Binnaz Abla

kızlar telwede falcıaslıya bakan memnun olan olmayan var mı onu gözüme kestirdim de

Havaa cok sogukk birrrr bu arada
Ay hakikaten bahar havası gibiyken birden böyle.Kızlar ist da yağmur varken müsait olanlar 100 kevser suresi okuyun tüm dilekleriniz için,yağmurda okunması gerek.Dinmeden okumaya çalışın.Tüm istekler yağmur suyu gibi aksın inşallah.

Mailinede bak simdi canim ayrica ilginc yani

arkadaşlar aman eleştiride bulunmayın falcılar hakkında.arkadaş sandıklarımız tarafından gerçek isimlerimiz gidiyormuş falcıya bir daha da fal bakmazmış :) te allam ya madem boş insanların yazdığı boş bir site burası ne diye takip ediyorsunuz konuşmalarımızı sayın falcı ve ekibi ? bu beğenmediğiniz site sayesinde online fal bu kadar revaçta. eleştiriye açık değilsiniz ve herşeyi hakaret olarak algılamaya meyillisiniz malesef. biraz olgunluk yahu zor birşey değil valla.

noldu gene bıyerden bıseymı yazmışlar?

noldu gene bıyerden bıseymı yazmışlar?

nesibe hanım faceden bu siteye ve burdakilere dair şeyler yazmış.
sanırım arada köstebek olduğuna dalalet ediyor bu söylemler, çünkü gerçek isimleri söylüyormuş nesibe hanıma

nesibe hanım faceden bu siteye ve burdakilere dair şeyler yazmış.
sanırım arada köstebek olduğuna dalalet ediyor bu söylemler, çünkü gerçek isimleri söylüyormuş nesibe hanıma

ıyıde gercek ısımlerı nerden bılebılırkı?hem bunlar daha once karsılasmadıgımız durumlar degıl daha oncede ılkay yazmıstı overken ıyı de yererkenmı kotu?madem o kadar sevenın var neden burdakı kotu yorumları bu kadar kafana takıyosunkı?

altına ılkay gürde yorum atmış hahhahhahahha koptumya bu yazılanlar kendıne guvenen bırının yazacağı şeyler değil hem ılkay hem nesıbe sevenınız kadar sevmeyenınız memnun kalmayanınızda olucak herkes gıbı sızde mukemmel değilsiniz

benim burada özelden yazışıp gerçek ismimi söylediğim ve facebookta arkadaş olarak eklediğim bir üye var sadece.o üye falının çıktığını ve eşiyle barıştığını söyleyerek artık siteye yazmamaya başladı.kim olduğunu başlığı takip edenler anlamıştır.ben yaz aylarında malum falcı hakkında eleştiride bulundum ve bu eleştirimi öne sürerek kendisi bana tekrar fal bakmadı.elbette benim gerçek adımı bahsettiğim üyeden başka kimse ona söyleyemezdi.ben bundan adım kadar eminim.yani bu olan birşey arkadaşlar.tekrar bu şekilde üyelere uyarıda bulunuyor malum arkadaş.isimleriniz geliyor tekrar bakmam size diyerek onun hakkında yazmanızı istemiyor.

bir de tehditvari yazmış, bir daha bakmam falan.
ben ilkaya baktırmıştım ama tek bir dediği bile çıkmadı.
ama ilkayı burda seven de bardı, enerji işi bu herkes fikrini söylüyor.
madem çok sevenin var o zaman açıklama yapma gereği de duyma bi zahmet

benıde bılıyo o uye ya allah askına soylerse soylesın ya onamı onlaramı kaldık sankı hayret bısey ya begenen yazıyo zaten begenmeyende yazıcak bundan dogal ne olabılır kı bunların hepsı ozguvensızlıkten ıste

hayır bıde hem sevmıyolar burayı hemde okumadan edemıyolar ayrıca ılkaycım sen bu foruma gırmıyosun değil giremiyosun çunku uyeliğin iptal edildi kazen tarafından

evet okumadan edemiyorlar haklısın zira malum falcı beni facebookta engelledi en son mesajımdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…