ablanı gereksız umutlandırmak ıstemem ama yıgıt kotuyude soyluyo burdan ozelden yazıstıgım bırıne sen donme bu cocuga bu cocuk senın ıcın hayırlı olmaz demıs bılemedım:26:
E belki çıkıcak dediği adam dönecek belki,inşallahta öyle olur.Keşke ablan açıkça Yiğit'e söyleseydi bu konuda ihtimal vermediğini.Ama bence ablan biraz önyargılı.Verdiği tarih uzakmı?İnşallah dediği çıkar.Bunu Yiğitin falı çıksın diye söylemiyorum.Evlilik aşamasındaki bi bayanın yıkılan hayalinin inşallah mutluluğa dönüşmesi için söylüyorum.Alcanzar bacım tabi sen söyledin hatta arada kaldın ben bindim tepene ondan haklısın belki gününde değildi oda ama bidaha gitmemAblam cok dertli evlilik eşiğine geldiği adam sırf para için onu bırakıp yurtdışına gitti herkes biliyordu Yiğit dönecek gelecek seviyor demiş evlilik tarihi vermiş ablam çok sinirlendi. Siz ablama bakmayın ama belki yiğit doğru söylüyor bilemeyiz zamanı var
inşallah yiğitin dedikleri sana cıkar:26::26:
Kızlar geçenki kız parsel demişti bugünde ben parselledimhahaha iyigeceler sizlere tüm güzel fallarınız cıkar inşallah
kızlar yıgıte evlılık zamanı soran varmı?hadı hadı saklamayın benden meraklılar sızııı yanı yıgıt o kadar ılerıyı bılebılıyomu?
İyi gecelerkızlar ya ben bu fal sepetinde sezen boztepeden başkasını online göremiyorum kahvede acaba baktıran var mı?
Insallah ben soracagim)) ama korkuyorum 29-30 yasinda falan der diye anacim ben artik evimde kocama kahvalti hazirlayip temizlik yapmak istiyorum :)))
Kardesim baktirdi hic begenmedi sacmalamis
Ceren Barış sana damı kişilik analizi yaptı benimkini de analiz etmiş ama ee sonuç diye kalakaldımgüzel bir şey kurmuş da inşallah kısa zamanda yaşarsın canım
kızlar yıgıte evlılık zamanı soran varmı?hadı hadı saklamayın benden meraklılar sızııı yanı yıgıt o kadar ılerıyı bılebılıyomu?
Bence bekâr olup fal baktırıp evlilik tarihi sormayan yoktur bacılar.Insallah ben soracagim)) ama korkuyorum 29-30 yasinda falan der diye anacim ben artik evimde kocama kahvalti hazirlayip temizlik yapmak istiyorum :)))
Bence bekâr olup fal baktırıp evlilik tarihi sormayan yoktur bacılar.
sen sordun dımııı bak nasılda bıldımya yıgıte sorulcak sorular lıstesı yapıyorumda boyle uzak gelecegı bılebılıyomu yazıyımmı lısteye sana soyledımı?
Melek bana çok olumsuz konuşmuş yaaa meleğe baktırıp dedikleri çıkan oldu mu? Uff moralim çok bozuldu yaaa ben pek karakter analizinide beğenmedim açıkçası
Melek bana çok olumsuz konuşmuş yaaa meleğe baktırıp dedikleri çıkan oldu mu? Uff moralim çok bozuldu yaaa ben pek karakter analizinide beğenmedim açıkçası
sen sordun dımııı bak nasılda bıldımya yıgıte sorulcak sorular lıstesı yapıyorumda boyle uzak gelecegı bılebılıyomu yazıyımmı lısteye sana soyledımı?
Tolincik uzak olup olmadığını bilemezsinki?Sana şu an uzak geliyo,ama belki yarın belki yarından da yakın.Bence baktırmışken sor.
Bozma moralini Melek pekçoğundan iyidir ama onunda çıkmayan falları var nihayetinde.Melek bana çok olumsuz konuşmuş yaaa meleğe baktırıp dedikleri çıkan oldu mu? Uff moralim çok bozuldu yaaa ben pek karakter analizinide beğenmedim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?