Binnaz Abla

Kızlar yanlış hatırlamıyorsam burda merkez camideki bi hocadan bahsedilmişti o cami nerede bilen varsa yardımcı olursa sevinirim fallardan umudum kalmadı o hocaya gitmek istiyorum

Son düzenleme:

Canımın senın adına sevındım ınsallah devamıda gelır.......esınceye baktırmadım ama bınnazdakı selam Aydın'a en az 10 defa baktırdım.ılk baktırdıgımda erkek arkadaşımla beraberim bana zaman verdı bu zaman ıcınde tatil gıbı bı yere gıdeceksınız dedi gercektende verdıgı zaman ıcınde hıc plânda olmayan bı tatıle gıtmıstık...arkasından baktırdıgımda bütün falları patladı..Kasım'da barışma Aralık nisan dedı ahhhhh hala aynı(((

Evet ben falcılar hakkındaki fikrimi sonuna kadar söylerim,hepte derim ki"hiçbir falcıya kefil olunmaz,en iyisine bile."Çok iyidir falcı,moralman çöküktür,o gün fal foss olur.Barış a tam bir ay oluyo baktırdığım,hatta çok gidip gelmiştim kafamda acaba baktırsammı diye?Gelecek için uzun zaman vermiş o yüzden gelecek yorumu henüz yapamıyorum.Ama falım geldiğinde düşündüğümşey,popüler olan falcılardan çok daha mantığa uygun yorum yaptığıydı .Dediğim gibi az öncede bende geçmiş,şu an ve gelecek yorumu vardı.İki tanede net tarih var falımda.Yiğit konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten,herkes çok memnun kalınca....Demek ablan çok dertli ve bilemedim tabi yani herkesin bakış açısı farklı.Yinede inşallah güzel şeyler söylediyse ablana umarım çîkar.Ama Yiğit için ilk yorumumu burda yazdığımda asla 50 tl lik bi falcıya illaki gidin demem ,pişmanlık duyarsanız üzülürüm demiştim.Allah biliyoya ben Yiğit ten çoğunluk gibi memnun kaldım.Peki ablana geçmiş ve su anı bilemedimi?

Aynen bende martçılardanım.Mart kapıdan baktırıyo,bakalım falları yaktıracakmı??

Canimmm sen esinceye ne baktirmistin ?? Baska biseyler bildimi ayricaaa cokkkkkk sevindim bitanem benimmm

herkese selam crimsonlady çekim yasasını bana uzun uzun yazmıştı sağolsun sorumu hiç okumamış bile sanki ben kısmet arıyormuşum gibi de varlıklı birylede tanışacağımı en güzel şeyleri hayal edip kendime çekmem gerektiği nasihatlarınıda yazmış bir sayfa doldurmuş okurken sorumun cevabı nerede diye gözlerimden yaş geldi aralarda bişeyler eklemişti ama beğenenleride çok ben sorumun cevabını alabilmek için faceden ekledim ordanda sordum ama kaçamak cevaplar verdi sonra saatin geç olduğunu bahane ederek çıktı. ben tatmin olmadım hatta kafamda daha çok karıştı ne demek istiyor diye halaada anlamış değilim :18:

Canııııım çoook teşekkür ederim..hani bir sonuç yok şu an için durumumda ama 5 ay sonra olunca iletişim sıfırken ve esince ile selma aydın ocak sonu diyince sevindimm..bilmiyorum ki belkide tesadüftür..genelde falcılarda oluyoya ilk falda insanı şaşırtan detaylar veriyolar sonra tekrar baktırınca bu artık bir nasihat,akıl verme ve tavsiyeye dönüşüyo.benim ilk falımdı ve ben soru kısmında şunu yazmıştım selma hanıma herkes nasihat ve burç yorumu yapıyo ama sizin benim sorunuma net cvp vereceğinizi düşünüyorum..herhalde kadında dediki beklentisi büyük biraz kendimi zorlayımmm dediğin gibi oldu diye atsam şimide faldan çokk neler söyleyecek

Canimmm sen esinceye ne baktirmistin ?? Baska biseyler bildimi ayricaaa cokkkkkk sevindim bitanem benimmm

Canııııııımmm çookk teşekkür ederimm :)))esinceye tarot baktırdım bitnem ama ilk falının zamanı tutmamıştı aralık22 de bitmişti ikinci kez yolladım ocak sonu dedi..tamda son gün oldu..diğerlerinde bu kadar kesin lafını duymadım zaman olarakta denk geleen olmadığı için esince ve selma aydın'ı yazdım..

venüsü dinledim mesela o ne demiş diye baktırdığım zamandan 4 hafta sonrasını yani bu haftayı onun moralinin çok bozulacağı zaman,5.haftayı ise benim çabam ve aramam olursa yaşanabilecek iletişimden bahsetmiş mesela.

melis durkan baktırmıştım daha yeni tereddütümü bilmişti mesela ve sanki sormuş gibi sen şu 2 hafta arama sakın demişti aklında böyle bişey varsa yapma diye uyarmıştı..

