Binnaz Abla

aynen canım benim. alt tarafı fal yahu gerçek hayattan kopmaya, jurnalciliğe, eleştiriye kapalı olmaya değer mi? iyi geceler herkese.

Ben oline cok fal baktirdim.ama yani begendigim kimse olmadı. Zaten bi falci abla bana tarotun yakın gelecegi gorebildigini söyledi.yani yok uc sene sonra sana donucek yok bes yil sonra evkenicen yok asla geri gelmicek bunlari tarottan goremez hepsi atiyor.nacizane tavsiyem şunlara para kazandirmayin.gidin gezin eglenin paranizi suse puse yatirin daha iyi.pozitif olun pozitif seyler gelsin.yoksa falciyla bilmem neyle olmuyor bu is.cevremdede gordum kim falci derdindeyse mutsuz oldu.sanirim allah cezalandiriyor.banada oldu bu tarz seyler.en son binnaz abla benna küçükere baktirdim kadin sağolsun birsey bilmediği gibi bol öğüt vermis.acidim parama.bide emin konuşuyor yok ole degil bole dedim yok diye israr ediyor.neyse bunlara kanmam ben artik.ona baktirmak isteyen varsa bidaha dusunsun derim hem cok negatif hemde bildigi bisey yok...

nesibe hanım faceden bu siteye ve burdakilere dair şeyler yazmış.
sanırım arada köstebek olduğuna dalalet ediyor bu söylemler, çünkü gerçek isimleri söylüyormuş nesibe hanıma

Burayi saniye saniye takip ediyorlar gayet acik ama bu fikirlerimizi yazmamiza asla engel degil..marpleiniz baliniz ahahahahha

Son düzenleme:
evet okumadan edemiyorlar haklısın zira malum falcı beni facebookta engelledi en son mesajımdan sonra

sevene can feda sevmeyene elveda

bide üyelik mi almıştı

aynen canım benim. alt tarafı fal yahu gerçek hayattan kopmaya, jurnalciliğe, eleştiriye kapalı olmaya değer mi? iyi geceler herkese.

Burayi saniye saniye takip ediyorlar gayet acik ama bu fikirlerimizi yazmamiza asla engel degil..marpleiniz baliniz ahahahahha

Herkese günaydın.Kızlar inanın artık yazacak bişey bulamıyorum bu konuda,zamanında o kadar yazdım ki..Okudum bende yazdıklarını,yazdan beri üyeyim,beğendiğimide beğenmediğimide burda yazdım ve böylede devam edecek.Hayır burdan bu kadar nefret eden yerden yere vuran neden burayı didikler ?İyi yazanlar olunca ne alâ, kötüye tahammül yok ama, o zaman okumayacaksın şayet olumsuzu kaldıramıyosan.Daha öncede yaşadık,yaz aylarında yine burdaki üyelere verip veriştirdi kendisi..Ben burda Rezzan ında pembe tablocu olduğunu söylüyorum,o niye atlamıyo üstümüze?Telwedekilerin zaten toplanıp top tüfek bize saldırmaları gerek ,adamları eleştiri yağmuruna tutuyoruz her saniye.Fal bakmayacakmış bir daha,yastayım gerçekten ben kendisine bi kez baktırdım aylar önce, çıkmayan fala zaten ben para verip baktırmam.Etraf falcı dolu Allah ımıza bin şükür.

Kesinlikle katılmaktayım.Bu site olmasa acaba online fal bu kadar ön plana çıkarmıydı?Burda üç beş kişi bi falcı hakkında olumlu yazdığında ertesi gün o kişi 5 kişiden yapıyo açılışı.

X falci ve ekibi,basin sozcusu,kostebekler vb tribunlere oynamada ustune yok insanlarin ,tutar tutmaz ama kimseyi de kucumsemesinler burada..insanlar fikir aliyor fikir soruyor.kimsenin sokma akliyla is yapacak reklama da kanacak degiliz.yazik facebookta yazilanlar icler acisi bal bocekleri ,sacmalik

X falci ve ekibi,basin sozcusu,kostebekler vb tribunlere oynamada ustune yok insanlarin ,tutar tutmaz ama kimseyi de kucumsemesinler burada..insanlar fikir aliyor fikir soruyor.kimsenin sokma akliyla is yapacak reklama da kanacak degiliz.yazik facebookta yazilanlar icler acisi bal bocekleri ,sacmalik

Ooooo gunaydin alcanzar hanim yine parsellemissin burayi:))
nesibeyw hic fal baktirmadim ancak facebookta takip ediyorum baktirmakta istiyorum..mesela tarafsiz yorum yapayim nesibeyi hic tanimiyorum. Ama facede paylasimlari , takipcileri ile diyaloglari bana samimi geliyor hosuma gidiyor. Ayy saklayacak ismim de yok bakin izmir ozge)))

Ayhahhahaha yemin ederim acayip güldürdün beni. Canım parselledimde şimdi kafama takıldı acaba sayfalar bitermi?Canım benim baktır o zaman istiyosan,hem senin yorumunda benim için çok önemli.Bakalım nasıl bulucaksın?

Yazık ki ne yazık hemde.Vallaha bende isterim birileri beni hep pohpohlasın ama hayat iyiside var kötüsüde.Saldırmakla,köstebeklerle,çakallarla bi yere varılmaz.Nostradamus'u yada Kâhin Vanga'yı eleştirmedik ki böyle tepki gördük.Burayı küçümseyen herkesi ben küçümseme lütfunda bile bulunmuyorum,onları yok sayıyorum.

tünaydın parselci güzeller :) özgecim inan bana da bir zamanlar kendisi çok samimi ve tatlı gelirdi ama eleştiriyi kaldıramaması,facebookta bizim hakkımızda verip veriştirmesi,insanları bize karşı etkileme çabası ve en önemlisi kendisine yakın olan üyelerle burayı karıştırması nedeniyle son derece samimiyetsiz ve içten pazarlıklı geliyor bana.işim yokta kim benim hakkımda ne dedi onun ismini bulacağım ve ona ceza olarak fal bakmayacağım.sen hem paylaşımlarında demokrasiden,insan haklarından,hümanizmden dem vur sonrada seni eleştirenlere bunları yap.bu nasıl bir çelişkidir.tam bir ileri demokrasi örneği

canım nasılsın bugün? bir gelişme var mı? birde bu adam sana sevgini itiraf ettiğin yazıdan sonra hiç mi birşey yapıp biri işaret vermedi olumlu olumsuz?

:) biter tabi kisa kisa yaz biraz.. ))
bu arada sabah sabah cikan bi fal haberi vereyim. Dun gece izmir'i sel götürdü. Bizim evon bodrum kati suan göl halinde. Rezzan abla evinizde bi durum olacak bi hareket tam ne olacağını kestiremiyorum ama tasinmayi bile düşünebilirsiniz demisti. Aynende oyle. (( ise bile gidemedim.
Venüsün falida hala bekliyor aynen hevesim kalmadi

Canım üzüldüm ya.Uğraştırırda şimdi o sizi.Ay güzel fallar çıksın inşallah.Venüste bi baksın artık, fal fallandı yani.

Tunaydin canimmm. Bence bu yasananlarda nesibe disinda ortaligi karistiran bize farkli nesibeye farkli konusan birileri var gibi. Tabi her kim fesatliklik yapiyorsa allah gönlüne gore versin. Bosverin canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…