Binnaz Abla

Vallahi herkese ayni zirvalari soyluyorlar bence. "Adam sikintida, isyerinde problemleri var, aile problemleri var, mutlu gorundugune bakma icinden mutsuz bibibiibi". Hikaye bunlar, beraber olmak isteyen adam olur. Deger veren adam arar, konusur, elindekini kaybedeceginden korkar. Zaten ben de fark ettim ki moralim 0 oldugu anlarda fal baktirmisim hep, hikaye dinlemek icin kendimi kandirmisim hep.

Sendenmi ogrenicm ben maneviyti kimsnki sen ya konulari saptrp duruyosnz sanane benim maneviytmdan gunydn yaznca manevytinmi cosuyo noluyo,madem facdn skyptan knsuyosnz burda niye gostrs yapiyosnz gunydn bitnm gnydn canm biz millti fizigne bakipmi seviyoruz boyle bseymi var ya kim mtlu oldysa bizde oldk bizde insanz bizde herkesn derdne ortk oldk burda ha manevytmi sorglycksak eger ben 19yasindyim her aksam yasinimi okurda yatarim

Canım ya bırak boşver burdaki 3-5 saçma sapan insanı.Dedim ya A SOSYOL İNSANLARIN A SOSYAL ,ORTAMI olmuş burası.. Buyursunlar körler sağırlar birbirlerini ağırlasınlar...3 kuruşluk beyinleri ile.

Banane kizim okuyorsan kendine okuyorsun bana mi okuyorsun.. karisma bizim arkadas iliskimize..
Acaba yazdiklarimi nasil okuyup anladin orasi da merak konusu cevabini bakilirsa hicbisey anlamamissin o yuzden sana asla cevap vermiyecem artik ANLAMIYORSUN isine geldigi gibi görüyorsun. evet skyp facebook heryerden yazisiyoruz yetmiyor burdanda yazisiyoruz... hadi simdi dus yakamizdan. Yasina veriyorum...

Evet acayip bir kadindi, sözde sadece kahve fali bakiyordu ama bence baska seylerde vardi.
Bana iliskimin ne zaman basladigini, sevgilimin meslegini, aramizdaki yol mesafesini, bana verdigi sözleri, bana söyledigi bazi seyleri hep bildi. Ben zaten çok sasirmistim, ilk gün hiç uyumamistim.
Hatta bana yazdan sonra, sen sürekli onunla görüsmek isteyeceksin o hep sana bahane uyduracak ayda anca bir iki defa görüsebileceksiniz artik dedi, ve öyle olmustu her haftasonu görüsen biz, aydi bir en fazla 2 defa görüsmeye basladik. Mayis ayinda sevgilim biraz degismeye baslamisti ve bana bahar aylarinda sevgilin degismeye basladi dedi, bir kopukluk oldu dedi, yeni araba aldigi tarihlere yakin bir zamanda dedi ve sevgilim gerçekten o siralar yeni bir araba almisti, hatta arabanin rengini bildi.
Ayrilik tarihimizide tahmin etti onun dedigi gibi aralikta ayrildik. Iliskimiz devam ediyorken bana bir süre ona haber verme bu size iyi gelcek dedi, tabi dayanamadim ve dahada üzerine gittim.
Ayrildiktan sonra, bana iste baharda belki bir umut bir bosluga düsecek kendini yanliz hissedecek dedi, gururunu bir kenara atarsa gelir belki ama hep mutsuz olursun dedi beni o tarihte bir daha ara dedi.
Ondan önce aramak istedim, kocasi çikti ve artik karisinin fal bakmayacagini söyledi ondan sonrada numara degistirdiler. Ben hayatimda öyle bir kadin görmedim.
Iliskimiz varkende mutsuzdum, aslinda çok iyi biri ve biz hiç kavga bile etmedik bugüne kadar, hep iyi anlastik aramizda hiç sorun yasanmadi ama birden bire mesafe koydu ve sonra ayrildi.
Bana bu aralar iyi degilim senide bu mutsuzluga sürükleyemem dedi ve gitti.

Seninde fallarin çikmadigina üzüldum, umarim istedigin bir an önce gerçeklesir.

