Binnaz Abla

melisi baya begendım ıcımde oldugun durumun her halını bılmış ve acıkcası cerry sen mı soylemiştin valla bı kac saat ıcınde gaze gelıp yolladım :))
melek ve nesibe bana hep olumlu konusyo kesın boyle olucak soyle olucak dıye ama bende mecal kalmadı melegın hakkını yemem ama onu severım arada hep ona baktırıcam dıyorum ama ona gelene kadar 30 lkısı gırrıyo araya
taha en son oda allah ıcın bıldı ama bazı durumlar net degıldı acıkcası
barısı hıc begenmedım
zeus hele aman allahım ıgrenc bı faldı arkadaşım dıgıp durmuş
reiki o cocuğu nedense hıc enerjım tutmadı
rezzan abla heralde 20 kere baktırdım kadının hakkını yemıyım bıldıklerı oldu ama bı yere kadar akıl verme gıbı daha cokk neyse

melise gelelim bu kadın bana baya gercekcı konusmuş cok sasırdım ve oldukca uzun guzel bı uzundu faldı parama degdı en sonunda ve en onemlisi hıslerımı bıldı cok net detayları sasırdım telwedede bıtek venusamber ıyı gerısı tırt gercekten 40 kredi bı fala verılmez hele o sitede melisin cıkan dıyenler kızlar bılgı beklıyorumm sızdennnn valla salaga bagladım :))

veee veevee kızlar bgn dedım ya arkdaşımla cıvıltı sunaya gıttık dıye nyse kadın bana 20 dk baktı hemen aradaşıma bı saate yakındı valla 2 sene once baktırmış hatta 2 seneden daha fazla heralde ıs durumunu falan bıldıgıne gore taa o zamandan soylemış kızın amerıka olayı var oturur oturmaz onu bıldı orda hatta eskı sevgılısı su anda orda onu bıldı falan sasırdık baya ama arkadşaım gerekten hıc fal baktırmaz en son seneler once baktırmış ıste oda cıkmış acaba dıye dusundum bız mı gelecegımıze manı oluuyoruz ( cok kafamıza takıp hayatımızı yasıyamıyoruz galıba offff kıı neee offffffffffff

bir ara ona gönderecektim, pahalı olunca vazgeçtim. iyiki de vazgeçmişim.

Bende niyetlenmiştim bi ara iyiki bende vazgeçmişim.Çekim yasasınımı okucam 40 krediye?Açar secret ı bi daha okurum.

Bende niyetlenmiştim bi ara iyiki bende vazgeçmişim.Çekim yasasınımı okucam 40 krediye?Açar secret ı bi daha okurum.

3 yıldır online fal baktırıyorum tellwe sitesi ve diğerlerinde kimisi meleklerle dua ettiriyor kimisi internetten sevgili kavuşturma dualarını kopyalayıp okumamız için gönderiyor kimiside çekim yasası yada ruhu arındırma topraklama yaptırıyor bunlar sanki çok bilmiş kişilerde bizde safız ve herşeyden medet umar hale geliyoruz malesef :26:

online fala bende inanmazdım ama maltepe'de bilge abla diye bir falcı var su zamana kadar para veripte parama acımadıgım tek falcıydı.falı acar acmaz burcumu ve sevgilimin burcumu kardesimin rahatsızlıgını falan söyledi söyledikleri içinden sunu salladı diyebilecegim hiç bişey olmadı uzun yıllar yurtdısında da fal bakmıs azerbaycanda fransada falan .zaten fransadan daimi müsterleri varmıs her gün telefondan skypedan falan baktırıyolarmış.benden sonra arkadasımda baktırdı telefondan onunda bildi herseyini fal işi hissiyat işi fal işin bahanesi zaten kadın hissedip söylüyo fiyatları da uygun cogu falcıya göre

kizlar selamlar, giremiyorum vaktim olmuyor hic. yorumlarinizi falan baya bi okudum ama nasilsiniz keyfiniz yerindedir insallah sekerler

kizlar selamlar, giremiyorum vaktim olmuyor hic. yorumlarinizi falan baya bi okudum ama nasilsiniz keyfiniz yerindedir insallah sekerler

canım pek yerınde degıl valla fallara sarıyoruz yınee :)) cıkan fal haberı varsa beklerızz =)) umut oluyo gercekten ama bu aralar yok gıbı

yok yok canim kesinlikle boyle seyler yapmamak gerekiyor ve boyle onerilerde bulunan falcilardan da uzak durmalisiniz kesinlikle. uyarmak isterim sizi. Allah'in takdiridir tum bunlar. Yok duaydi bir seylerdi. Bunlar sadece kendimizi uzmemize oyalamamiza sebep inanin. Allah'in kimi nasil karsimiza cikaracagini bilemeyiz. bizim icin hayirli olani da. bu yuzden boyle seyler cok yanlis bence. bi zaman sonra o yapilan dualar etkisini gosterdiginde ve duayi eden kisi baska birisiyle oldugunda ben ne yapmisim diye dert yaniyor insanlar. o yuzden aman diyim canlarim

