Binnaz Abla

Ewet benimkiyle bir sorunumuz yokken falla hiç işim olmazdı ne zaman aram bozuldu falkolik olup falcılarda medet aradım hep offff her şey çok anlamsız geliyor artık hep böyle kalıcam galiba

evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum

Kesınlıkle bende sevmıyorum asla baktırmam

En cok merak ettigim falsepeti Derin Altun galiba siteye girmek gibi bir niyeti yok
Aklimda olan binnaz abladan cagan ariman cihan coban gibi falcilar var
Falsepetinden Defne Babür
Baskada heralde cok konusulup baktirmadigim biri kalmami$tir
Aa bide Telefondan bakan yigit onu onlinelardan ayri tutuyorum
ek olarak
Antalyada duygu varmis Karsisina gelenin adini falan hicbisiyini sormuyomus ve anlatmaya basliyomus oda baya ilginc ama fiyatlari tuzlu yigitle ayni

Bunlara baktirmadigim icin merak ediyorum

Son düzenleme:
evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum

esinceye 3 yada 4 kere fal yolaldım hepsini geri iade etti. hepsinde nedenler saçma sapan.
yok neymiş bakası yokmuş yok burç sallamış 3 tane bunlardan biri karşıma çıkıcakmış fala bakmasına gerek yokmuş.
ya fal bu bak diye atıyorum zaten doğru düzgün neden söyle de geri iade et yada.sonuçta parasıyla.
birde bu 3 burcu söylediği zamanda biraz zaman geçsinde yolla yazmış.ama iyi sıkmış hani.
neyse çok sinirliyim ona

binnaz abla alev tansel hakkında fikri olan var mı?

Ben kahve baktırmıştım ona idare eder gibi yani ama denemeye değeceğini sanmyorum benimki çok üzülüyormuş da elinde olmayan sebeplerden dolayı böyleymişiz de bilmem ne zırvalık işte arayacak olan adam arar sorar elini kolunu bağlayan mı var bunların

Bana da zirvalamisti, geciniz.

crazywomen nasıldır kızlar baktıran var mı?
venüs benim favorim ya telwede

ben derin e bir kez baktırabildim. çok güzeldi.. bir daha da olmadı zaten..uzun zamandır ara vermiş

çok kisa bir fal, belliki çok çabuk bakilmis
ve pembe bir tabloydu, dizi senaryosu gibi bir sey yazdi.

sağol canım o zaman booşverdim:)
defne babürü bende çok merak ediyorum profilinde de yazmıyor ne zaman geleceği falan yakalarsam kaçırmıcam

Çaganı tavsiye etmem defneyide canım

arkadaşlar burayı arada takip ediyorum önerdiğiniz falcıların çoğuna baktırdım olumlu olumsuz bir sürü falım oldu bunların analizini verilen sürelerin dolması ve çıkan önemsiz şeylerin dışında bir gelişme görmedim. falalemde yorumcu jülide sezerin isminin burdada geçtiğini görünce uyarmak istedim telwede daimon rumuzuyla fal bakan kişi bu jülide sezer in ta kendisi çünkü orada baktığı falın kopyala yapıştırması falalemde baktırdığım falımada aynı yorumu göndermesiyle ortaya çıkardım siteye haber verdim durumu ve falımı iade ettiler bilginiz olsun istedim

sağol canım o zaman booşverdim:)
defne babürü bende çok merak ediyorum profilinde de yazmıyor ne zaman geleceği falan yakalarsam kaçırmıcam

Bende bi hafta beklemiştim ama yok yani keşke Melis Durkan ı deneseydim onun yerine.

Canım ıyıkı soyledın gozume carpmıştı ıyıkı de atmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…