Uyarmıştım değil mi? Kimse yönetim ikaz etmedi diyemez.
Bu manasız tartışmayı devam ettiren olursa haklı haksız bakmaksızın ceza alacak bilginiz olsun.
Şimdi herkes konuya dönsün lütfen.

evet çok haklisin, beraber olmak isteyen adam yanimizda olur.
kendi fallarimi okuyor gibiyim

Hayirlisi olsun canim.. o kadina bende sasirdim simdi söyledikleriyle birlikte 2x oldu keske devam etseymis neden birakti kimbilir..
Ama erkek arkadasin belli bi süreden sonra uzak kalma cabasina girmis ilginctir ki ..bilemiyorum nedenini..ama sende üzme kendini hic bir erkek icin degmez onlar her zaman kendilerini düsünen bencil cocuklardan farksizlar..karsindakinin ne düsüncegini umursamiyorlar bence..

Benim fallarim bu gidisle patlar ztn beklentisiz bi hayat yasiyorum önüme ne cikar cikmaz artik belirsiz benim icin.karanlik bir yolda yürüyor gibiyim.

Seni bu kadar umutsuzluga sürükleyen neyse umarim çok yakinda hallolur, çok karamsar gördüm seni

arkadaşlar merak ediyorum en son birimiz crimsonladye fal atmıştı.yorumunu nasıl buldunuz? cherry sen miydin acaba?

kızlar, saraylıhanım hiç online olmayacak sanırım.. neyse bi 1 ay filan olmasın Mart'a kadar yolu var.. yigit de mart'ı bekle dedi bakalım.. bu arada Venusamberi bekleyen biri vardı sanırım. akşama giricem demiş..

bir de evet crimsonlady yorumlarını alalım.. mart dan sonra lazım olabilir

Crimson da 3. siradayim dostlar. Yani yakinda anlariz sallama mi yapiyor degil mi diye Katina attim, cekip kahve mi yapsam acaba?

Bu arada Acelya Hanim ile ilgili yorumlarimi hemen yazmak isterim. Bu hanim bana 3 kez fal bakti olumlu-olumsuz-olumlu seklinde. Olumsuz falda iliski acilimi secmistim, adamin tarafinda rahibe karti mi ne gelmis. Bana demisti ki, baska biriyle ciddi yola girmis o zaman, baska birisiyle evlenecek o yuzden seninle gorusmuyor. 3. falinda , aranizda hicbir engel yok demisti. Yani salladikca sallamis. Dedigim gibi tarot kartlari bir halt bilmiyor, guvenmeyin. Acelya Hanim kart ne geldiyse onu yorumluyor ama dedigim gibi kart bir sey bilmeyince o ne yapsin.

Galen : O da joju boju fal bakmis bana.

Binnazabla : hepsi cer cop, Guven Cihan Coban, Azra ve Taygun disinda.

Gizem Sitare: Ona ozellikle yer vermek isterim, hayatimda boooooooyle sallamasyon fal gormedim. Yaza evlenicekmisim guya, buyrun Gizem Hanim siz de onur konugusunuz.

ben tellwe den bi kaç kişi dışında artık fal atmam.. venuse kahve, kahinvangata tarot gibi artık.. bi işte ruhani yi bekliyorum. ya neden bilmiyorum içimden bi ses onun falı çıkacak diyor ama bilmiyorum

Yınemı fal attınnchery

ben tellwe den bi kaç kişi dışında artık fal atmam.. venuse kahve, kahinvangata tarot gibi artık.. bi işte ruhani yi bekliyorum. ya neden bilmiyorum içimden bi ses onun falı çıkacak diyor ama bilmiyorum

Tellwenin sistemini anladiktan sonra güvenim kalmadi oraya
esince ve venüsamber gercekten degerli falcilar onlar disinda var mi onu bile anlamakta zorlaniyorum

ama kisaca tellwenin sisteminden bahsetmek istiyorum falci profili aciosunuz
falci durumunuzun aktif olmasi icin 5 fal bakiosunuz ve aktif oluyor düsünün 5 tane sallaamasyon fali kim bakamaz ?
sonrasi malum kartlarin anlamini kopyala yapistir tarzi falcilar yazi yazmaya üsenenler hatta yazamayanlar.. bir falda bir sürü sey cikabilir aile cevre saglik ask is hayati ve cevresi özellikle kahvede hele bazisi öyle salliyoki anlatamma su olcak bu olcak bitmis fal 5 satir söylediklerini kendin oku acaba inancakmisin.Zaten puan derdine düsmeleride müsteri gelmez diye %80 veya %90 olan falcilara kim bakiyor? vip plus olmak icinde max % istedigi bi rakam var sonra kendi fiyatini belirliyomussun -
o sitede falci kalitesinde sIkInti var bence cünkü önüne gelen falci sayfasi acabilir bu bakimdan her falci iyidir diyemeyiz

evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…