artıkkk alıştıkk reklama tepkı vermıyourzz ortaya yazdım kı ustune alınan alınsın dıyee !!! 3 yerede aynı yorumu kopyala yapıştır yenı uye demıycem yenı gelen arkdaşlarıma hakaret olmasın ama bılen bılıyo artık valla keriz yerıne konmaktan bıktık ztn ogrendıkte artık valla bu aralar ztn sınırlıyım boylee kandırılmayada hıc gelemıyorum yeter be gelen gıden vuruyo

canım pek yerınde degıl valla fallara sarıyoruz yınee :)) cıkan fal haberı varsa beklerızz =)) umut oluyo gercekten ama bu aralar yok gıbı

ay kafami kasiyacak vakti zor buluyorum hafta sonu bir fal macerasi yasayabilirim tekrar ama kime baktiracagima karar vermis degilim hala hangi siteye gitsem bilemiyorum valla :44: baktiracagim vakit iyice bir sitelere bakip sececegim bakalim

canım izmirde müjgan cafede murat var 2 sene önce bende ona baktırmıştım geçmiş ve gelecekte olan birçok şeyi bildi. zaten öyle bilenler karta yada kahveye bakmıyorlar sanki yanlarında birinin konuşmasını aktarıyorlar. soru bile soracak halim kalmamıştı şaşkınlıktan

sakin sakin sekerim aman bosver reklama ihtiyaclari varsa vah hallerine biz de o goz yok

Bide fala neden bu tip şeyleri katarlar anlamam.Melekleri,çekim yasasını merak edersem yada dua etmek istersem,bunların kaynağına giderim.Kalkıpta bunlar için neden falcıdan medet umayım?

Ist topiğinde yeterince farkedildi mesajınız.

Bide fala neden bu tip şeyleri katarlar anlamam.Melekleri,çekim yasasını merak edersem yada dua etmek istersem,bunların kaynağına giderim.Kalkıpta bunlar için neden falcıdan medet umayım?

canım bu işten demekki ciddi paralar kazanıyorlar yada o yoldan ilerliyorlar insanların umutsuzlukları çaresizlikleri gelecek kaygıları onları besliyor. başlarda bayağ inanıyordum hele çıkan şeyler olduğu zaman dahada çok sarıyordum ki bir sene önce adamın tayini çıkıp aniden gidince şok oldum bunu kimse bilememişti oysa biz şimdiye kadar evlenmiş hatta deniz kenarı bir yerlerde yaşıyor olacaktık yani çizilen pempe tablolardan çıkanlara göre

buradan tahayı keşfeden arkadaşlrı kutluyorum bu kadar fal baktıran biri olarak samimiyetle bakan biri olduğunu söyleyebilirim 2 defa gönderdim öyle pembe tabloları yok ve analizleri çok doğru ve melek oda çok güzel ve olabilecek yorumlar yaptı ikiside şubat ve marta kadar bir zaman verdiler en son ist. topiğinde adı geçen yiğite baktırıp bu fal maceramı bitirmek istiyorum

Melekte bende olmuyor aşırı aytıntıya girdiği için olayın özünden kopuyor.Tarotta hiç beğenmedim özellikle..Bunun dışında kahve taha elbette önceki yorumu ile benı benden almış bir arkadaş.Hep söylerim herkes bir konuya olacak ayy çok tatlı bir çift olacaksınız derken taha olmaz dedi net ve kesin bir çizgi ile ve tabi tek o haklıymış

Sağolun kızlar crimsonladye fal göndermem zorda kalsam bile.. ben pek çekim yasası vs gibi şeylere itibar etmiyorum. hoş, olsa bile falı bunları duymak için göndermiyorum.. 40 kredi nedir yaa..ona venusambere 4 kez kahve baktırırım orda

günaydınnn sende erkencisin benim gibi:)) crimsonlady bence çok pahalı!!asla vermem

Taha bencede şu an falsepetindeki en iyi isim.

Günaydın kızlar.Taha nın bana verdiği tarih of ki of en yakını sonbahar.Doğru ama, iki günde bir insanın hayatında olağanüstü haller yaşanmıyo ki...Kıyasladığımda 40 krediyle, vallaha bende gider Yiğit e bi kere daha baktırırım arada 10 tl var, en azından canlı canlı,yada la porte ayhan yaparım.En azından falcılar karşımda ,sor sorabildiğin kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…