Canım üzüldüm ya.Uğraştırırda şimdi o sizi.Ay güzel fallar çıksın inşallah.Venüste bi baksın artık, fal fallandı yani.
özgecim boşverelim evet. sana ve ailene geçmiş olsun. nasıl temizleyeceksiniz zordur bilirim. valla kolay gelsin.
Ay mobilyalar gittisagol guzel kalplim.. insallah
Venüsün fali bekledikce merak ediyorum; )
Mobilyalar gittimi o derece?Ay canım geçmiş olsun.Ne yapacaksınız peki?Taşınacakmısınız Rezzan ın dediği gibi.
O derece canimsinirden oturdum agladim Bodrumda benim elbise dolabim vardi kiyafetlerim ayakkabilarim su icinde. Tesisatci bekliyorum. kesin bisey yok ama dusunuyoruz ((( bakalim
Yazan herkese tesekkur ederim. Olayi soyle anlatayim: Yilbasinda ben bu adama kendisini sevdigimi yazdim, ama ondan bu saate kadar ses seda olmadi. Venusamber de bana kafasinin karisik oldugunu, isle ilgili planlari oldugunu soylemisti. Bugun ortak bir arkadasimiz caya geldi, kendisine 2 farkli is teklifi geldigini, kendisinin gitmeyi istedigini soyledi. Olay boyle oldu.
Kafasinda baskasi var diyen de, alyans karti cektim diyen de herkes yanildi yani. Arkadasimiza demis ki, burdan tek cop bile almadan, arkasina bakmadan gitmek istiyormus, bir daha da donmeyecekmis.
cherryyyyyyyyyyyyyyy
inanamiyorumkacirmisim dün evde degildim gecede az baktim buraya görmedim
canim nasil oluyor buoffffff
bu adam sana acilabilir diye ümidim vardi hep...adam arkasina bakmadan gidiyor...
burdaki hangi arkadasa bisi olsa kendi basima gelmis gibi üzülürüm gercekten üzüldüm !
Bende baktırdım ballarım nesibeye bi defa ben beğendim bir çok dediği şey tutarlımesela ama tabi en önemlisi verdiği tarihte dediğinin olması geçmiş şimdiki olanlar önemli drğil ben zaten bikiyorum onları bir falımda çıksın arkadaş yok yok yokkkkkk aksine daha beter gidiyor her şey arada bi arayan soran adam şimdi onca msj atmama rağmen lütfedip bi cevap yazmadı aramıyor da zaten perişan haldeyim
O derece canimsinirden oturdum agladim Bodrumda benim elbise dolabim vardi kiyafetlerim ayakkabilarim su icinde. Tesisatci bekliyorum. kesin bisey yok ama dusunuyoruz ((( bakalim
Tesekkur ederim sekerim, siz kizlar olmasaniz inanin cok daha kotu durumda olurdum, herkes o kadar kibar ve destekleyici davrandi ki.....
Adam ne halt yiyor, ne dusunuyor diye tartisirken meger kafasinda 40 tilki dolasiyormus.
Giderken yanima cop bile almicam demis bir de. Kafasi kopar insallah.
Aynen benimde öyle daha da kötü olmaya başladı herşey yine önceden ara sıra görüşüyoduk şimdi hiç konuşmuyoruz ama fallarımın hepsi olumlu çıktığı yok hiçbir şeyin
Kopsun kafası canım inşallah bizi darmadağın eden bu adamlar gün gelir bizden beter olur sürüm sürüm sürünürler inşallllaaaaaahhhh
Benimde bütün baktırdığım fallarda bu adam seni çok seviyor sen onun için çok farklısın hep seni düşünüyor dönücek sana dendi hani nerdeeee adam kapı duvar bana bıktım artık ya peşinden koşmaktan yoruldum
Vallahi bunu hep yazmisimdir, tarot kartlari bir halt bilmiyor bence. En guzel kartlari cektim senin gibi, sonuc ortada.
En iyisi bence kahve + sezgileri yuksek insanlar, en azindan adamin kafasini okuyorlar.
Vallahi bunu hep yazmisimdir, tarot kartlari bir halt bilmiyor bence. En guzel kartlari cektim senin gibi, sonuc ortada.
En iyisi bence kahve + sezgileri yuksek insanlar, en azindan adamin kafasini okuyorlar, onlarin da gelecekle ilgili dedikleri tutmuyor gerci ama en azindan ne durumda oldugunu tartabiliyorsun.
Pardon Nilmil
Birincisi;ben buranın üyelerin gelip birbirine selam vermek için kullandığı bir platform olduğunu bilmiyordum..Ben yanlış sayfaya gelmişim..
İkincisi;Yüzlerce mesajım vardır burda ne bir falcıyı yüceltip nede alçaltım..Begendiğime beğendim,beğenmediğime beğenmedim dedim.Fikir edinmek amacı ile gelip giderdim ama baktım son zamanlarda birkaç üye burayı parselleyip kullanmaya başladığı için gelmiyordum..Son bir kaç kez açtığımda da hep birinin ,birilerine bir giydirmesine denk geldim..Bende soruyorum nedir bu takıntı diye...Bundan mı rahatsız olsun???Sana ne benim merakımdan..
Neyse ya ben sizin gibi boş değilim.Vaktimi burda boş boş insanlarla harçayamıyacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?