Binnaz Abla

cansu biri başkasında eleştirdiği konuyu kendisi yapıyorsa yada yaptıysa onun inandırıcılığı kalmaz. çok değil birkaç ay önce sen ve diğer arkadaş buraya hergün her saat mesaj yazdığınızda biz size burayı parsellediniz, başka işiniz gücünüz yok mu, yapmacıksınız dedik mi? günaydın demenin selamlaşmanın nesi yanlış? bunlar her topikte uzun süre yazan üyeler arasında olan, gayet insani bir durumdur.git diğer topiklere sitelere bak insanlar selamlaşır,hatır sorar. başkaları yazmıyor diye yazan üyelere parsellediniz diyemezsiniz.

Şu tartışmalar var ya topiklerin kapanmasına, hatta üyelik iptallerine sebep olur.
Lütfen artık polemiğe girmeyiniz.
Kişi veya kişilerle ilgili sorununuz varsa topikte yazmak yerine bildirim yaparsınız, günaydın, nasılsın diye yazanlardan şikayet ediyorsunuz fakat sizde topiğin ruhuna aykırı yazıyorsunuz.

Nilmil uzun yazmışsın canım ,bak ben kısa tuttum parsellememek için.Günaydın ve iyi geceler ne kadar insanî bir davranış.Allah herkese kısmet etsin.

Hanımlar,
bu veya diğer fal topiklerinde geyik sohbetinden, günaydın, ne haber, nasılsın vs gibi konuyla alakasız yazışmalardan hoşnut değilseniz bölüme sadece sohbet amaçlı tek bir konu açılsın, orda günlük sohbetleri yapın, fal topiklerindeyse fal ve falcılar yazılsın.

eger ben yanlış hatırlamıyosam bizim sürekli yazdgmz zamanlardan bahsediyorum bu şekilde olmadım ben kimseye ve kimsede böyle degildi hatta sen ben beyza ve digerleri cok düzyli bi şklde knusbliyoduk sunu deneyin bakın kızlar su iyymiş beni bildi böyle yapın vb. kimse yok suraya gel buraya gel canım gbi tarzda seyler yazmıyodu burda,'' hergün her saat mesaj yazdığınızda biz size burayı parsellediniz, başka işiniz gücünüz yok mu, yapmacıksınız dedik mi?'' derken sende zaten yazıyodun o zamanlar deseydin o zaman bana cansu hani okumk zornda degliz biz demiş olsydn bana aa pardon k.bakmyn der cekilirdim,bn her sabah suraya otrpta gunydn yazmam herkes görmk zornda deglki burası onun yerimi derken bundan kasdettim numrlrnızı alrsnz konsursunz bundan bhsediyorum,bende eminmki bi kaç arkadasta sırf bu yüzden yazmıyo ben buraya otrpta canım sen naslsn yazmadm hiç bir zaman bizim cızlarr naptnz naslsnz yazdım bi kişiye hiçbir zaman itaf etmedim bundan bahsediyorum

Nilmil uzun yazmışsın canım ,bak ben kısa tuttum parsellememek için.Günaydın ve iyi geceler ne kadar insanî bir davranış.Allah herkese kısmet etsin.

alttan alttn laf sokmanıza gerek yok iyi gclr demenin günydn demenin kötü birşey oldgndan bahsetmiyorum burda zaten ben anldıysanız eger yada neyi anlamak istediyseniz artık

Sayın Mune, bence konu dışı yazışmalardan rahatsız değil arkadaşlar, bizzat yazan arkadaşlardan ve onların bir kısım falcı hakkında yazdıklarından rahatsızlar.ikisi farklı şeyler.

