Binnaz Abla

en sonunda yapıcamda rezzan ablanın falı yineçıktı verdiği tarihte gelemeyecek engeller olacak hatta bugün ,yarın gibi biraz erteleneck demişti ondanda rahatım galiba

Ben de aynen boyle dusunuyorum ya gorev ya da kar+kis diye dusundum. Icime kotu seyler dogmadi acikcasi.

en sonunda yapıcamda rezzan ablanın falı yineçıktı verdiği tarihte gelemeyecek engeller olacak hatta bugün ,yarın gibi biraz erteleneck demişti ondanda rahatım galiba

rezzan ablayı bende çok beğenıyorum....bence ara canım durduğun hata ben olsam yuz kez aramıstım en azından için rahat eder

sağolun canlar pozitif düşünelim pozitif olsun bu kadar falcıda yanılamaz heralde benim onunla şubatta görüşmem gerekiyor yoksa hepimiz battık :)

Yav falda olmasa elbet sebebi vardır.Bak gör çıkacak yakinda iyi haberi.

sağol canım şunu farkettimde herşeyi fala bağlamışız Allahtan başka kim bilebilirki ama kaptırdık bikere
Evet canım be malesef.Herşeyimiz fal olmuş,ne yazık.Ama umut kapisi be canim.Bizimde zararimiz kendimize.Kimseyle uğraşmiyoruz,ne yapiyosak kendimize.Faturasıda bize,hayal kırıklığıda.Allah iyi haberini en kısa zamanda duyursun sana canim.

sağol canım şunu farkettimde herşeyi fala bağlamışız Allahtan başka kim bilebilirki ama kaptırdık bikere

Ya Latif esmasını bol bol oku canım.Allah ın güzel isimlerinden,en güzel dualardandır.Hayırlı haber almak için özellikle birebirdir.

aynen, sadece zararı kendimize oan için iyi geliyo ama fatura gelincede bu kadarmı fal baktırmışım diyorum ,iyi dileklerin için sağolasın

bu arada yiğitle kapatıcam inşallah mesaj attım bekliyorumbakalım cevap verecekmi

Ya Latif esmasını bol bol oku canım.Allah ın güzel isimlerinden,en güzel dualardandır.Hayırlı haber almak için özellikle birebirdir.

esmaları okuyorum canım sayısı varmı peki
birde benim okuduğum ya allah ya rahim ya rahman ya kaviyyu ya kadir var 70 defa dilek için okumanızı tavsiyeederim.

esmaları okuyorum canım sayısı varmı peki
birde benim okuduğum ya allah ya rahim ya rahman ya kaviyyu ya kadir var 70 defa dilek için okumanızı tavsiyeederim.
Esmaül hüsna nın hepsi harikadır.Ama Ya Latif senin durumun için çok uygun.Sayisina hemen bakip yazayim sana.

Yiğit iyidir,pişman olmazsın.İnsallah hemen ulaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…