bence hesapta olmayan bi görev çıkmıştır..yoksa adamcağız niye telini kapatsın..bağlı olduğu kurumu arayıp bilgi alamaz mısın..nişanlımdan haber alamıyorum cuma günü gelecekti v.s dersen yardımcı olurlar canım bi dene...inşallah haırlısı ile kavuşursunuz
en sonunda yapıcamda rezzan ablanın falı yineçıktı verdiği tarihte gelemeyecek engeller olacak hatta bugün ,yarın gibi biraz erteleneck demişti ondanda rahatım galiba
bence hesapta olmayan bi görev çıkmıştır..yoksa adamcağız niye telini kapatsın..bağlı olduğu kurumu arayıp bilgi alamaz mısın..nişanlımdan haber alamıyorum cuma günü gelecekti v.s dersen yardımcı olurlar canım bi dene...inşallah haırlısı ile kavuşursunuz
en sonunda yapıcamda rezzan ablanın falı yineçıktı verdiği tarihte gelemeyecek engeller olacak hatta bugün ,yarın gibi biraz erteleneck demişti ondanda rahatım galiba
Ben de aynen boyle dusunuyorum ya gorev ya da kar+kis diye dusundum. Icime kotu seyler dogmadi acikcasi.
sağolun canlar pozitif düşünelim pozitif olsun bu kadar falcıda yanılamaz heralde benim onunla şubatta görüşmem gerekiyor yoksa hepimiz battık :)
ne kadar sabirlisi sende buradaki butun kizlar asiri sabirli bence ya!!!
sağolun canlar pozitif düşünelim pozitif olsun bu kadar falcıda yanılamaz heralde benim onunla şubatta görüşmem gerekiyor yoksa hepimiz battık :)
ne kadar sabirlisi sende buradaki butun kizlar asiri sabirli bence ya!!!
Yav falda olmasa elbet sebebi vardır.Bak gör çıkacak yakinda iyi haberi.
kızlar duzeldı ama falım gozukmuyo bı daha yollıycamsızce melek mı taha mı
Evet canım be malesef.Herşeyimiz fal olmuş,ne yazık.Ama umut kapisi be canim.Bizimde zararimiz kendimize.Kimseyle uğraşmiyoruz,ne yapiyosak kendimize.Faturasıda bize,hayal kırıklığıda.Allah iyi haberini en kısa zamanda duyursun sana canim.sağol canım şunu farkettimde herşeyi fala bağlamışız Allahtan başka kim bilebilirki ama kaptırdık bikere
sağol canım şunu farkettimde herşeyi fala bağlamışız Allahtan başka kim bilebilirki ama kaptırdık bikere
Evet canım be malesef.Herşeyimiz fal olmuş,ne yazık.Ama umut kapisi be canim.Bizimde zararimiz kendimize.Kimseyle uğraşmiyoruz,ne yapiyosak kendimize.Faturasıda bize,hayal kırıklığıda.Allah iyi haberini en kısa zamanda duyursun sana canim.
Ya Latif esmasını bol bol oku canım.Allah ın güzel isimlerinden,en güzel dualardandır.Hayırlı haber almak için özellikle birebirdir.
Ya Latif esmasını bol bol oku canım.Allah ın güzel isimlerinden,en güzel dualardandır.Hayırlı haber almak için özellikle birebirdir.
Esmaül hüsna nın hepsi harikadır.Ama Ya Latif senin durumun için çok uygun.Sayisina hemen bakip yazayim sana.esmaları okuyorum canım sayısı varmı peki
birde benim okuduğum ya allah ya rahim ya rahman ya kaviyyu ya kadir var 70 defa dilek için okumanızı tavsiyeederim.
aynen, sadece zararı kendimize oan için iyi geliyo ama fatura gelincede bu kadarmı fal baktırmışım diyorum ,iyi dileklerin için sağolasın
bu arada yiğitle kapatıcam inşallah mesaj attım bekliyorumbakalım cevap verecekmi
YA LATİF 129 canım.esmaları okuyorum canım sayısı varmı peki
birde benim okuduğum ya allah ya rahim ya rahman ya kaviyyu ya kadir var 70 defa dilek için okumanızı tavsiyeederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?