönmüyor zaten. en önemlisi sevse istese gerçekten gitmez canım arkadaşlarım.
önümüze bakmak, yol çok yorucu. Ama kalkacağız bu yolda daha sağlam daha doğru insanlarla hepimiz için böyle olur umarım..
Şöyle işletmesi var o sebeble bi iki kere karsılastık ama ele ele sevgiisiyle gördümSiz zaten ex'le karsilasmiyor muydunuz? Daha once de karsilasmistin diye aklimda kalmis acaba baska kisiyle mi karistiriyorum.
Serkan guzel detay bilmis o zaman. Maalesef Serkan'la bizim uyusmadi, en son Agustos basinda gorusmeleriniz artacak dedigi insanla gorusmek soyle dursun aylardir gorusmedigim gibi whatsapp konusmalarimiz bile kesildi Temmuz sonundan beri yazismiyoruz bile :))Şöyle işletmesi var o sebeble bi iki kere karsılastık ama ele ele sevgiisiyle gördümilk defa yakında karsılasıp konustu benimle 3 aydan sonra
Ya dediğim gibi benimde öyle oldu temmuz barısma vs var dediler serkanda öyle demişti tekrar gittim ama ben hani durum değerlendirmesi gibi gidiyorum hepsine böyle demiştin de niye böyle oldu diyemiyorum yapı meselesi ama serkan mesela güzel şekilde açıklamıştı olayları ve sonra geçte olsa duydum gerçekten öyleymiş hiç ihtimal vermemiştim dediklerine evet serkanı cok seviyorum yine fal atarım ama bu böyle dediği gibi değl dedim kaç kere valla geç oldu belki zaöan konusunda ama hakikaten dediği gibiymişSerkan guzel detay bilmis o zaman. Maalesef Serkan'la bizim uyusmadi, en son Agustos basinda gorusmeleriniz artacak dedigi insanla gorusmek soyle dursun aylardir gorusmedigim gibi whatsapp konusmalarimiz bile kesildi Temmuz sonundan beri yazismiyoruz bile :))
Yakın zamanda tüm falları dinleyip liste yapmam lazım ama bunun için telefon iletişimi bekliyorumYa dediğim gibi benimde öyle oldu temmuz barısma vs var dediler serkanda öyle demişti tekrar gittim ama ben hani durum değerlendirmesi gibi gidiyorum hepsine böyle demiştin de niye böyle oldu diyemiyorum yapı meselesi ama serkan mesela güzel şekilde açıklamıştı olayları ve sonra geçte olsa duydum gerçekten öyleymiş hiç ihtimal vermemiştim dediklerine evet serkanı cok seviyorum yine fal atarım ama bu böyle dediği gibi değl dedim kaç kere valla geç oldu belki zaöan konusunda ama hakikaten dediği gibiymiş
Serkan'a iki defa attim ama ilkinde cok kucuk bir detay disinda soyledigi sekilde olmadi, ikinci falindan hicbir sey olmadi artik uzerinden de zaman gecti ve o sekilde ilerlemedigi icin enerjimiz uyusmadi diyorum artik. Yoksa ben de zamana takilmam fallarda. Genel olarak benim fallarim cikmiyor ama, kisa vade cikar ama 2-3 aydan fazlasi cikmiyor.Ya dediğim gibi benimde öyle oldu temmuz barısma vs var dediler serkanda öyle demişti tekrar gittim ama ben hani durum değerlendirmesi gibi gidiyorum hepsine böyle demiştin de niye böyle oldu diyemiyorum yapı meselesi ama serkan mesela güzel şekilde açıklamıştı olayları ve sonra geçte olsa duydum gerçekten öyleymiş hiç ihtimal vermemiştim dediklerine evet serkanı cok seviyorum yine fal atarım ama bu böyle dediği gibi değl dedim kaç kere valla geç oldu belki zaöan konusunda ama hakikaten dediği gibiymiş
Aynen kuzum o zaman enerjiniz tutmamış gerçekten şans işi mesela burdan tanıdgım 10 kişide hepsiii çıkıyorsa 10 kişide cıkmıyor olabilir yani herkese cıkcak değil kahin değil kimse nihayetinde. Genel olarak fallarında cıkmıyorsa bosver hiç bulaşma derim ama iştr yine de insan dayanamıyor bir şeyler duymak istiyorSerkan'a iki defa attim ama ilkinde cok kucuk bir detay disinda soyledigi sekilde olmadi, ikinci falindan hicbir sey olmadi artik uzerinden de zaman gecti ve o sekilde ilerlemedigi icin enerjimiz uyusmadi diyorum artik. Yoksa ben de zamana takilmam fallarda. Genel olarak benim fallarim cikmiyor ama, kisa vade cikar ama 2-3 aydan fazlasi cikmiyor.
Mesela benim şu an öyl3 merak ettiğim acayip durumlar yok ama alışmış kudurmuştan beter derler ya tabiri caizseSerkan'a iki defa attim ama ilkinde cok kucuk bir detay disinda soyledigi sekilde olmadi, ikinci falindan hicbir sey olmadi artik uzerinden de zaman gecti ve o sekilde ilerlemedigi icin enerjimiz uyusmadi diyorum artik. Yoksa ben de zamana takilmam fallarda. Genel olarak benim fallarim cikmiyor ama, kisa vade cikar ama 2-3 aydan fazlasi cikmiyor.
Ben bir ara oyleydim ama sonra sogudum fallardan, artik baktirmiyorum. En son Serkan;a baktirdim zaten. Son bir kez telefonda birini denemek istiyorum eme Elif donus yapmiyor fiyati da yuksek ve emin olamadim, bir de telde bakan Zerrin dusunuyorum. Ben biri icin degil de genel bir fal baktirmak istiyorum, online falcilar da illa ki spesifik birini sormani istiyorlar. Sence Zerrin iyi mi? Sen de baktirmistin sanirim.Mesela benim şu an öyl3 merak ettiğim acayip durumlar yok ama alışmış kudurmuştan beter derler ya tabiri caizsecanım sıkılıyor baktırasım geliyor
Ya eğer İstanbuldaysan yüzyüze gitmeni öneririrm telefonda çok vakti yoktu uzun bakamadı ama kısada olsa begendim. Yani bi kişi için değilse bence de genel baktırmak Yıldızname tarzı iyi olurBen bir ara oyleydim ama sonra sogudum fallardan, artik baktirmiyorum. En son Serkan;a baktirdim zaten. Son bir kez telefonda birini denemek istiyorum eme Elif donus yapmiyor fiyati da yuksek ve emin olamadim, bir de telde bakan Zerrin dusunuyorum. Ben biri icin degil de genel bir fal baktirmak istiyorum, online falcilar da illa ki spesifik birini sormani istiyorlar. Sence Zerrin iyi mi? Sen de baktirmistin sanirim.
Kurmuştuk ve o kadar umut verici cümleleri olmuştu ki. Ama en sonunda olmaz demişti yine. Çok karaktersiz bir insan. Zamanında çok üzüldüm, şu an sadece şok içerisndeyim. Biz farklı şehirleydik. Bunu bile bahane etti. Ama yeni sevgilisi benim olduğum yerde yine.. Durumu düşünün çok vahim. Bu insanlara geçirdiğim zaman, kıymet vermiş olmama üzülüyorum artık.Kuzuuum kıyamam sana sanki en son iletişim kurmuştunuz siz o zaman varmıymışçok üzüldüm ya allah bildiği gibi yapsın geçecek emin ol eskisinden daha da iyi olacaksın biraz zorluyor insanı ama allahından bulsun hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?