Binnaz Abla

Ay canım inşallah Allah gönlündekini versin.Taha bencede iyi yorumcu inßallah sanada dediği olur.Ben burda üye olmadan önce bir tek fallar bana çıkmaz sanırdım.Meğer çoğunluğun gerçeğiymiş bu.

Ay canım inşallah Allah gönlündekini versin.Taha bencede iyi yorumcu inßallah sanada dediği olur.Ben burda üye olmadan önce bir tek fallar bana çıkmaz sanırdım.Meğer çoğunluğun gerçeğiymiş bu.

aynen canım..

çokk yazamıyorum ama sizleri okuyorum,o yüzden fırsat bulmuşken baktırdıklarımı söylemek istiyorum.merak edilenlerden, bildiklerimi..
crimsonlady i kızlar ben çok beğenmedim yani 40 tl verilecek kadar bir durum yoktu..uzun uzun doğru düşünme,evrene pozitif düşünmeyi yazmışki falda bunu okumak pekde zevkli olmuyoo..mesela bugün tahaya baktırdım eşit uzunlukta bir faldı ama her cümlesi dolu doluydu..çıkaR çıkmaz bunu bilemem ama siz yinede bunu göz önünde bulundurun..

baktırdıklarım sadece bunlar değil ama yazamya gerek bile duymuyorum pat pat pattt

Son düzenleme:

ayyy ya kızmayın ama okurken çok güldüm mesajınızı:) teessüf etmiş:):)
yani ne kadar sinirlendiğini tahmin ediyorum ama hani okadar çok saçma şey oluyo bi saatten sonra insan gülüyo:)

Tabi tabi bazı falları yazmaya bile gerek yok zaten,promosyon fal olsa belki daha iyi çıkar,bazısı o derece berbat yani.

Cherry.Crimson dan yorumun geldimi ve yiğite ulaştınmı?

ayyy ya kızmayın ama okurken çok güldüm mesajınızı:) teessüf etmiş:):)
yani ne kadar sinirlendiğini tahmin ediyorum ama hani okadar çok saçma şey oluyo bi saatten sonra insan gülüyo:)

canım birde falı görsen kriz geçirirdin tam tekerleme gibi bir faldı ve derya ablanın yorumlarının aynısıydı diyebilirim ve bu arada crimsonladye yaz aylarında baktırmıştım bir sayfa dolusu yazı vardı ve çekim yasasını anlatmış sorumla falımla ilgili 2 yada 3 cümle vardı onlardada belirsiz durum olarak vermiş neden böyle hiç anlamadım çekim yasasından bahsetmişsiniz deyincede sonra faceden konuşalım dedi oradada yine kesin olur veya olmaz diyemedi yani o paraya yazık bence 5 tl ye fal bakan birisi bundan daha çok bilgi verebiliyor

tam olarak bunda bahsediyorumm..bende baktırdımama bir iki cümle ile gelecekten bahsetmiş oda pek gerçekleşmesi mümkün olmayan şeylerdiiii

venusamber'in adı geçmiş ben kendisini çok beğenmiştim falında da sen onu unuttuğun zaman o sana geri dönecek ve istemeyeceksin demişti, valla ne yalan söyleyeyim cidden unuttum gibi bu aralar yeni kısmetler sağolsun bakalım öyle bir girişimi olacak mı beyefendinin, olursa hemen yazcam:)

Oda hep iki vakit der banada öyle dedi ama ben cok severim saraylıyı

Tahayı begenmene sevındım umarım vadesı çıkar

kızlar bu akşam kimseden ses seda yok gibi.. ozgece venuse baktırabildin mi? nasıldı ? benim beklediklerimin hiç biri online olmamış yine..aman iyi iyi olmasınlar zaten

kızlar bu akşam kimseden ses seda yok gibi.. ozgece venuse baktırabildin mi? nasıldı ? benim beklediklerimin hiç biri online olmamış yine..aman iyi iyi olmasınlar zaten

Ben baya bir sure iki falcida kalirim baktirmicam

hayatımda baktırdığım en kötü fal bu olsa gerek marzuka yavuz yapıştır kopyalama diyeceğim ama böyle bir kopyalamayı dahi yapmak zor nasıl cümlelerdir anlamadım hep aynı kelimeler yarım yamalak yazılmış falı toplasam 4 cümle etmez yorum kısmına ne kadar kötü alakasız bir fal olduğunu yazdım fakat gelen cevap çok düzgün cümleler ile yazılmış falının gayet iyi olduğunu bir sorun olmadığı sorunun bende olduğunu yazmış yani anlayacağınız arkadaşlar fal yorumu ile cevap veren kişi bence asla aynı kişi değil falı galiba yeni okuma yazma söken çocuklara eğlence olun diye yazdırıyor

Fal alem deniz Işıl a fal attim simdi bakalım nasiiil.

Ben galiba Yigite ulasmayi deneyip birde çok merak ettigim Nesibeye baktirip fal konusunu kapatmayi en azindan azaltmayi düsünüyorum.
Buralari okuyunca, kopyala yapistir olaylari, nerdeyse hiç bir falin tutmamasi, herkese hemen hemen ayni yorumlarin yapilmasi biraz moral bozucu özellikle yazili fal konusunda.
Sorun falin çikip çikmamasida degil, beni en çok rahatsiz eden para verdigimiz halde bazi falcilarin zaman ayirip gerçekten bakmayi denememesi. Tabi fal çikmayabilir her zaman ama madem bir ücret aliyorsun o zaman en azindan özen gösterip gerçekten bakmayi dene.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…