Binnaz Abla

Galiba bu malum sitelerdeki çogu falci fallarimiz kopyalayip yapistiriyor. Ben Jülide Sezere astroloji baktirmistim, çok uzun ve detali bir fal diye sevinmistim. acaba benimle benzer bir durumda olan birinin falinimi kopyaladi diye dusunuyorum artik.

Bir kaç gün önce çocugna pozitif not vermistim, galiba binnaz abladaki deniz devrim hariç bir çoguna baktirdigim için pismanim.

Hatta dün Rezzan ablaya baktirdigim katina falindan sonra, ondan bile süphe duymaya basladim. Fal olumlu basladi, sonra olumsuz dedi, olumlu diyerek tekrar bitirdi. Benim soruma hem evet hem hayir dedi.

Son düzenleme:
evet esince'nin de hakkını yemeyeyim. dedikleri çıkanlardan biri de o.. ben orda yok işte "beni beğen, hayranım ol, yüksek puan vermeyi unutma" diyenleri direkt sevmiyorum

esinceye bende baktırdım bende şöyle bişey oldu biliyosunuz falcılar için soru çok önemli sorusuz fal kesinlikle kabul edilmez benim kendisine 2 sorum oldu fala başlamış devam ediyo senin çocuğun bebeğin varmı diyo sonra burcları söylüyo sonrada ayy soruna baktım şimdi sende aynı şeye niyetlenip sormuşsun diyo:) yoksada olucak diyo :) eh be kadın onu soruyoruz zaten. ama hakkını yiyemem diğer sorum için kaç ay önce baktırmıştım onun vermiş olduğu tarih tutacak gibi süreç o şekilde işliyo.

Ay Deniz de bende patladî ki spesifik tarih vermişti,yalan oldu.Rezzan onu hep yapıyo ,iki olasılığıda veriyo.E hayatın gereği başka ne olabilir zaten.Ya evet ya hayır.

Esince ye iki fal baktırmıştım.Biri artık süresi doldu ve çıkmadı,diğeri martta doluyo,olmadı o falıda şampanyayla patlatıcam,hoşluk olsun bari.

bu faldan 2 ay öncede yine aynı sitede Seray Dil adlı yorumcuya baktırdığım falın aynısı derya abla kahve yorumlarından alınmıştı hatta durumu falcıyada belirttim derya abladan kopyalamışsınız dedim teessüf ederim öyle şey olumu ben reelde de fal bakıyorum diye yazmış

benim özele yazma hakkım henüz dolmadı bana gönderdiği falı göndermek isterim belkide aynısını göndermiştir çünkü benimkide çok uzundu önce telwede okuduğum zaman yorum fena değil olabilir gibi gelmişti. çünkü bazı şeylerde kesin böyle şöyle olacak diyerek tarihlerde vermişti malum mart nisan ayları ve sevdiğin adamın şuan hayatında ciddi bir ilişkisi var diye ahkam bile kesmiş olabilir belki demiştim

Benimde öyle hakkim yok henüz bende göndermek isterdim falimi sana, banada ayni tarihleri verdi mart nisan.

Julide Sezer herkese ayni seyi mi soylemis?

1. Bu adamin ciddi ilisksii var.

2. 3 ay icinde yeni biriyle taniscaksin, Mart ayi bibiib

3. Eylulde nisan/soz yapcaksin.

Bana dedigi zirvalar bunlar.

Denize ne baktirmistin ?

Hımmm reelde fal bakıyo ya olay bitmiştir,falı kopyalamaz demektir bu.Online falcıların pek çoģu reelde de bakıyo zaten yada mutlaka kafe geçmişleri var.

Tarot baktırmıstım....

bende astroloji baktirmistim.
Kendisi bana ay ay ne yasayacagimi anlatti, özellikle is konusuyla alakali olanlar gayet tutarliydi. eylül sonrasi is yerinde bir degisiklik olacak ve bir yükselme olabilir bu yüzden maasin falan yükselebilir dedi ki gerçekten öyle bir durum söz konusu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…