Binnaz Abla

yeni tanışacağın kişi kalabalık biryerde karşılaşacağın ordu yada güvenlik mensubu birisi ise aynı olabilir

Aynen paste benden:

Tanışacak olduğunuz kişiyle kalabalık bir ortamda tanıdığınız biri vasıtasıyla tanıştırılacaksınız güzelim.

Bana da mimar/muhendis demis.

konumunuzu ve yaşınızı hesaba katarak arada bazı şeyleri değiştiriyor olabilir çünkü gelen faldaki cümleler alt alta yazılmış bağımsız kulaanılabilecek durumda

Bana tutmadı umarım sana çıkar.

konumunuzu ve yaşınızı hesaba katarak arada bazı şeyleri değiştiriyor olabilir çünkü gelen faldaki cümleler alt alta yazılmış bağımsız kulaanılabilecek durumda

Julide Sezer bence bizi yemis. Fali zaten begenmemistim, adamin hayatinda ciddi iliskisi falan da yok, herif yakinda basip gidiyor, bunu bilseydi bari.

kim pembe tablocu demiş? walla bana pembe tablo çizmemiş. :44:
Bendim bunu diyen. Bana yazdiklari çok fazla iyimserdi, hatta sevgilimle barismamizin nasil gerçeklesecegini yazmis, çok detayli ve romantik sekilde, bir çok sürprizlerle.
Ben öyle bir durumdayimki bir mesaj bile atsa mucize deyip aglayacak durumdayim... O yüzden biraz sasirmistim fali okuyunca

yeni tanışacağın kişi kalabalık biryerde karşılaşacağın ordu yada güvenlik mensubu birisi ise aynı olabilir

daimon mu bu?
banada doktor saglikla alakali bir isi olan biri ile tanisacaksin dedi
Büyük konusmus gibi olmayimda töbe HAstanelerle hic isim olmaz hastanede taniscaksin fln diye salladi

ne güzel romantik birde inşallah hadi bakiim gerçekleşsin diyorum.

daimon mu bu?
Büyük konusmus gibi olmayimda töbe HAstanelerle hic isim olmaz hastanede taniscaksin fln diye salladi

benim bütün fallarımda mesleği konusunda kararsız kaldım kimi öğretmen dedi kimi kendi işinde çalışan maddi durumu iyi olan biri asker poliste var hatta emekli memur ama doktor diyen hiç olmadı

Esince ye iki fal baktırmıştım.Biri artık süresi doldu ve çıkmadı,diğeri martta doluyo,olmadı o falıda şampanyayla patlatıcam,hoşluk olsun bari.

esince ye bende iki defa baktırdım ve aynı şekilde birinci falın süresi doldu..ikinciyi attım ve söyledim kendisine maksimum ocak ayının sonuna kadar arayacak dedii birde kesin arama sen dedi:26: adam aramadı aramadı şu iki günde ararsa gözüm esince den başkasınıı görmeeezzz

Hahahah moet alıp bırlıkte patlatalım canım

benim bütün fallarımda mesleği konusunda kararsız kaldım kimi öğretmen dedi kimi kendi işinde çalışan maddi durumu iyi olan biri asker poliste var hatta emekli memur ama doktor diyen hiç olmadı

Inanmiyorum acikcasi
bende genelde serbest meslek veya bankaci cikiyor
sadece bu ki$i doktor dedi tamamen sallamasyon ürünü oldugunu düsündüm
en cok tekrarlananlari dikkate alabilrim ancak

Hadi bakalım son iki .İnsallah arar .

daimon mu bu?

daimon daimon
o kadın şaka gibiydi yaaa..telwe de baktrıdığımda beğenmedim ve düşük puanı verince iade seçeneği aktif olmadığı için bana kredi yüklemiş cebinden puanı 5 yap diyeeekızlarrrr kimlerden medet umuyoruzz düşünsek miii:18:

Inanmiyorum acikcasi
bende genelde serbest meslek veya bankaci cikiyor
sadece bu ki$i doktor dedi tamamen sallamasyon ürünü oldugunu düsündüm
en cok tekrarlananlari dikkate alabilrim ancak
Ay benide ne doktorlar mühendisler istedi şekerim.

Hadi bakalım son iki .İnsallah arar .

canıımmm inşallah (( ama zaman geçtikçe ve fallar çıkmadıkça da insan kabullenmesi gerektiğini düşünüyor..birde olumsuz olmayacağını söyleyenler olunca hehhh tamam diyosun olacak olan bu avutma kendinii ama olmuyo işte

bu arada senin yorumlarınıda dikkate alarak taha ya baktırdım bugün canım ve gerçketen özenli,samimi,yanlışıyla doğrusuyla anlatan gerçekçi bir faldı..o da şubatın sonuna kadar zaman verdi o da vadeli yani kısa da olabilir dedii...inşallahhhsonu için çok iyi göremesede karşı karşıya gelip içimdekileri söylesem yeterrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…