Binnaz Abla

Evet baya memnun kalmıştım. 2 kişi var görüştüğü elini çabuk tut demişti. Ama barışacaksınız ben evlilik gördüm dedi. Yanıldı maalesef.
Bu falcıları da anlamıyorum 2 kişi varsa görüştüğü niye elini çabuk tutacakmışsın ki bulunmaz hint kumaşımı beyfendi sanki Brad pit mi ne yaniii .. hem başkaları ile görüşecek hem sen onun için uğraş vereceksin yok başka isteği varmıymışşş... vallahiiii canımmm bir beladan kurtulmuşsun bana öylee geldiii Allah seni senin gibi iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra mutlu olursun. Doğanın kanunu o pişman olacak ama geç olacak sen önünde bak

Fal sepetinde Ayşim Eren’e baktıran var mı arkadaşlar? Şu an sırada 4 kişi gözüküyor da buradan baktırıp memnun kalan oldu mu adını duyduğumu hiç hatırlamıyorum gerçi.

Kızlar yargıçın verdiği süre bugün doluyor çok ilginç bir şekilde sevgilisi/flörtü ya da çok emin olamadığım kişiyle ayrıldığını ya da arasının bozulduğunu gördüm bir hafta içinde küçük küçük iletişimler diyordu benim bunları görmem iletişim sayılır mı acaba Hala engelliyim ama

Siz ne baktırdınız ? Ben tek kahve atmıştım o zaman 25 tl. Kahvede vade vermem demişti . Bakıyorum vadeleri çıkıyor tekrar mı atsam . Bana başka küçük şey için vade vermişti çıkmıştı ama önemli konu değildi

Bence sayılmaz ... Bundan sonra iletişim olabilir ... Size olumlu mu konuştu ?

25 mi 70 baktirdim ben Evet olumlu soylemisti.Birbirinizi tanimaniz icin firsat verecek kucuk kucuk iletisimlwe baslayacak demisti ama sonra birden engellwdi beni simdi hala engelliyim hayatinda biri var mi diye sormustum oda sevgilisi degil ama surekli gorustugu biri var demisti arastirinca birini buldum ama simdi ikiside hesaplarinu acmis olumsuz iliski paylasimlaei yapmislar.Seyma subasi gibi ayrilmislar diye gezecegim nerdeyse tabi ben araya girmedim bekledim sadece

Aynen kızlar bende indirimi görünce hemen yargıca yolladim yine. Onda sıra olur hemen yerimi aldım. ama hepsinde yok indirim bazılarında var.

Ay harbiden ama ya ne alaka ama, eline çabuk tııt elde et yoksa kapacaklar. Bunu diğer 2 kişiyle görüşmeden önce düşünecekti. Elif iyi bakıyor ama bazen saçmalıyor. Adamı elde etmek için her yol mübah mantığı ile..

B bymiss şuanda canın yansada emin ol o kızın yerinde olmak istemezdin zaten. Aslında şanslısın da seni “seçmemiş”. Seçilen yandı Sen kesinlikle korunmuşsun ve üzülecek birşeyin olmadığını zamanla göreceğine eminim

Bu bir ayrılık da olmayabilir belki. Birbirlerini kıskandırmak için atılan bir adım olabilir gibi geldi ikisinin de aynı tavrı sergilemesi bana. Sonra üzülmenizi istemediğim için önceden bu ihtimali de aklınızda tutun diye yazayım dedim :)

Yani olabilir ya da tekrar birlesebilirler de zaten bana yazmadıktan sonra gerisnin önemi yok ki.Zaten hesabını açıp beni engellemiş öyle rahatszda etmiyorum neden böyle bir şey yaptı ki Hayır bu çocuk daha önceden bana ilgiliydi ben arkadaşım ondan hoşlanıyor diye yüz vermemiştim.şimdi nişanlınmdan ayrıldım bunu da biliyor konuştuk o zaman engellide değildim şimdi hesabını açınca engellemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…