- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Evet canım hatırlıyorum.Online de bulamadık dediği tıkır tıkır çıkan falcı.Reiki'den de çıkan fal yok artık.Bi dönem iyiydi o.
Ay yok reiki gecmisi güzelce bildi gelecek bendede patladi
Venusamber:))))
Benim bahsettiğim venüsamber.
Venusamber bi bana bide Nilmil e bilemedi galiba.iki venüs olunca kafam karıştı..tamam saolun kızlar. Bu arada venüs amberi tekrar dinledim. kasım ayında baktırmışım. o anki ruh halimi falan iyi bilmiş. Birşey söylemiş, söylediği şey hakkında hiç bir bilgim olmadığı için. bilemiyorum. ama iyi yorumlamış.
Venusamber bi bana bide Nilmil e bilemedi galiba.
Nilmille alcanzarın suçu ne o zaman :)
Ayyu canimsin guzel kalplim:))3 ay once senin tavsiyenle baktirmitim ilk baktirdigimda da sana begenmedigimi yazmistim.
Marplecimmmmm hosbuldum cicegm:16
falsepeti samiraya baktiran varmi??
Ben baktirdim, begenmedim, vasatti bence.
Melis Durkan i tavsiye ederim.
nasilsin:)eet simdi hatirladim o kadar cok falci konustukki canim artik kafam karisir oldu
Evet ya malesef.Yaln tarotta durum analizi harikaydı bende.Falı çıkmamasına rağmen bunu söylüyorum,yani içinde olduğum durumla ilgili bişey merak etsem ona baktırırım.An ile ilgili tespitleri hakkını yiyemem çok çok iyi.
Ben baktirdim, begenmedim, vasatti bence.
Melis Durkan i tavsiye ederim.
Cherrye aynen katılıyorum zaten garip ve ürkünç bir anlatım tarzı var. Kötüydü samira tavsiye etmem.
çikmtimi Melis Durkanin fali ?
sen nasıl fal baktırdın? yaşadığın ilşiki ile mi alakalı, yoksa yeni tanışacağınla mı alakalı? Çünkü falcıların çoğu yaşadığın durum analizlerini genelde tutturuyorlar, tabi tutturamayanları da var. Ama iş gerçekten geleceğe yönelik olunca işte burda yetenekleri suya düşüyor da ondan sordum..
ben en son baktirdim nasilsa acayip durum analizi yapmis mart ayinda bir olay olursa hemen yazicam
Nilmille alcanzarın suçu ne o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?