Binnaz Abla

14 subatta benim ki beni hatirlar mi acaba...aklima geldi icim bi tuhaf oldu kadere bak (( uyuyayimda erkenden unutayim bari((

yok canim degiller

hayır canımm aynı kişi kesinlikle değillerr..emin olabilirsinn

kızlar bu crimsonladye baktıran vardı sanırım burda..yorumlar nelerdi kaçırdım ben..ücreti baya yüksekmiş de nedir olayı merak ettim?

kızlar bu crimsonladye baktıran vardı sanırım burda..yorumlar nelerdi kaçırdım ben..ücreti baya yüksekmiş de nedir olayı merak ettim?

Ben baktırmadım,Özlem06 bana falını yollamıştı. .Dedikleri çıkmış ona.Bende merak etmiştim crimson u?Özlem den sağolsun bi fikrim oldu.Bide Cherry fal atmıştı ona.

yok canim degiller

İçim rahatladı canım sağol falını da beğendim öyle pembe tablo çizmemiş pat pat söylemiş her şeyi kendimi iyi hissediyim diye baktırdım ama soğuk duş almış oldum neyse binnazda bi tane pembe tablocu olmayan biri varmış bunu öğrenmiş oldum

Ben baktırmadım,Özlem06 bana falını yollamıştı. .Dedikleri çıkmış ona.Bende merak etmiştim crimson u?Özlem den sağolsun bi fikrim oldu.Bide Cherry fal atmıştı ona.

sağol canımcım... bu aralar en azından baktırmama konusunda kararlıyım ama saçma sapan bi gelişme olur da kriz anında atmam gerekirse diye soruyorum

Cherryyy,, buralarda mısın? crimsonlady de bilemedi o zaman son gelişmeyi di mi sende 2 falcı bildi yazmıştın..peki diğer dedikleri tutarlı mıydı ?

ona bende baktırmıştım ama çookk da bilememişti..aramaza dediğinde aramıştı yakın zamanda arar dediğinde iletişim olmamıştı..umarım sanada olumsuz olanlar çıkmaz canım..:26:

Rica ederim canım.Bende düşündüm ama 40kredi online bi fal için çok.Beklemeside cabası.Bu paraya gider yüzyüze baktırırım.

ya kızlar siz bilirsiniz ama 40 tl ye pek de değen bir fal olmamıştı banaaa..yani çekim yasası ile dolu bir faldı..diğer söyledikleride her falcının söyleyeceği cinsten öyle aman aman bişey yoktu ama sizzz bilirsinizz umarım siz beğenirsiniz..aklımda kalan kısmı bu yasa ve 40 tl vermem oldu..bilmiyorum ki acaba ilk fal diye mi böyle oldu 2. veya 3. fallarda bu durum değişir daha detaylı olur muydu.ama arkadaşlar vardı yine aynı çekim yasasından bahsedip daha sonra 2 cümle ile falını tamamladığı..yinee sizzz bilirsinizzzz

Son düzenleme:

aynen benimkide öyleydi hiç göndermeyin bence değmez secret okuyun aynı yazıları görürsünüz ordan alıntılar ve kesin bir durum olacak diye bişey yok:44:

bu akşam falalemde Beren Güneşe fal attım.iyiydi fena değildi.mevcut durumda bayağı bildiği şeyler oldu.ama gelecek pek ihtimal veremeyeceğim kadar olumluydu.yine de sanal alemde birçok falcıdan iyi olduğu kesin.

Kizlar ozel mesajla birileri bana hakaret siralamaya basladi cevap vermiyorum. Daha once kimseyi sikayet etmedigim icin nasil sikayet edeceğimi de bilmiyorum mune'ye mesaj attim ama donmedi. Ozel mesajo sikayet edwmiyor muyuz..

ben de tam bunu sorucaktım ozelden hakaret mı oluyo dıye sen yazmısşın ben anladım kımın hakarete basvurdugunu sıkma canını o ve yandaşları ne halleri varsa görsunler kızlar reıkının falı bendede patladı yarın cuma bı ıddıa gazetesı alıyımda kupon yapıyım parayı vurursam gelsın fallar

aynen benimkide öyleydi hiç göndermeyin bence değmez secret okuyun aynı yazıları görürsünüz ordan alıntılar ve kesin bir durum olacak diye bişey yok:44:

bir ara ona gönderecektim, pahalı olunca vazgeçtim. iyiki de vazgeçmişim.

ona bende baktırmıştım ama çookk da bilememişti..aramaza dediğinde aramıştı yakın zamanda arar dediğinde iletişim olmamıştı..umarım sanada olumsuz olanlar çıkmaz canım..:26:

Bana bu adamın kafası karışık seninle iletişim kurup kurmamakta tereddütleri var fln dedi işte ayyy bi arasa yaaa ne olur sanki offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…