Çıkmasına çok sevindim canım çıkan fal çok nadir oluyor darısı bizim fallara :)
melek online olacakmış kızlar bayadır meleğe baktırmadım ona atasım var sonra durulucam inşallah:))) bu gidişle naah durulurum ama.
bide defne babür gelmiş ona atsam mı ya ne diyosunuz
aminnnnnn canımmmmm...inşallahh bir tane değilll istediğimiz tüm olaylar çıksınn..aç gözlümüyüm nee
Bence Melek e at,Defne gereksiz çok detay veriyo,burç yorumu dinlemek istemezsin.Bende simdiki aklim olsa Defne ye atmazdim,yinede karar senindir tabi.
atmadım defneye zaten burç murç yorumuysa salla yaa burda lale çıktı diyince heveslendim bi.
meleği bekliyorum. meleği beğeniyorum baya ya
Ben Defne den daha iyi performans bekliyodum,vasattı.Heleki bende geçmişte duvara toslamış.Dediğim gibi hava grubunu falan anlatmış bana ki uyuz olurum falda burç yorumu yapana.Melek en azından durum analizinde iyi.Demek Lale 'ye çıkmış,bacı bu fal işide belli olmuyo ki....
aynen canım ya enerji işi vallahi.melekte gelemedi bi işim gücüm var gelse diye bekliyorum:)) blgisayarın başına yapıştım.
gene geldi bu fal krizleri bana
Şu an kimler online bakmadım ama Beren Güneş iyi diyorlardı falalemde,baktırmadıysan ve Melis durkan dan kızlar memnundu.Ayrıca Hale de iyi fal sepetinde.
Nesibenin falı patladı kızlar 2 falımdada şubata kadar çok büyük bi görüşmeniz olacak demişti hiçbişi olmadı
Keşke olsaydı.Senin adına çıksın isterdim ama çıkmamasına hiç şaşırmadım.
Yani bende çok şaşırmadım açıkçası melek nası yaa dedikleri çıkan var mı?
Çıkmasına çok sevindim canım çıkan fal çok nadir oluyor darısı bizim fallara :)
Kızceler son dakika gelişmelerimle sizlerleyim ablam yiğiti hiç beğenmedionca uğraş sonucu bumuydu dedi ama ablamın derdi büyük ve cok secici onu da göze alırsak ben beğendiğimi söylemiştim şimdi daha zamanı olmasına rağmen Nesibenin dediği şekilde ilerliyo kuracak dediği cümleyi benimki kurdu şaşkınım aslında amma Madam salunun bir dediğide oldu yazılı fal ama bence başarılı Yiğite zaman var.Alcanzar bacının tavsiyesiyle barış cana baktırdım. Rezalet ben napayım kişilik analizini delimidir nedir oku oku gözüm şişti:26: Taha da çok olumsuzdu bilemedim ama durum olumsuz değil kafanızı karıştırdıysam özür falcı isim ve olay karışık olduğu için karışık oluyo Diğer tüm fallarım gece 12de patlayacak.Bu arada daha önce söylemiştim burdaki adımı arkadaşlarım biliyor özelden yazabiliyormuyum bilmem ama isteyene durum özeti geçebilirim merak ettiğim bir isim kaldı göre göre 40 kredi edermi su crimsonladye onun hakkında bir el atsanız bana:18::18:
Ben kendi adıma Barış'tan memnun kalmıştım.Kişilik analizi yoktu benim falımda.Mesela Taha benim için şu an falsepetinin en iyi ismi,dediğim gibi bu bana göre öyle.Yiğit i beğenmeyen ilk ablanı duydum,ist topicte dahil olmak üzere.Faldır tabiki hepsini anlarım,her türlü iyi ve kötüye gidiş falcıda istisna bi durum olmadığı sürece çokta şaşırtmaz beni.Bende de tavsiye üzerinede baktırdığım ve kendi seçimimlede baktırdığım falların %95'i patladı.Mesela Madam Salu çıkmış sende ki an itibariyle hepimiz memnunduk ama burda benim hatırladığım herkese patladı.Fala inanma falsız kalma durumu böyle bişey herhalde.Crimson a en son Cherry baktırdı,doğru yönlendirecektir seni.
Melek guzel bakiyor bence.
cherry şekerim crimsonladye nasıl sence baktırmak istiyorum. fal herkese göre değişiyor ama olsun uzun mu? ''evet evet'' dedirtiyormu geçmiş biliyormu sence nasıl:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?