Ay canım inşallah Allah gönlündekini versin.Taha bencede iyi yorumcu inßallah sanada dediği olur.Ben burda üye olmadan önce bir tek fallar bana çıkmaz sanırdım.Meğer çoğunluğun gerçeğiymiş bu.canıımmm inşallah(( ama zaman geçtikçe ve fallar çıkmadıkça da insan kabullenmesi gerektiğini düşünüyor..birde olumsuz olmayacağını söyleyenler olunca hehhh tamam diyosun olacak olan bu avutma kendinii ama olmuyo işte
bu arada senin yorumlarınıda dikkate alarak taha ya baktırdım bugün canım ve gerçketen özenli,samimi,yanlışıyla doğrusuyla anlatan gerçekçi bir faldı..o da şubatın sonuna kadar zaman verdi o da vadeli yani kısa da olabilir dedii...inşallahhhsonu için çok iyi göremesede karşı karşıya gelip içimdekileri söylesem yeterrrr
Ay canım inşallah Allah gönlündekini versin.Taha bencede iyi yorumcu inßallah sanada dediği olur.Ben burda üye olmadan önce bir tek fallar bana çıkmaz sanırdım.Meğer çoğunluğun gerçeğiymiş bu.
bu faldan 2 ay öncede yine aynı sitede Seray Dil adlı yorumcuya baktırdığım falın aynısı derya abla kahve yorumlarından alınmıştıhatta durumu falcıyada belirttim derya abladan kopyalamışsınız dedim teessüf ederim öyle şey olumu ben reelde de fal bakıyorum diye yazmış
Tabi tabi bazı falları yazmaya bile gerek yok zaten,promosyon fal olsa belki daha iyi çıkar,bazısı o derece berbat yani.aynen canım..
çokk yazamıyorum ama sizleri okuyorum,o yüzden fırsat bulmuşken baktırdıklarımı söylemek istiyorum.merak edilenlerden, bildiklerimi..
crimsonlady i kızlar ben çok beğenmedim yani 40 tl verilecek kadar bir durum yoktu..uzun uzun doğru düşünme,evrene pozitif düşünmeyi yazmışki falda bunu okumak pekde zevkli olmuyoo..mesela bugün tahaya baktırdım eşit uzunlukta bir faldı ama her cümlesi dolu doluydu..çıkaR çıkmaz bunu bilemem ama siz yinede bunu göz önünde bulundurun..
baktırdıklarım sadece bunlar değil ama yazamya gerek bile duymuyorum pat pat pattt
Cherry.Crimson dan yorumun geldimi ve yiğite ulaştınmı?
ayyy ya kızmayın ama okurken çok güldüm mesajınızı:) teessüf etmiş:):)
yani ne kadar sinirlendiğini tahmin ediyorum ama hani okadar çok saçma şey oluyo bi saatten sonra insan gülüyo:)
canım birde falı görsen kriz geçirirdin tam tekerleme gibi bir faldı ve derya ablanın yorumlarının aynısıydı diyebilirim ve bu arada crimsonladye yaz aylarında baktırmıştım bir sayfa dolusu yazı vardı ve çekim yasasını anlatmış sorumla falımla ilgili 2 yada 3 cümle vardı onlardada belirsiz durum olarak vermiş neden böyle hiç anlamadım çekim yasasından bahsetmişsiniz deyincede sonra faceden konuşalım dedi oradada yine kesin olur veya olmaz diyemedi yani o paraya yazık bence 5 tl ye fal bakan birisi bundan daha çok bilgi verebiliyor
bende patlayanlar o kadfar çokkibana 1 şişe yetmez 2-3-4 ..... kafayııı yavaştan sıyırıyorum...
Bu arada saraylıhanımı soranlar vardıı iki aylık verdiği süreç malum doldu ve o da çıkmadııııı
canıımmm inşallah(( ama zaman geçtikçe ve fallar çıkmadıkça da insan kabullenmesi gerektiğini düşünüyor..birde olumsuz olmayacağını söyleyenler olunca hehhh tamam diyosun olacak olan bu avutma kendinii ama olmuyo işte
bu arada senin yorumlarınıda dikkate alarak taha ya baktırdım bugün canım ve gerçketen özenli,samimi,yanlışıyla doğrusuyla anlatan gerçekçi bir faldı..o da şubatın sonuna kadar zaman verdi o da vadeli yani kısa da olabilir dedii...inşallahhhsonu için çok iyi göremesede karşı karşıya gelip içimdekileri söylesem yeterrrr
Tahayı begenmene sevındım umarım vadesı çıkar
Ayyyyy hala ulaşamadım Yiğit e ne zaman arasam ya açmıyor ya meşgule düşürüyorrrrr
crimson da bir sıra ilerlemişim.
kızlar bu akşam kimseden ses seda yok gibi.. ozgece venuse baktırabildin mi? nasıldı ? benim beklediklerimin hiç biri online olmamış yine..aman iyi iyi olmasınlar zaten
Ben baya bir sure iki falcida kalirim baktirmicam
Ben baya bir sure iki falcida kalirim baktirmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?