evet okumadan edemiyorlar haklısın zira malum falcı beni facebookta engelledi en son mesajımdan sonra
hayır bıde hem sevmıyolar burayı hemde okumadan edemıyolar ayrıca ılkaycım sen bu foruma gırmıyosun değil giremiyosun çunku uyeliğin iptal edildi kazen tarafından
evet ılkayın burda uyelıgı vardı sonra buraya alakalı yazdıklarından dolayı kazen uyelıgını ıptal ettıbide üyelik mi almıştı
aynen canım benim. alt tarafı fal yahu gerçek hayattan kopmaya, jurnalciliğe, eleştiriye kapalı olmaya değer mi? iyi geceler herkese.
nesibe hanım faceden bu siteye ve burdakilere dair şeyler yazmış.
sanırım arada köstebek olduğuna dalalet ediyor bu söylemler, çünkü gerçek isimleri söylüyormuş nesibe hanıma
evet okumadan edemiyorlar haklısın zira malum falcı beni facebookta engelledi en son mesajımdan sonra
sevene can feda sevmeyene elveda
bide üyelik mi almıştı
aynen canım benim. alt tarafı fal yahu gerçek hayattan kopmaya, jurnalciliğe, eleştiriye kapalı olmaya değer mi? iyi geceler herkese.
Burayi saniye saniye takip ediyorlar gayet acik ama bu fikirlerimizi yazmamiza asla engel degil..marpleiniz baliniz ahahahahha
arkadaşlar aman eleştiride bulunmayın falcılar hakkında.arkadaş sandıklarımız tarafından gerçek isimlerimiz gidiyormuş falcıya bir daha da fal bakmazmış :) te allam ya madem boş insanların yazdığı boş bir site burası ne diye takip ediyorsunuz konuşmalarımızı sayın falcı ve ekibi ? bu beğenmediğiniz site sayesinde online fal bu kadar revaçta. eleştiriye açık değilsiniz ve herşeyi hakaret olarak algılamaya meyillisiniz malesef. biraz olgunluk yahu zor birşey değil valla.
Hımmm üffffff.Baksın artıkkk.
Herkese günaydın.Kızlar inanın artık yazacak bişey bulamıyorum bu konuda,zamanında o kadar yazdım ki..Okudum bende yazdıklarını,yazdan beri üyeyim,beğendiğimdiyalogları imide burda yazdım ve böylede devam edecek.Hayır burdan bu kadar nefret eden yerden yere vuran neden burayı didikler ?İyi yazanlar olunca ne alâ, kötüye tahammül yok ama, o zaman okumayacaksın şayet olumsuzu kaldıramıyosan.Daha öncede yaşadık,yaz aylarında yine burdaki üyelere verip veriştirdi kendisi..Ben burda Rezzan ında pembe tablocu olduğunu söylüyorum,o niye atlamıyo üstümüze?Telwedekilerin zaten toplanıp top tüfek bize saldırmaları gerek ,adamları eleştiri yağmuruna tutuyoruz her saniye.Fal bakmayacakmış bir daha,yastayım gerçekten ben kendisine bi kez baktırdım aylar önce, çıkmayan fala zaten ben para verip baktırmam.Etraf falcı dolu Allah ımıza bin şükür.
Ayhahhahaha yemin ederim acayip güldürdün beni. Canım parselledimde şimdi kafama takıldı acaba sayfalar bitermi?Canım benim baktır o zaman istiyosan,hem senin yorumunda benim için çok önemli.Bakalım nasıl bulucaksın?Ooooo gunaydin alcanzar hanim yine parsellemissin burayi:))
nesibeyw hic fal baktirmadim ancak facebookta takip ediyorum baktirmakta istiyorum..mesela tarafsiz yorum yapayim nesibeyi hic tanimiyorum. Ama facede paylasimlari , takipcileri ile diyaloglari bana samimi geliyor hosuma gidiyor. Ayy saklayacak ismim de yok bakin izmir ozge)))
Ay yok bakmiyor bekliyor öyle:)))
X falci ve ekibi,basin sozcusu,kostebekler vb tribunlere oynamada ustune yok insanlarin ,tutar tutmaz ama kimseyi de kucumsemesinler burada..insanlar fikir aliyor fikir soruyor.kimsenin sokma akliyla is yapacak reklama da kanacak degiliz.yazik facebookta yazilanlar icler acisi bal bocekleri ,sacmalik
Ooooo gunaydin alcanzar hanim yine parsellemissin burayi:))
nesibeyw hic fal baktirmadim ancak facebookta takip ediyorum baktirmakta istiyorum..mesela tarafsiz yorum yapayim nesibeyi hic tanimiyorum. Ama facede paylasimlari , takipcileri ile diyaloglari bana samimi geliyor hosuma gidiyor. Ayy saklayacak ismim de yok bakin izmir ozge)))
Ayhahhahaha yemin ederim acayip güldürdün beni. Canım parselledimde şimdi kafama takıldı acaba sayfalar bitermi?Canım benim baktır o zaman istiyosan,hem senin yorumunda benim için çok önemli.Bakalım nasıl bulucaksın?
:) biter tabi kisa kisa yaz biraz..))
bu arada sabah sabah cikan bi fal haberi vereyim. Dun gece izmir'i sel götürdü. Bizim evon bodrum kati suan göl halinde. Rezzan abla evinizde bi durum olacak bi hareket tam ne olacağını kestiremiyorum ama tasinmayi bile düşünebilirsiniz demisti. Aynende oyle.(( ise bile gidemedim.
Venüsün falida hala bekliyoraynen hevesim kalmadi
tünaydın parselci güzeller :) özgecim inan bana da bir zamanlar kendisi çok samimi ve tatlı gelirdi ama eleştiriyi kaldıramaması,facebookta bizim hakkımızda verip veriştirmesi,insanları bize karşı etkileme çabası ve en önemlisi kendisine yakın olan üyelerle burayı karıştırması nedeniyle son derece samimiyetsiz ve içten pazarlıklı geliyor bana.işim yokta kim benim hakkımda ne dedi onun ismini bulacağım ve ona ceza olarak fal bakmayacağım.sen hem paylaşımlarında demokrasiden,insan haklarından,hümanizmden dem vur sonrada seni eleştirenlere bunları yap.bu nasıl bir çelişkidir.tam bir ileri demokrasi örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?