Ayy olsun canim oyle veya böyle o kadar zaman sonra somut bi sonuc aldın..ayyy bence sen selma hanima uyguladigin takdigi bütün falcilarda dene:))) canimmm patlayan falci var mi sende varsa listesini alalim sekerim:)))

taha nesibe,melek,esince neredeyse ortak yorum yapmışlar şubat-mart-nisan ortalaması çıkıyor. barış can yücel kişilik analizlerimi uzunca yazmış ve 5 ay sonrasında başka bir kişiyle (özelliklerini de mesleğinide o kişinin geçmişinde yaşadıklarınıda yazmış) kesin evlendirip deniz kenarı bir yerde yaşayacağımı görmüş bilemiyorum artık zeus o tam bir felaket zamanı vermemiş ama süper biriyle tanıştırıp evleneceksin diyerek avuntu yapmış yani bu fal hiç bir zaman patlamaz çünkü tarih vermemiş:44:

Ayy olsun canim oyle veya böyle o kadar zaman sonra somut bi sonuc aldın..ayyy bence sen selma hanima uyguladigin takdigi bütün falcilarda dene:))) canimmm patlayan falci var mi sende varsa listesini alalim sekerim:)))

sendeee uygulaa özgeeeee benden söyleemsii tutuyo galibaa bu durum için çıkmayanlar oldu tabii bitanem yazarımmm bakıyorum zaten geçmiş fallara.

sendeee uygulaa özgeeeee benden söyleemsii tutuyo galibaa bu durum için çıkmayanlar oldu tabii bitanem yazarımmm bakıyorum zaten geçmiş fallara.

Ayyy uygulayalim birde oyle deneyelim cancagizim... patlayanlari bekliyorusss sekercim

bende dun ılk defa melise baktırdım bu kadar uzun ve detaylı bakan hıc olmamıştı baya sey bıldı bakalım :Sbende cok zor bı donemdeyım sevıyorum ama o kadar farklıyız kı herkes dıye bızde aldatma yada sevgısızlık yok anlaşamama var farklılıklar var o yuzden cıldırıyorumm

şekercim mesaj atamadım hata veriyor yiğiti beğendim ama nesibeyle çok çelişmediler o yüzden 50 lira eder mi dedim soru cevapla gittik ama ablam beğenmedi ablam çok seçici bide huysuz o yüzden beni dikkate alın ablamı değil inşallah en güzelleri çıkar sanada

Alcanzar bacım tabi sen söyledin hatta arada kaldın ben bindim tepene ondan haklısın belki gününde değildi oda ama bidaha gitmem Ablam cok dertli evlilik eşiğine geldiği adam sırf para için onu bırakıp yurtdışına gitti herkes biliyordu Yiğit dönecek gelecek seviyor demiş evlilik tarihi vermiş ablam çok sinirlendi. Siz ablama bakmayın ama belki yiğit doğru söylüyor bilemeyiz zamanı var
inşallah yiğitin dedikleri sana cıkar:26::26:

herkesinn aşması gereken durumlar farklı farklı malesefff mesela ben karşımda inat,dengesiz ne sevdiği belli ne vazgeçtiği belli olan bir adamla karşı karşıyayım..ama seviyorum..sevgi açısından sorun yoksa canım ne mutlu ki karşındakinden eminsen umarım kii kısa zaman o sorunlarda halledilir..

ablanı gereksız umutlandırmak ıstemem ama yıgıt kotuyude soyluyo burdan ozelden yazıstıgım bırıne sen donme bu cocuga bu cocuk senın ıcın hayırlı olmaz demıs bılemedım:26:

Ceren Barış sana damı kişilik analizi yaptı benimkini de analiz etmiş ama ee sonuç diye kalakaldım güzel bir şey kurmuş da inşallah kısa zamanda yaşarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…