Evet baya memnun kalmıştım. 2 kişi var görüştüğü elini çabuk tut demişti. Ama barışacaksınız ben evlilik gördüm dedi. Yanıldı maalesef.Canim sen telefonda Elif'ten memnun kalmistin gecmisi iyi bilmisti ama baska biri oldugunu veya olacagini goremedi mi o da?
Bu falcıları da anlamıyorum 2 kişi varsa görüştüğü niye elini çabuk tutacakmışsın ki bulunmaz hint kumaşımı beyfendi sanki Brad pit mi ne yaniii .. hem başkaları ile görüşecek hem sen onun için uğraş vereceksin yok başka isteği varmıymışşş... vallahiiii canımmm bir beladan kurtulmuşsun bana öylee geldiii Allah seni senin gibi iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra mutlu olursun. Doğanın kanunu o pişman olacak ama geç olacak sen önünde bakEvet baya memnun kalmıştım. 2 kişi var görüştüğü elini çabuk tut demişti. Ama barışacaksınız ben evlilik gördüm dedi. Yanıldı maalesef.
Siz ne baktırdınız ? Ben tek kahve atmıştım o zaman 25 tl. Kahvede vade vermem demişti . Bakıyorum vadeleri çıkıyor tekrar mı atsam . Bana başka küçük şey için vade vermişti çıkmıştı ama önemli konu değildiKızlar yargıçın verdiği süre bugün doluyor çok ilginç bir şekilde sevgilisi/flörtü ya da çok emin olamadığım kişiyle ayrıldığını ya da arasının bozulduğunu gördüm bir hafta içinde küçük küçük iletişimler diyordu benim bunları görmem iletişim sayılır mı acabaHala engelliyim ama
Bence sayılmaz ... Bundan sonra iletişim olabilir ... Size olumlu mu konuştu ?Kızlar yargıçın verdiği süre bugün doluyor çok ilginç bir şekilde sevgilisi/flörtü ya da çok emin olamadığım kişiyle ayrıldığını ya da arasının bozulduğunu gördüm bir hafta içinde küçük küçük iletişimler diyordu benim bunları görmem iletişim sayılır mı acabaHala engelliyim ama
25 mi 70 baktirdim benSiz ne baktırdınız ? Ben tek kahve atmıştım o zaman 25 tl. Kahvede vade vermem demişti . Bakıyorum vadeleri çıkıyor tekrar mı atsam . Bana başka küçük şey için vade vermişti çıkmıştı ama önemli konu değildi
soylemezsin coronayiKızlar byv indirim var kime bağırsam? Gerçi korona olduğumu duyan pembe tablo çiziyor moralim düzelsin diye
Fama nasil ?soylemezsin coronayicnm orda ufuk yalcin iyiydi..zumrut iyiydi ama olumsuzdu bi de medyum denizi sevdm
gecmste bana cikmadi..durum analizi iyiydi ama su an evli olmam lazmdi:).begeneni de var tabiFama nasil ?
Fama nasil ?
Serkan Tek de olabilir. Ben anlık ve kısa vadeli olarak beğeniyorum.Kızlar byv indirim var kime bağırsam? Gerçi korona olduğumu duyan pembe tablo çiziyor moralim düzelsin diye
Ay harbiden ama ya ne alaka ama, eline çabuk tııt elde et yoksa kapacaklar. Bunu diğer 2 kişiyle görüşmeden önce düşünecekti. Elif iyi bakıyor ama bazen saçmalıyor. Adamı elde etmek için her yol mübah mantığı ile..Bu falcıları da anlamıyorum 2 kişi varsa görüştüğü niye elini çabuk tutacakmışsın ki bulunmaz hint kumaşımı beyfendi sanki Brad pit mi ne yaniii .. hem başkaları ile görüşecek hem sen onun için uğraş vereceksin yok başka isteği varmıymışşş... vallahiiii canımmm bir beladan kurtulmuşsun bana öylee geldiii Allah seni senin gibi iyilerle karşılaştırsın inşallah bundan sonra mutlu olursun. Doğanın kanunu o pişman olacak ama geç olacak sen önünde bak
Bu bir ayrılık da olmayabilir belki. Birbirlerini kıskandırmak için atılan bir adım olabilir gibi geldi ikisinin de aynı tavrı sergilemesi bana. Sonra üzülmenizi istemediğim için önceden bu ihtimali de aklınızda tutun diye yazayım dedim :)25 mi 70 baktirdim benEvet olumlu soylemisti.Birbirinizi tanimaniz icin firsat verecek kucuk kucuk iletisimlwe baslayacak demisti ama sonra birden engellwdi beni simdi hala engelliyim hayatinda biri var mi diye sormustum oda sevgilisi degil ama surekli gorustugu biri var demisti arastirinca birini buldum ama simdi ikiside hesaplarinu acmis olumsuz iliski paylasimlaei yapmislar.Seyma subasi gibi ayrilmislar diye gezecegim nerdeyse tabi ben araya girmedim bekledim sadece
Yani olabilir ya da tekrar birlesebilirler de zaten bana yazmadıktan sonra gerisnin önemi yok ki.Zaten hesabını açıp beni engellemiş öyle rahatszda etmiyorum neden böyle bir şey yaptı kiBu bir ayrılık da olmayabilir belki. Birbirlerini kıskandırmak için atılan bir adım olabilir gibi geldi ikisinin de aynı tavrı sergilemesi bana. Sonra üzülmenizi istemediğim için önceden bu ihtimali de aklınızda tutun diye yazayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?