Ben galiba Yigite ulasmayi deneyip birde çok merak ettigim Nesibeye baktirip fal konusunu kapatmayi en azindan azaltmayi düsünüyorum.
Buralari okuyunca, kopyala yapistir olaylari, nerdeyse hiç bir falin tutmamasi, herkese hemen hemen ayni yorumlarin yapilmasi biraz moral bozucu özellikle yazili fal konusunda.
Sorun falin çikip çikmamasida degil, beni en çok rahatsiz eden para verdigimiz halde bazi falcilarin zaman ayirip gerçekten bakmayi denememesi. Tabi fal çikmayabilir her zaman ama madem bir ücret aliyorsun o zaman en azindan özen gösterip gerçekten bakmayi dene.
mevcut durumu bildi mi? klasik senaryolara başvurdu mu 2 erkek arasında kalacaksın falan :) birde tarih verdi mi?çok soru sordum kusura bakma yeni birini denemek istiyorum artık.
Canlarim ben geldim:))))nasilsiniz:)))))))) venusamberin fali dun aksam geldi...ceza aldigim icin yazamadım.
Ay walla fali dinlerken soktan şoka soktu kiz beni cok bekledim ama degdi. Iliskinin nasil basladigina kadar bilmis gecmis an birebir dogru.. kimsenin bilmedigi birseyi soylemis ki yok artik dedimgelecek icin rezzan ablacim ile hemen hemen ayni seyleri söylemiş bakalim bekleyip goreces..bu arada asla pembe tablocu degil rezzan abla gibi pat pat söylüyor cok ozenmis emek vermis fala cok beğendim bitanelerim. Telweden beklenmeyecek bir yorumcu performansı
Merhaba arkadaslar
Dün gece bekle bekle bi Hal oldum online oldugu gibi herkez saldirdi günlerdir merak ediyordum
Simdiki bulundugum durumu hatta iliskide oldugum kisinin karakterini bile bilmis !!!
Gelecek Icin dedikleri Sacma degil olabilir gibi bakalim subat Sonu Demis yani tavsiye edebilirim !!
ozgece çok merak ediyodum ya beğenip beğenmeyeceğini.. benim telwede bi kaç beğendiğim isimden biri o kız..bi de evet pat pat söylüyor.. sen genel olarak bahsedip durumdan mı attın? yoksa ayrıntıya girmiş miydin? 1 aydan fazla oldu ona baktırmayalı..naapsam
Teşekkür ederim cevabın için ervamerve.hoşgeldin Özgecim. Sen venüse ne baktırdın bu arada ?
Urminaacim cok cok begendim bitanem . Ben cok ayrintiyi girmedim ama venusamber oyle seyler bilmiski venim sir gibi sakladigim yakin çevremin dahi bilmedigi seyleri soylemis...gelecek icin pembe tablo cizmemis
Nilmilcim tarot gönderdim
evet o kızın yeteneği var cidden... bana mesela şey demişti en son baktırdığımda, şubat ayında küçük bir hediye ile gelecek. bunu sevgililer günü vs gibi düşünme. öncesinde alınıp sana ancak o zamana verebildiği bir şey. o zaman görüşme ihtimalimiz bile yoktu.. sonuç için o da pembe tablo çizmemiş işte..
şu mart ayı bir gelse artık..iple çekiyorum
ya bilen tarotla da biliyo kahveyle de biliyo işte.. bu iş yetenek işi, his işi, elektriğin tutması gerek bi de artık hepimiz biliyoruz ki..
evet fal yetenek işi ama ben venüse kahve baktırmıştım birkaç ay önce ama mevcut durumumu bile bilememişti.mesela çocukken anne yada babanızı kaybetmişsiniz demiş ama alakası yok.sağlar çok şükür.birde beni ve karşımdakini burcuna göre yorumlamıştı.ondan sordum özgeye ne baktırdın diye?
Aynen tatlim pekiyi sana soylediklerinden yasadiklarin oldu mu? ay insallah guzel yorumlarin ciksin cancagizim.
Bende hep dile getiririm kartlarla bakilan fallari tercih etmiyorum diye venuse de soylemistim. Venuste kart sadece araci hisleri güçlü olan insan icin kart kahve farketmez demis. Cok sevdim Venüsü artikin telvede tek adresim
Urminaacim cok cok begendim bitanem . Ben cok ayrintiyi girmedim ama venusamber oyle seyler bilmiski venim sir gibi sakladigim yakin çevremin dahi bilmedigi seyleri soylemis...gelecek icin pembe tablo cizmemis
Nilmilcim tarot gönderdim
Evet binnaz dün gece girdi sisteme !!!
Bir nesibe kaldi birde onu yakalasam Keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?