Aa sol alttaki üçgene tıklayıpşikâyet edeceğin mesaji yolluyosun.Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..
Vallahi bana cikti gibi, olaylar dedigi gibi ilerliyor. Bana hic hesapta olmayan yeni seyler duyup uzuleceksin Subatta demisti, aha oldu vallahi.
Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..
Ben baktirdim, begenmedim, vasatti bence.
Melis Durkan i tavsiye ederim.
ne kadar enteresan adi ne bu kisinin acaba?
Aranizda "Melek öz" e baktiran varmi ?
Hepimiz
Dunku bayan hirsini alamamis bugün ozel mesajla devam ediyor malum kisi...
Neyseki simdi sikayet ettim :))):21
Dunku bayan hirsini alamamis bugün ozel mesajla devam ediyor malum kisi...
Neyseki simdi sikayet ettim :))):21
amaan ..:)canim seninle fal zavkimiz uymuyor enerjimiz diyeyim ama saraylihanima baktirmismiydin?
Boşver canım, üstüne düşeni yaptın sen ,şikâyetini bildirdin.Mune gerekeni yapacaktır zaten.
amaan ..:)canim seninle fal zavkimiz uymuyor enerjimiz diyeyim ama saraylihanima baktirmismiydin?
Kızlar bi haftadır online de fal baktırmıyorym.En son Yiğit yapmıştım,orda kaldım.Hoş baktıracak kimseyi bulamıyorum da bu kadar falcı içinde.Yok canim baktirmadim alcanzarcimla uyusmayinca dogal olarak seninlede uyusmuyor sizin enerjiniz ayni
Aynen alcanzarcim
Hepimiz
onada baktirmistim canim onun bana gecen sene mi ne ilk fali muhtesemdi
bende ılk defa yolladım melise bakalım beklıyorum haber verıcem kızlarrr durup durup aglıyorum salaga bagladım ztn
bende ılk defa yolladım melise bakalım beklıyorum haber verıcem kızlarrr durup durup aglıyorum salaga bagladım ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?