Sayın Mune, bence konu dışı yazışmalardan rahatsız değil arkadaşlar, bizzat yazan arkadaşlardan ve onların bir kısım falcı hakkında yazdıklarından rahatsızlar.ikisi farklı şeyler.

niye rahatsz olıyım ben falcılar benim akrbam degl brşey degil,biz neyden bahsediyoruz sen neyden bahsediyosun şimdide bana bunu diyecek en son kişide burdkler kimse bana falcıları savunuuyosuna getiremez kusura bakmada beyza benim büyügüm ablam dedgim kişi kimseye onu şurda kıyaslama yapmam ama kıymetlim diyo diye yeri gldi yanlış anlaşılıyo yazma bile dedim herkes hddını bilsin

Bende çoğunlukla kahve baktırdım ama onlarda çıkmadı dediğin gibi sezgisi yüksek birini bulmak önemli olan tarot fal sepetinde bi kaç kişiye baktırdım oda o sitede bi türlü fal fotolarını yüklenmediği için bütün fallar çöp benim birinin dediği çıkmadı sadece umutlandığımla kaldım salak gibi o kadar

simdiye kadar 30a yakin fal baktirdim (çaresizlikten ve mutsuzluktan bazen insan böyle durumlara düsebiliyor) bu 30 falin 20si su sekilde : seni çok seviyor, senin yerin çok özel, seni düsünüyor fakat bir takim sorunlardan dolayi ayrilmak zorunda kalmis, bir iki ay düsünmesi lazim, o süre bittikten sonra tekrar sana dönecek..." Tabi insan bunlari okuyunca ve duyunca çok seviniyor, ve arada olumsuz fal çininca sirf bunlari tekrar duyabilmek için tekrar fal baktiriyoruz...
Bana verilen tarih martta yavas yavas bana bir adim atacagi tekrar, ve nisanda iliskimiz hakkinda ciddi bir konusma yapacagimiz. Ayrilali iki ay oldu ve gayet mutlu görünüyor...bende mutsuzluktan fal baktirip kendimi avutmaya çalisiyorum, bakilan 30 falin 20si ayni çikti diyorum kendim, ayni sözler, ayni tarihler ve acaba bir umut diye beklemeye basliyorum ama galiba en büyük aciyi verilen tarihler geçtikten sonra yasayacagiz...

bencede artık burayı okuyan yazan falcı,üye,ziyaretçi herkes haddini bilsin kimsenin fikirlerine,beğenilerine,eleştirilerine ve yazdıklarına ipotek koymaya kalkmasın.kurallara aykırı bir durum olduğunda zaten site yöneticileri gerekli uyarı ve cezayı verirler.

kesinlikle yazdıklarına katılıyorum arkadaşım.çoğu falcının her durum için ayrı senaryoları var ve bu senaryolarla bizi teselli edip,umut etmemize sebep oluyorlar.aslında kişi kendisi mantıklı düşünse adamın sıkıntıda değil dengesiz ve korkak olduğunu ve kendisini onun sevdiği gibi sevmediğini anlar ve ona göre davranır ama umut dünyası işte.

Eeeee yetti be uyeligim iptal edilsin nenoluyorsa olsun. Aksamdan beri yettiniz artik.. arkadaslarimiza hal hatir sormak sizi niye rahatsiz ediyor anlamadim. Yeter artik evet skypde de facebookta da burdada konusuyoruz. Issiz gucsuz insanlar degiliz cok sukur isimiz gucumuz sosyal cevremizde var. Demekki bu kadar yogunlugumuzun icinde burdaki arkadaslarimiz o kadar onemlilerki sabahlari gunaydin yazacak hal hatir soracak zamani ayiriyoruz... sizeneeeeeee?????? Bu bizim aramizdako sevgi bagi. Robot gibi degiliz veya burdaki bi arkadasimizin yuzi fizigi bizimkiden daha guzel diye kiskanacak kadar fesatta degiliz..hadi isinize bakin. Allah sizin gibilerin gonlune gore versin o kadar maneviyattan soyutlanmissiniz ki insanlara hal hatir sormayi bile anormal karsiliyorsunuz. Sadece hersyin isinize gelen tarafini düşünüyorsunuz.

Ben burda fali cikan arkadaslara kendime cikmis gibi mutlu oldum cikmayanlara üzüldüm...ama ne yazikki siz sadece cikarlariniz dogrultsunda isinize gelenleri görmusunuz.. Rabbimde gönlünüze gore verir merak etmeyin...

