- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Kızlar fenalardayım bende salak salak yine binnazdaki tornishaya kahve attim maksat teselli olmak arıycak seni seviyor fln demesini duymak ama bu tornishanın sesi aynı rezzanın sesiydi ya iki üç defa dinledim sonra rezzanı dinledim aynılar sanki kafam karıştı benimde:26:
14 subatta benim ki beni hatirlar mi acaba...aklima geldi icim bi tuhaf oldu kadere bak(( uyuyayimda erkenden unutayim bari ((
Kızlar fenalardayım bende salak salak yine binnazdaki tornishaya kahve attim maksat teselli olmak arıycak seni seviyor fln demesini duymak ama bu tornishanın sesi aynı rezzanın sesiydi ya iki üç defa dinledim sonra rezzanı dinledim aynılar sanki kafam karıştı benimde:26:
Biz 13 şubattan direk 15 şubata atlasak olmazmı?
kızlar bu crimsonladye baktıran vardı sanırım burda..yorumlar nelerdi kaçırdım ben..ücreti baya yüksekmiş de nedir olayı merak ettim?
yok canim degiller
hayır canımm aynı kişi kesinlikle değillerr..emin olabilirsinn
Ben baktırmadım,Özlem06 bana falını yollamıştı. .Dedikleri çıkmış ona.Bende merak etmiştim crimson u?Özlem den sağolsun bi fikrim oldu.Bide Cherry fal atmıştı ona.
İçim rahatladı canım sağol falını da beğendim öyle pembe tablo çizmemiş pat pat söylemiş her şeyi kendimi iyi hissediyim diye baktırdım ama soğuk duş almış oldum neyse binnazda bi tane pembe tablocu olmayan biri varmış bunu öğrenmiş oldum
sağol canımcım... bu aralar en azından baktırmama konusunda kararlıyım ama saçma sapan bi gelişme olur da kriz anında atmam gerekirse diye soruyorum
Cherryyy,, buralarda mısın? crimsonlady de bilemedi o zaman son gelişmeyi di mi sende2 falcı bildi yazmıştın..peki diğer dedikleri tutarlı mıydı ?
sağol canımcım... bu aralar en azından baktırmama konusunda kararlıyım ama saçma sapan bi gelişme olur da kriz anında atmam gerekirse diye soruyorum
Cherryyy,, buralarda mısın? crimsonlady de bilemedi o zaman son gelişmeyi di mi sende2 falcı bildi yazmıştın..peki diğer dedikleri tutarlı mıydı ?
ya kızlar siz bilirsiniz ama 40 tl ye pek de değen bir fal olmamıştı banaaa..yani çekim yasası ile dolu bir faldı..diğer söyledikleride her falcının söyleyeceği cinsten öyle aman aman bişey yoktu ama sizzz bilirsinizz umarım siz beğenirsiniz..aklımda kalan kısmı bu yasa ve 40 tl vermem oldu..bilmiyorum ki acaba ilk fal diye mi böyle oldu 2. veya 3. fallarda bu durum değişir daha detaylı olur muydu.ama arkadaşlar vardı yine aynı çekim yasasından bahsedip daha sonra 2 cümle ile falını tamamladığı..yinee sizzz bilirsinizzzz
Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..
aynen benimkide öyleydi hiç göndermeyin bence değmez secret okuyun aynı yazıları görürsünüz ordan alıntılar ve kesin bir durum olacak diye bişey yok:44:
ona bende baktırmıştım ama çookk da bilememişti..aramaza dediğinde aramıştı yakın zamanda arar dediğinde iletişim olmamıştı..umarım sanada olumsuz olanlar çıkmaz canım..:26:
Bana bu adamın kafası karışık seninle iletişim kurup kurmamakta tereddütleri var fln dedi işte ayyy bi arasa yaaa ne olur sanki offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?