Vallahi herkese ayni zirvalari soyluyorlar bence. "Adam sikintida, isyerinde problemleri var, aile problemleri var, mutlu gorundugune bakma icinden mutsuz bibibiibi". Hikaye bunlar, beraber olmak isteyen adam olur. Deger veren adam arar, konusur, elindekini kaybedeceginden korkar. Zaten ben de fark ettim ki moralim 0 oldugu anlarda fal baktirmisim hep, hikaye dinlemek icin kendimi kandirmisim hep.
Tabi disardan biri için bu durum tuhaf görünebilir ama çocugumuz ayni durumdayiz ve birbirimizin halinden anliyoruz...umarim çok yakinda kendimizi daha iyi hissederiz
Yok sekerim, bu rezillik ortaya cikmadan once atmistim. Malum 40 kredim gitti, size son hizmet olarak deger mi degmez mi anlamaya karar verdim. Cekersem ne yapicam o kredilerle?
evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum
evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum
binnaz abla alev tansel hakkında fikri olan var mı?
Ben kahve baktırmıştım ona idare eder gibi yani ama denemeye değeceğini sanmyorum benimki çok üzülüyormuş da elinde olmayan sebeplerden dolayı böyleymişiz de bilmem ne zırvalık işte arayacak olan adam arar sorar elini kolunu bağlayan mı var bunların
crazywomen nasıldır kızlar baktıran var mı?
venüs benim favorim ya telwede
sen tellweyi bosver bebegim ben sana onlardan daha iyi bakarim
En cok merak ettigim falsepeti Derin Altun galiba siteye girmek gibi bir niyeti yok
Aklimda olan binnaz abladan cagan ariman cihan coban gibi falcilar var
Falsepetinden Defne Babür
Baskada heralde cok konusulup baktirmadigim biri kalmami$tir
Aa bide Telefondan bakan yigitonu onlinelardan ayri tutuyorum
ek olarak
Antalyada duygu varmis Karsisina gelenin adini falan hicbisiyini sormuyomus ve anlatmaya basliyomus oda baya ilginc ama fiyatlari tuzlu yigitle ayni
Bunlara baktirmadigim icin merak ediyorum
crazywomen nasıldır kızlar baktıran var mı?
venüs benim favorim ya telwede
çok kisa bir fal, belliki çok çabuk bakilmis
ve pembe bir tabloydu, dizi senaryosu gibi bir sey yazdi.
En cok merak ettigim falsepeti Derin Altun galiba siteye girmek gibi bir niyeti yok
Aklimda olan binnaz abladan cagan ariman cihan coban gibi falcilar var
Falsepetinden Defne Babür
Baskada heralde cok konusulup baktirmadigim biri kalmami$tir
Aa bide Telefondan bakan yigitonu onlinelardan ayri tutuyorum
ek olarak
Antalyada duygu varmis Karsisina gelenin adini falan hicbisiyini sormuyomus ve anlatmaya basliyomus oda baya ilginc ama fiyatlari tuzlu yigitle ayni
Bunlara baktirmadigim icin merak ediyorum
Çağan ı bilmiyorum ama Defne yi bende tavsiye etmem.Çaganı tavsiye etmem defneyide canım
Bana da zirvalamisti, geciniz.
sağol canım o zaman booşverdim:)
defne babürü bende çok merak ediyorum profilinde de yazmıyor ne zaman geleceği falan yakalarsam kaçırmıcam
arkadaşlar burayı arada takip ediyorum önerdiğiniz falcıların çoğuna baktırdım olumlu olumsuz bir sürü falım oldu bunların analizini verilen sürelerin dolması ve çıkan önemsiz şeylerin dışında bir gelişme görmedim. falalemde yorumcu jülide sezerin isminin burdada geçtiğini görünce uyarmak istedim telwede daimon rumuzuyla fal bakan kişi bu jülide sezer in ta kendisi çünkü orada baktığı falın kopyala yapıştırması falalemde baktırdığım falımada aynı yorumu göndermesiyle ortaya çıkardım siteye haber verdim durumu ve falımı iade ettiler bilginiz olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?