Bencede öyle.
Benim ilk baktirdigim fal almanyada bir türk kadindi, ben kendimde yurtdisindayim.
Kendisi telefonda bakti bana ve kahve fali bakiyorda.
Bakmaya baslamadan önce benim dogum tarihimi anne adimi ve sevgilimin (o zamanlar hala birlikteydik) dogum tarihi ve annesinin adini istedi.
Iki kahve yapip (bir benim için) digeri onun (için) beni bir saat sonra tekrar aradi. Hiç bir bilgi vermeme ragmen iliskimi biliyormus gibi anlatti, sevgilimin nasil biri oldugunu, bana nasil davrandigini, mutsuz oldugumu. Ve hiç unutmam bana dediki kasimda sevgilin tatile gidecek, döndükten sonra iki çok kisa görüsmeniz olacak ve aralikta ayrilacaksiniz dedi. Ve aynen öyle oldu kendisi tatilden döndükten sonra iki defa birer saat görüstük ve sonrasinda ayrildik.
Ayrilinca bir kez daha aradim, ve bana hiç umut yok dedi ama belki baharda bir bosluga düsecek ve belki o an saan geri dönmek isteyecek dedi, gururunu yenerse tabi dedi çünkü eski sevgilim baya kibirli.

Bu kadinin baktigi kahve fali ve sezgileri çok kuvvetliydi, 3 kez baktirdim ve hersey çikti.
Bu kadin artik fal bakmiyorum malesef kocasi istemiyor ve telefon numarasi degisti, zaten adreste yoktu bende, onun yoklugunda internetteki sitelere yöneldim.

ve bende tarota pek güvenmiyorum, genelde yorumcularin profiline bakildigina hep böyle seyler okuyabiliyoruz ( iste uzun vade için tarot daha iyi, vs) acaba fiyati daha yüksek oldugu içinmi ?

Neyse uzun lafin kisasi, bende kartlara pek güvenmiyorum

evet aynen çünkü bu sayfalari okudukça ki genelde ayni kisilere baktiriyoruz, durumu benzeyen kisilerin fallari hemen hemen ayni çikiyor...
Evet malesef dedigin gibi su an mantikli düsünemiyorum, ve fal bir anlamada kisa süreligini terapi gibi isliyor tabi hepsinin bos çiktigini anlayacagimiz ana kadar...

Aynen canım benim hiç umudum kalmadı kendimi avutmak için yalan olduğunu bile bile hala fal baktırıyorum insan güzel bi şey duyup sevinmek istiyor işte ne kadar aptalca biliyorum ama elimde değil ne yazık ki

Anlaşıldı, öyle diyorum olmuyor, böyle diyorum olmuyor, uyarıyorum, yol gösteriyorum hala tartışma devam ediyor.
Bildiriler, yazılanlar tek tek incelenir, gereken neyse yapılır.

Aynen canım benim hiç umudum kalmadı kendimi avutmak için yalan olduğunu bile bile hala fal baktırıyorum insan güzel bi şey duyup sevinmek istiyor işte ne kadar aptalca biliyorum ama elimde değil ne yazık ki

Tabi disardan biri için bu durum tuhaf görünebilir ama çocugumuz ayni durumdayiz ve birbirimizin halinden anliyoruz...umarim çok yakinda kendimizi daha iyi hissederiz

Yine baska bir hayat ve baska bir hikaye
Onu hala seviyorsun belli ki
Geri dönse mutlu olur muydun? ili$kiniz varkende mutsuzmu$sun sanirim..
Bu arada bakan kadin baya iyiymi$ gercekten bu derece bilmesi sok edici...
Bende uzun zamandir baktiriyorum sacma sapan seyler disinda hala güzel bisi tutmadi fallarimda

Canım benim sakin ol ne olur.Senin zaten sinirlerin bozuktu dünden,takılma lütfen.Biz birbirimizi tanıyan dostlar arkadaşlar kadar iyi anladık,acımızıda,sevincimizide paylaştık.Bu öyle önemli ki.Ve ne güzelki bizler bunun farkındayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…