- 23 Ağustos 2012
- 51.894
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.765
- 898
Sağolun kızlar crimsonladye fal göndermem zorda kalsam bile.. ben pek çekim yasası vs gibi şeylere itibar etmiyorum. hoş, olsa bile falı bunları duymak için göndermiyorum.. 40 kredi nedir yaa..ona venusambere 4 kez kahve baktırırım orda
Crimsonlady yi begendim. Lakin 40 kredi yapar mi yapmaz mi tartislir iste
Bunlarin hepsi tiri viri bence, Yigit e yonelelim
ben de tam bunu sorucaktım ozelden hakaret mı oluyo dıye sen yazmısşın ben anladım kımın hakarete basvurdugunu sıkma canını o ve yandaşları ne halleri varsa görsunlerkızlar reıkının falı bendede patladı yarın cuma bı ıddıa gazetesı alıyımda kupon yapıyım parayı vurursam gelsın fallar [/QUOT
selam tolincim ceza aldı zaten :))) yokk falcılarını dahi tanımam defalarcada söyledim nesibeyi tanımam etmem diye....
herkese günaydın ! venüsambere 2 kere fal baktırdım ilk baktırdığımda çok etkilememişti sonra yapılan yorumları okuyunca tekrar gönderdim geçmiş konusunda tutarlı yorumları var gelecek konusunda kesin olacak demiyor tarihte vermiyor geçmişteki durumuna bakarak pembe tabloda vermiyor yani bu adam birden değişecek gelecek af dileyecek şu tarihte bir görüşme olacak da demiyor ki zaten böyle sihirli değnek kimsede yok sadece devam ederseniz bundan farklı bişeyler olmayacak gibi olası mantıklı yorumlar yapıyor. zaten yorum isterken ayrı olduğunuzu yada görüşme olmadığını ne kadar zamndır görüşmediğinizi belirtiyorsanız falcılarda buna göre zaman veriyorlar ve her seferinde en az 2 -3 vakit süreler genelde aile problemleri ve işlerinin bozuk olmasından görüşmeyi aramayı ertelediklerini söylerken süre dolup yine aramadığını sorarsanız olmadı altın vuruş yapıp adamın hayatında başkasının varlığını görüyorlar. çok enteresan
günaydın cerencim....aynen venüs öyle yorum yapıyor....mantıklı yorum yapıyor zaman vermiyor sadece zamanda ipucları veriyor bahar ayları veya sıcak havalar v.s gibi pembe tablocu değil gerçekleri söylüyor helal olsun cesur kız para ve ya müşteri kaygısı taşımıyor
Siz venus diyince profiline baktim tarot ve katina vardi sadece ve bence en guzeli 1 falci ya kahve ya kartlara bakar yada bir konuda iyidir bazılarının profiline bakıyosun hapşursam onada fal bakıcak gibiler
ben venuse neden diğerleri gibi belli ve aynı saatlerde burda olmuosunuz sizi istediğim an yakalayamıyorum başkalarına baktırmak zorunda kalıyorum dedim. o da, mesleğim bu değil, bu alandan para kazanmıyorum. o nedenle öncelikli işim bu değil dedi. onun da rahatlığı var sonuçta..pembecilerin genelde ekmek kapısı .. hepsi öyle değil elbette.. melek, nesibe, ilkay, taha, barış, kahinvanga vsç. bunlar kendileri diyolar venus gibi negatife kapalıysan gelme diye..
Kızlaaaaaaaaarrrr 5 ayydır ama tam 5 aydır ne konuştuk nede görüştük...hiç biri iletişim yoktu..hatta iki gün önce de yazmıştım esince bana en geç ocak ayının sonuna kadar iletişim var demişti..binnaz abla dan selma aydın da öyle yada böyle bu ay sonuna kadar aranızda iletişim var demişti..kiiiiiiii son gün oldu..biraz önce yazdıı:))))iki kelime ama oldu mu valla oldu
Kızlaaaaaaaaarrrr 5 ayydır ama tam 5 aydır ne konuştuk nede görüştük...hiç biri iletişim yoktu..hatta iki gün önce de yazmıştım esince bana en geç ocak ayının sonuna kadar iletişim var demişti..binnaz abla dan selma aydın da öyle yada böyle bu ay sonuna kadar aranızda iletişim var demişti..kiiiiiiii son gün oldu..biraz önce yazdıı:))))iki kelime ama oldu mu valla oldu
Cok sevindim, hadi bakalim
vaaay süper bi haber yaa.. çok seviniyorum böyle çıkan olumlu gelişmelere
Çok sevindim canım.İnşallah güzel gelişmelerle devam eder.Evet ya hatırladım,yeni yazmıştın burda ,hatta hadi bakalım son iki demiştim sana.Bak oldu işte.
eveettt canımmm:)güzel temennin oldu :)amin canım devamıda güzel olsun inşallah..ilk aklıma gelen sizlerle paylaşmaktı yazdım biraz öncede o kadar çok fal baktırıyorum ve o kadar dua ediyorum kii bu yaşanan olunca insan neye sevineceğini bilemiyor. 100 tanedne 1 tanesine çıkmasına mı olayın yaşanamasına mı bilemeddim..fal konusunda da durmak yok fala devam şimdide ileride ne olur devamı olacak mııı??? yeni sorumm buu
o zaman esince den devam et derim.. gelişmeleri paylaşarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?