Urminaacim cok cok begendim bitanem . Ben cok ayrintiyi girmedim ama venusamber oyle seyler bilmiski venim sir gibi sakladigim yakin çevremin dahi bilmedigi seyleri soylemis...gelecek icin pembe tablo cizmemis
Nilmilcim tarot gönderdim
deniz görür dü daha önce. şimdi deniz devrim olmuş. ee tanıyoruz biz onu. uzun zamandır binnaz yorumcusudur.
evet oldu.. bi kere görüşme ihtimalimiz gerçekten yoktu. ben bi dolu laf etmiştim ve venuse baktırdığımda aradan 5 ay geçmişti. bana görüşmeniz kaderde var, zaman bilgisi diye üsteleme bana ama çok zaman kalmamış inan demişti. aradığı zaman tereddüt edeceksin ama tavsiyem görüşmendir sana anlatacakları var demişti. bunları bildi mesela. ama dedi işte, 1-2 görüşme daha ve yine kopuş..
şimdi görüştük gerçekten de, bir kez daha olabilir. bu sefer de ben konuşucam diye kafaya koydum taha-barış falından sonra..burda da yazmıştım canım gel-git dolu 2 sene..
kahvesi daha bi güzel özgecik
Canımmm hoşgeldin.Çok mutlu oldum burda olmana.Venusu beğenmene sevindim.Bizim klasiğimiz degişmedi özgecim bana bilemeyen sana bildi yinr.
Spesifik bi tarih vermişti bana eskinin Görür ü şimdinin Devrim i.Oda güzelce patlayanlardan .
Ayy supermis canim insallah banada cikar..aynen banada zaman konusunda usteleme sicak havalarda dedi:))) ama gercekten tek bi cumlesi bile olmamis diyemem.
Babystercimmmm kahve yoktu olsaydi kahve baktircaktim
Aynen işte venüsün bendeki performasıda böyleydi,mevcut durum bile alâkası yoktu.Gelecekte söylediğinin çıkmamasına şaşırmadım çünkü gelecekle ilgili kehanetide akıl alır bişey değildi.Memnun olanda çok ama Venüsten.Ben her falcıda olduğu gibi onada tarot baktırmıştım.evet fal yetenek işi ama ben venüse kahve baktırmıştım birkaç ay önce ama mevcut durumumu bile bilememişti.mesela çocukken anne yada babanızı kaybetmişsiniz demiş ama alakası yok.sağlar çok şükür.birde beni ve karşımdakini burcuna göre yorumlamıştı.ondan sordum özgeye ne baktırdın diye?
Spesifik bi tarih vermişti bana eskinin Görür ü şimdinin Devrim i.Oda güzelce patlayanlardan .
bende kahve açınca baktırıcam. hep aynı şeyleri diyo banada zaman vermiyo bu çocuk aramaz salak diyo hahaha
Alcanzarimm hosbuldum bitanem..aynen dun baktirmadan once sana demistim kesin ben begenecem diye oyle oldu))
Ocak bitti deniz görür patladi cunku eskiden sana asla hayir yok ocakta tanisacagin kisi ile hemen evleneceksin bile demisti...ben yine benim eski ile devam; ))) allah zeval vermesin
gelir gelmez parsellemeye basladim hayir olsun insallah:)))
Alcanzarimm hosbuldum bitanem..aynen dun baktirmadan once sana demistim kesin ben begenecem diye oyle oldu))
Ocak bitti deniz görür patladi cunku eskiden sana asla hayir yok ocakta tanisacagin kisi ile hemen evleneceksin bile demisti...ben yine benim eski ile devam; ))) allah zeval vermesin
gelir gelmez parsellemeye basladim hayir olsun insallah:)))
Aynen çıkmadıktan sonra isterse saat ,dakika versin.bana da tarih vermişti. dediklerin çıkmadıktan sonraaa ne yazar!!
bende kahve açınca baktırıcam. hep aynı şeyleri diyo banada zaman vermiyo bu çocuk aramaz salak diyo hahaha
Hosgeldın bıtanemmmm
Hahahhaha canım sayfalar sana feda olsun.Demek Deniz sende de patladı,bana da verdiği tarih ocaktı.Bak canım benim ,görüyomusun en sonunda ortak ikimizede bilemeyen bi falcı bulduk.
Hosgeldın bıtanemmmm
Evet canım hatırlıyorum.Online de bulamadık dediği tıkır tıkır çıkan falcı.Reiki'den de çıkan fal yok artık.Bi dönem iyiydi o.Ayyu canimsin guzel kalplim:))3 ay once senin tavsiyenle baktirmitim ilk baktirdigimda da sana begenmedigimi yazmistim.
Marplecimmmmm hosbuldum cicegm:16
Ya benim kafam karıştı. İki tane venüs varmış. Biri VenuSunKizi, biride venüsamber. Ben venüsambere baktırmışım. O bahsettiğiniz venüs hangi venüs??
Benim bahsettiğim venüsamber.Ya benim kafam karıştı. İki tane venüs varmış. Biri VenuSunKizi, biride venüsamber. Ben venüsambere baktırmışım. O bahsettiğiniz venüs hangi venüs??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?