- 23 Ağustos 2012
- 51.904
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.790
- 898
yeni tanışacağın kişi kalabalık biryerde karşılaşacağın ordu yada güvenlik mensubu birisi ise aynı olabilir
Bana tutmadı umarım sana çıkar.bende astroloji baktirmistim.
Kendisi bana ay ay ne yasayacagimi anlatti, özellikle is konusuyla alakali olanlar gayet tutarliydi. eylül sonrasi is yerinde bir degisiklik olacak ve bir yükselme olabilir bu yüzden maasin falan yükselebilir dedi ki gerçekten öyle bir durum söz konusu.
ne baktırdın canııım?
biride hiç beğenmedim pembe tablocu demiş senin nasıldı eğer çok özel değilse atar mısın falını
konumunuzu ve yaşınızı hesaba katarak arada bazı şeyleri değiştiriyor olabilir çünkü gelen faldaki cümleler alt alta yazılmış bağımsız kulaanılabilecek durumda
kim pembe tablocu demiş? walla bana pembe tablo çizmemiş. :44:
ne baktırdın sen canıım
Bendim bunu diyen. Bana yazdiklari çok fazla iyimserdi, hatta sevgilimle barismamizin nasil gerçeklesecegini yazmis, çok detayli ve romantik sekilde, bir çok sürprizlerle.kim pembe tablocu demiş? walla bana pembe tablo çizmemiş. :44:
yorumcularının en çok isteği su falıymış. Bir ara öyle birşeyler yazıyordu. Bende su falı baktırmıştım.
yeni tanışacağın kişi kalabalık biryerde karşılaşacağın ordu yada güvenlik mensubu birisi ise aynı olabilir
Bendim bunu diyen. Bana yazdiklari çok fazla iyimserdi, hatta sevgilimle barismamizin nasil gerçeklesecegini yazmis, çok detayli ve romantik sekilde, bir çok sürprizlerle.
Ben öyle bir durumdayimki bir mesaj bile atsa mucize deyip aglayacak durumdayim... O yüzden biraz sasirmistim fali okuyunca
daimon mu bu?
banada doktor saglikla alakali bir isi olan biri ile tanisacaksin dedi
Büyük konusmus gibi olmayimda töbe HAstanelerle hic isim olmaz hastanede taniscaksin fln diye salladi
Esince ye iki fal baktırmıştım.Biri artık süresi doldu ve çıkmadı,diğeri martta doluyo,olmadı o falıda şampanyayla patlatıcam,hoşluk olsun bari.
esince ye bende iki defa baktırdım ve aynı şekilde birinci falın süresi doldu..ikinciyi attım ve söyledim kendisine maksimum ocak ayının sonuna kadar arayacak dedii birde kesin arama sen dedi:26: adam aramadı aramadı şu iki günde ararsa gözüm esince den başkasınıı görmeeezzz
benim bütün fallarımda mesleği konusunda kararsız kaldım kimi öğretmen dedi kimi kendi işinde çalışan maddi durumu iyi olan biri asker poliste var hatta emekli memurama doktor diyen hiç olmadı
Hahahah moet alıp bırlıkte patlatalım canım
esince ye bende iki defa baktırdım ve aynı şekilde birinci falın süresi doldu..ikinciyi attım ve söyledim kendisine maksimum ocak ayının sonuna kadar arayacak dedii birde kesin arama sen dedi:26: adam aramadı aramadı şu iki günde ararsa gözüm esince den başkasınıı görmeeezzz
daimon mu bu?
banada doktor saglikla alakali bir isi olan biri ile tanisacaksin dedi
Büyük konusmus gibi olmayimda töbe HAstanelerle hic isim olmaz hastanede taniscaksin fln diye salladi
Ay benide ne doktorlar mühendisler istedi şekerim.Inanmiyorum acikcasi
bende genelde serbest meslek veya bankaci cikiyor
sadece bu ki$i doktor dedi tamamen sallamasyon ürünü oldugunu düsündüm
en cok tekrarlananlari dikkate alabilrim ancak
Hadi bakalım son iki .İnsallah arar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?