Binnaz Abla

özgecim boşverelim evet. sana ve ailene geçmiş olsun. nasıl temizleyeceksiniz zordur bilirim. valla kolay gelsin.

Canım üzüldüm ya.Uğraştırırda şimdi o sizi.Ay güzel fallar çıksın inşallah.Venüste bi baksın artık, fal fallandı yani.

Ay mobilyalar gitti sagol guzel kalplim.. insallah
Venüsün fali bekledikce merak ediyorum; )

özgecim boşverelim evet. sana ve ailene geçmiş olsun. nasıl temizleyeceksiniz zordur bilirim. valla kolay gelsin.

sagol bitanem. Kovalarla temizleyecegiz geceden beri yagmur güzeli oldum kovalarla su bosaltmaktan ((

Ay mobilyalar gitti sagol guzel kalplim.. insallah
Venüsün fali bekledikce merak ediyorum; )

Mobilyalar gittimi o derece?Ay canım geçmiş olsun.Ne yapacaksınız peki?Taşınacakmısınız Rezzan ın dediği gibi.

Mobilyalar gittimi o derece?Ay canım geçmiş olsun.Ne yapacaksınız peki?Taşınacakmısınız Rezzan ın dediği gibi.

O derece canim sinirden oturdum agladim Bodrumda benim elbise dolabim vardi kiyafetlerim ayakkabilarim su icinde. Tesisatci bekliyorum. kesin bisey yok ama dusunuyoruz((( bakalim

cherryyyyyyyyyyyyyyy
inanamiyorum kacirmisim dün evde degildim gecede az baktim buraya görmedim
canim nasil oluyor bu offffff
bu adam sana acilabilir diye ümidim vardi hep...adam arkasina bakmadan gidiyor...
burdaki hangi arkadasa bisi olsa kendi basima gelmis gibi üzülürüm gercekten üzüldüm !

Bende baktırdım ballarım nesibeye bi defa ben beğendim bir çok dediği şey tutarlı mesela ama tabi en önemlisi verdiği tarihte dediğinin olması geçmiş şimdiki olanlar önemli drğil ben zaten bikiyorum onları bir falımda çıksın arkadaş yok yok yokkkkkk aksine daha beter gidiyor her şey arada bi arayan soran adam şimdi onca msj atmama rağmen lütfedip bi cevap yazmadı aramıyor da zaten perişan haldeyim

Tesekkur ederim sekerim, siz kizlar olmasaniz inanin cok daha kotu durumda olurdum, herkes o kadar kibar ve destekleyici davrandi ki.....

Adam ne halt yiyor, ne dusunuyor diye tartisirken meger kafasinda 40 tilki dolasiyormus.

Giderken yanima cop bile almicam demis bir de. Kafasi kopar insallah.

Aynen benimde öyle daha da kötü olmaya başladı herşey yine önceden ara sıra görüşüyoduk şimdi hiç konuşmuyoruz ama fallarımın hepsi olumlu çıktığı yok hiçbir şeyin

O derece canim sinirden oturdum agladim Bodrumda benim elbise dolabim vardi kiyafetlerim ayakkabilarim su icinde. Tesisatci bekliyorum. kesin bisey yok ama dusunuyoruz((( bakalim

Hakikaten insanın sinirleri alt üst olur.inşallah en kolay yollu hallolur csnım.Ay kıyaferlerde gitmiş ,ne yapıcaksın canım artık olmuş bi kere.İnsanın canina gelmesinde hepsi yerine gelir,üzme kendini.

Kopsun kafası canım inşallah bizi darmadağın eden bu adamlar gün gelir bizden beter olur sürüm sürüm sürünürler inşallllaaaaaahhhh

Hakikaten ne tahminlerde bulunduk seninle ama adamdan bambaşka bişey çıktı.Bence giderken kafasındaki tilkileride bıraksın.

Aynen benimde öyle daha da kötü olmaya başladı herşey yine önceden ara sıra görüşüyoduk şimdi hiç konuşmuyoruz ama fallarımın hepsi olumlu çıktığı yok hiçbir şeyin

Benimde bütün baktırdığım fallarda bu adam seni çok seviyor sen onun için çok farklısın hep seni düşünüyor dönücek sana dendi hani nerdeeee adam kapı duvar bana bıktım artık ya peşinden koşmaktan yoruldum

Vallahi bunu hep yazmisimdir, tarot kartlari bir halt bilmiyor bence. En guzel kartlari cektim senin gibi, sonuc ortada.

En iyisi bence kahve + sezgileri yuksek insanlar, en azindan adamin kafasini okuyorlar, onlarin da gelecekle ilgili dedikleri tutmuyor gerci ama en azindan ne durumda oldugunu tartabiliyorsun.

Son düzenleme:
Vallahi bunu hep yazmisimdir, tarot kartlari bir halt bilmiyor bence. En guzel kartlari cektim senin gibi, sonuc ortada.

En iyisi bence kahve + sezgileri yuksek insanlar, en azindan adamin kafasini okuyorlar.

cherry bom bom umarım daha iyisindir(
Üzülme lütfen ,bunu söylemek çok kolay biliyorum yaşayan için ateş düştüğü yere düşüyor...
Tilkileri hem kendisi çeksin gitsin uyuz herif((
üzülme sakın lütfen...

Benim hala rezzan ablaya bi güvenim var nedense bi sebebide yok sadece hem kahve bakıyo hemde buradaki muhabbetlerden uzak olması bana güven veriyo nedense off inşallah onun ddikleri çıkar

Cheryycim, boşver üzülme artık.. çok iyi anlıyorum seni. ne söylesek boş.. yurtdışındaydın sanırım yanlış hatırlamıyorsam, allah karşına daha yakışıklı daha hayırlılarını çıkarsın..

bir de en azından tutturanları görmüşsün.. benim mart ayı belli olur herşey. o zamana kadar artık bıraktım fal işini..içim tükendi..

benim diyeceklerime tercüman olmuşsun,belki surdaki bütün yazanlardan daha küçügüm ben ama söylemeden duramıycgım gercekten burayı parsellemişler resmen sabah klkıp işleri güçleri yokmuş gibi günaydın canım nasılsın iyimisin diye bi başlıyo bazıları bende şuraya artık yazmıyosam sırf şu yapmacıklıktan herneyse burda laf ediyosnuz ya nesibeye söyle ypmck böyle ypmacık diye asıl sen yapmacıksın ! işsiz gbi her sabah günydın canım gundın bitanem nedir ya güya fal paylşıyoruz surda begenenn sunu begendim der begenmyen begenmedm der burda onun mekanı olmuş sankı günydın asagı günydın yukarı yetti gayliii yok canım skype gelsene yok canım skyptan cıksana burası onun yeri degil .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…