Binnaz Abla

Crimsonlady yi begendim. Lakin 40 kredi yapar mi yapmaz mi tartislir iste

Bunlarin hepsi tiri viri bence, Yigit e yonelelim

herkese günaydın ! venüsambere 2 kere fal baktırdım ilk baktırdığımda çok etkilememişti sonra yapılan yorumları okuyunca tekrar gönderdim geçmiş konusunda tutarlı yorumları var gelecek konusunda kesin olacak demiyor tarihte vermiyor geçmişteki durumuna bakarak pembe tabloda vermiyor yani bu adam birden değişecek gelecek af dileyecek şu tarihte bir görüşme olacak da demiyor ki zaten böyle sihirli değnek kimsede yok sadece devam ederseniz bundan farklı bişeyler olmayacak gibi olası mantıklı yorumlar yapıyor. zaten yorum isterken ayrı olduğunuzu yada görüşme olmadığını ne kadar zamndır görüşmediğinizi belirtiyorsanız falcılarda buna göre zaman veriyorlar ve her seferinde en az 2 -3 vakit süreler genelde aile problemleri ve işlerinin bozuk olmasından görüşmeyi aramayı ertelediklerini söylerken süre dolup yine aramadığını sorarsanız olmadı altın vuruş yapıp adamın hayatında başkasının varlığını görüyorlar. çok enteresan

günaydın cerencim....aynen venüs öyle yorum yapıyor....mantıklı yorum yapıyor zaman vermiyor sadece zamanda ipucları veriyor bahar ayları veya sıcak havalar v.s gibi pembe tablocu değil gerçekleri söylüyor helal olsun cesur kız para ve ya müşteri kaygısı taşımıyor

ben venuse neden diğerleri gibi belli ve aynı saatlerde burda olmuosunuz sizi istediğim an yakalayamıyorum başkalarına baktırmak zorunda kalıyorum dedim. o da, mesleğim bu değil, bu alandan para kazanmıyorum. o nedenle öncelikli işim bu değil dedi. onun da rahatlığı var sonuçta..pembecilerin genelde ekmek kapısı .. hepsi öyle değil elbette.. melek, nesibe, ilkay, taha, barış, kahinvanga vsç. bunlar kendileri diyolar venus gibi negatife kapalıysan gelme diye..

Siz venus diyince profiline baktim tarot ve katina vardi sadece ve bence en guzeli 1 falci ya kahve ya kartlara bakar yada bir konuda iyidir bazılarının profiline bakıyosun hapşursam onada fal bakıcak gibiler

Siz venus diyince profiline baktim tarot ve katina vardi sadece ve bence en guzeli 1 falci ya kahve ya kartlara bakar yada bir konuda iyidir bazılarının profiline bakıyosun hapşursam onada fal bakıcak gibiler

kahvesi de açıktı onun yaa. demekki kapatmış..

evet bi de her naneye bakanlar mevcut.. her fala bakana, her falından sonra bir üst pahalı olana yönlendirene, bir de ille de yüksek oy verin diyenlere asla 2. kez baktırmıyorum..

Hoş yüksek not vermezsen onlar soruya cevap vermediği gibi 2. de bakmıyolar. Zaten kötü puan verdiğin bir kişiye tekrar niye baktırasınki değillmi.

evet caım baska bi iş yapıyormus benim falımıda çok geç yorumladı...bu işi yapmıyorum o yüzden vaktım oldukça giriyorum demiişş.

Kızlaaaaaaaaarrrr 5 ayydır ama tam 5 aydır ne konuştuk nede görüştük...hiç biri iletişim yoktu..hatta iki gün önce de yazmıştım esince bana en geç ocak ayının sonuna kadar iletişim var demişti..binnaz abla dan selma aydın da öyle yada böyle bu ay sonuna kadar aranızda iletişim var demişti..kiiiiiiii son gün oldu..biraz önce yazdıı:))))iki kelime ama oldu mu valla oldu

Cok sevindim, hadi bakalim

vaaay süper bi haber yaa.. çok seviniyorum böyle çıkan olumlu gelişmelere

Cok sevindim, hadi bakalim

teşekkür ederimm canımmm...artık olayın yaşanmasına mı bu kadar fal baktırıp tonlarca para döktükten sonra bi gelişme yaşanmasına falın o anlamada çıkmasına mı seviniyorum bilemedim...100 tanede 1:))umarım devamı güzel olurr ...o kadar dengesizki çünkü birden bu umudumu ters düz edebilir..

Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmelerle devam eder.Evet ya hatırladım,yeni yazmıştın burda ,hatta hadi bakalım son iki demiştim sana.Bak oldu işte.

Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmelerle devam eder.Evet ya hatırladım,yeni yazmıştın burda ,hatta hadi bakalım son iki demiştim sana.Bak oldu işte.

eveettt canımmm:)güzel temennin oldu :)amin canım devamıda güzel olsun inşallah..ilk aklıma gelen sizlerle paylaşmaktı yazdım biraz öncede o kadar çok fal baktırıyorum ve o kadar dua ediyorum kii bu yaşanan olunca insan neye sevineceğini bilemiyor. 100 tanedne 1 tanesine çıkmasına mı olayın yaşanamasına mı bilemeddim..fal konusunda da durmak yok fala devam şimdide ileride ne olur devamı olacak mııı??? yeni sorumm buu

o zaman esince den devam et derim.. gelişmeleri paylaşarak

o zaman esince den devam et derim.. gelişmeleri paylaşarak

aynen canım falımı attım bile ona zaten atacaktım bugn söylediğiniz vade de bişey olamdı diyee oldu neysekii binnaz abladaki selma hanım da bildi hakkını yiyemem kadın net söylemiş falımda..bazı falcılar çünkü şöyle yapıyor dersemki 5 aydır konuşmadık o zaman diyorlarki pat diye arar demiyim,uzun süre veriyolar. bazıları hiç aramaz diyo..ama o kadında net yazmış..sizinlede paylaşmak istedim

Son düzenleme:

Çıkmasına çok sevindim canım çıkan fal çok nadir oluyor darısı bizim fallara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…