Binnaz Abla

Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..
Aa sol alttaki üçgene tıklayıpşikâyet edeceğin mesaji yolluyosun.

Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..

ne kadar enteresan adi ne bu kisinin acaba?

Dunku bayan hirsini alamamis bugün ozel mesajla devam ediyor malum kisi...
Neyseki simdi sikayet ettim :))):21

Boşver canım, üstüne düşeni yaptın sen ,şikâyetini bildirdin.Mune gerekeni yapacaktır zaten.

samira öyle bi konuşuyor, öyyle bi konuşuyorki. falını dinlerken sürükleyip götürüyor sen. aha şimdi dedikleri çıkacak sanırısın. Ama sonrası bomboş..

amaan ..:)canim seninle fal zavkimiz uymuyor enerjimiz diyeyim ama saraylihanima baktirmismiydin?

Boşver canım, üstüne düşeni yaptın sen ,şikâyetini bildirdin.Mune gerekeni yapacaktır zaten.

Yok canim baktirmadim alcanzarcimla uyusmayinca dogal olarak seninlede uyusmuyor sizin enerjiniz ayni
Aynen alcanzarcim

amaan ..:)canim seninle fal zavkimiz uymuyor enerjimiz diyeyim ama saraylihanima baktirmismiydin?

Yok canim baktirmadim alcanzarcimla uyusmayinca dogal olarak seninlede uyusmuyor sizin enerjiniz ayni
Aynen alcanzarcim
Kızlar bi haftadır online de fal baktırmıyorym.En son Yiğit yapmıştım,orda kaldım.Hoş baktıracak kimseyi bulamıyorum da bu kadar falcı içinde.

Kızlar fenalardayım bende salak salak yine binnazdaki tornishaya kahve attim maksat teselli olmak arıycak seni seviyor fln demesini duymak ama bu tornishanın sesi aynı rezzanın sesiydi ya iki üç defa dinledim sonra rezzanı dinledim aynılar sanki kafam karıştı benimde:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…