Binnaz Abla

Ay yok reiki gecmisi güzelce bildi gelecek bendede patladi

Evet ya malesef.Yalnız o çocuğun tarotta durum analizi harikaydı bende.Falı çıkmamasına rağmen bunu söylüyorum,yani içinde olduğum durumla ilgili bişey merak etsem ona baktırırım.An ile ilgili tespitleri hakkını yiyemem çok çok iyi.

Benim bahsettiğim venüsamber.

iki venüs olunca kafam karıştı..tamam saolun kızlar. Bu arada venüs amberi tekrar dinledim. kasım ayında baktırmışım. o anki ruh halimi falan iyi bilmiş. Birşey söylemiş, söylediği şey hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. bilemiyorum. ama iyi yorumlamış.

Venusamber bi bana bide Nilmil e bilemedi galiba.

Venusamber bi bana bide Nilmil e bilemedi galiba.

sen nasıl fal baktırdın? yaşadığın ilşiki ile mi alakalı, yoksa yeni tanışacağınla mı alakalı? Çünkü falcıların çoğu yaşadığın durum analizlerini genelde tutturuyorlar, tabi tutturamayanları da var. Ama iş gerçekten geleceğe yönelik olunca işte burda yetenekleri suya düşüyor da ondan sordum..

Ayyu canimsin guzel kalplim:))3 ay once senin tavsiyenle baktirmitim ilk baktirdigimda da sana begenmedigimi yazmistim.
Marplecimmmmm hosbuldum cicegm:16

nasilsin:)eet simdi hatirladim o kadar cok falci konustukki canim artik kafam karisir oldu

Cherrye aynen katılıyorum zaten garip ve ürkünç bir anlatım tarzı var. Kötüydü samira tavsiye etmem.

nasilsin:)eet simdi hatirladim o kadar cok falci konustukki canim artik kafam karisir oldu

Iyiyim marplecim bugun hali yikamaci evdeki suyu guzelce bosaltti daha iyi oldum:))) tasinma konusuna gelince rezzan abla demisti cunku nisan mayis gibi. Sanirsam ev degisiyor. Reiki iyidir anda aynen öyle yap cnm

Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..

Aynen öyle çünkü ben tamamen geleceğe yönelik sordum.Ve gerçekten suya düştü.

ben en son baktirdim nasilsa acayip durum analizi yapmis mart ayinda bir olay olursa hemen yazicam

Samira bana "olacak Allah'in izniyle" demisti. Allah'in izniyle herif baska bir yere gidiyor, bravo Samira'ya.

Bir de falalemdeki Gulderen Oz u tavsiye etmem kesinlikle. Bana olumsuz, sacma sapan, zirva konusmustu, bu adamin hayatinda baskasi var onunla evlenecek demisti. Zirvaladigini simdi iyice anliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…