Bende barışa baktırdım sorduğum kişiden farklı bi isim kullanmış falda karıştırdı herhalde falladı çok beğenmedim açıkçası ama olumlu konuşmuş rezzan nesibe haleh reiki barış hepsi olumlu dio ama hala tık yok dahada baktırmıcam fal falan yeter artık iice bunaldım
banada herkes olumlu diyo aylar oldu tık yok.
ben artık olucağını sanmıyorum hiç. vazgeçmeye çalışıyorum içimde kafamı dağıtıyorum salak salak işlerle napiyim
Gunaydin herkese
Gunaydin herkese
Günaydın canlarımm herkese günaydın.Günaydin canlarim
evet yiğiti kesin kafaya koydum..dediğin gibi nasılsa nalan yerinde duruyo..bana karışık kuruşuk fal gerekmez.zaten kafam karmakarışık. net falcı gerek..
Yigit hangi sitede ? Tesekkürler
Bende barışa baktırdım sorduğum kişiden farklı bi isim kullanmış falda karıştırdı herhalde falladı çok beğenmedim açıkçası ama olumlu konuşmuş rezzan nesibe haleh reiki barış hepsi olumlu dio ama hala tık yok dahada baktırmıcam fal falan yeter artık iice bunaldım
Yiğit sitede değil,telde ve evinde bakıyor.
Yiğiti aradım ama ulaşamadımacaba cafede filan da çalıştığı için mi bakmadı ?
Sayı 20.O sayı 800-900 lere dayanmasın dua et.Olumlu başlayan fal macerası,klasik bir fal mağduresi başlangıç hikâyesi.Yiğiti özelden atıyorum noyu.üstellik bu durum aliskanlik yapiyor olumlu fallar geldikçe insan sürekli baktirmak istiyor, bir ay önce basladim fal baktirmaya, baktirdigim fal sayisi 20yi geçti...çogunlukla fallar olumlu çikti, ama içimden bir ses verdikleri tarihlerde bile sevilen kisinin dönmeyecegini diyor...ama buna ragmen sürekli baktirmak istiyorum, hep bu son diyorum ama her defasinda baktiriyorum kendimi kontrol etmek gerek
Galiba faldan çok morale ihtiyacimiz var, o yüzden çikan olumlu fallar bir süreligine iyi geliyor bize...Ama bir süre sonra bunun farkaina varip moraller bozuluyor...
Bu defa kararliyim, çok söz ettiginiz Nesibe ye bir kez olsun baktirmak istiyorum yakaladigimda ondan sonra fal isini azaltmayai düsünüyorum, belkide arada Rezzan ablaya sirf keyif için baktirabilirim...
Sayı 20.O sayı 800-900 lere dayanmasın dua et.Olumlu başlayan fal macerası,klasik bir fal mağduresi başlangıç hikâyesi.Yiğiti özelden atıyorum noyu.
Nasilsin canimm
Yiğiti aradım ama ulaşamadımacaba cafede filan da çalıştığı için mi bakmadı ?
Cok şükür canim. Sen nasilsin asıl
ben artık yeni bir sayfa açıyorum kızlar istemeyerekte olsa. 14-15 gündür baktırmıyorum.zaten 2014 geldiğinden beri de az baktırdım.bütün falcılar da patladı sanki zaten. hatta istihareler bile patladı en üzücüsü de buydu benim için. istihare kalıplarında yaptığımda hep onunla mutlu görrdüm. sonrasında içimden geldiği gibi dua okuyarak allahtan istedim.allahım sen herşye kadirsin bana rüyamda onunla akıbetimi göster ne bilinçaltım ne yarattığın kötüler karışabilsin rüyama diye dua ettim nas felak okuyup yattım hep. yine onunla gördüm kaç kere ağlayarak dua edip uyuduysam..sanırım onlar da olmadı.şu anda sanırım başkasıyla....
ben işsizdim bayadır.istediğim gibi bir iş buldum. şubat başında başlıyorum. biraz sıkıntımı alır.evde oturmaktan can sıkıntısından ona çok taktığımı düşünüyordum.geçen sene çalışırken bazı zamanlar onu görmek bile istemediğim zamanlar oluyordu:)
işin garibi onun başkasıyla olduğunu duyunca beklediğim kadar üzülmedim.sarsılmadım. ağlamadım bile.sadece hayalkırıklığı oldu biraz.bundan sonra gelse de istemem. benden önce ne yaşarsa yaşasın umrumda değil ama benden sonra yaşadıklarını kabullenemem.tercih edilmeyi kabullenemem.evlenme nişan konuşurken başkasını seçmesini sonra geri gelmesini -gelmez ya- kabul edemem. o yüzden bu defter benim için kapandıartık yeni iş yerimden kısmet çıkarsa bakarız:) hayırlısı diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?