Binnaz Abla

Online faldan bende hayır görmedim.Ha sorsan yüzyüzeden de görmedim.Ama kıyasladığımda yüzyüze falı tercih ederim.En azından aklımdaki herşeyi sorabiliyorum.Öyle tek soru net cevap saçmalığı yok.

Nalân bana bir yıllık yorum yapmıstı resmen.

Hayırlısı ne diyeyim ama şu an bana verdiği enerji, sevinç yeterli bir süre oyalar :) Yiğit le ilgilide yardımcı olurmusunuz neye bakıyor ? nasıl çıkıyormu ?

Teşekkürler

Neyse, en azindan online falin zirva oldugunu test edip anlamis olduk, lakin onca paramiz bosa gitti......verdigim paralara cidden aciyorum, kendime cok kiziyorum maddiyati dusundukce.

Fal resmen afyon gibi, anlik olarak mutlu ediyor, umutlandiriyor ama realite carpinca daha kotu hissediyorsun.Bana cidden bagimlilik yapmis, kac gundur baktirmadigim icin kendimi boslukta hissediyorum.

Son düzenleme:

Ah o paraları hatırlatma bana.Evet bağımlılık yapıyo çok fena.

Özele bakarsin.....

Nalân bana bir yıllık yorum yapmıstı resmen.

Hayırlısı ne diyeyim ama şu an bana verdiği enerji, sevinç yeterli bir süre oyalar :) Yiğit le ilgilide yardımcı olurmusunuz neye bakıyor ? nasıl çıkıyormu ?

Teşekkürler

nalan abla çok saf biri olarak geliyor bana temiz kalpli...banada bir sürü isim saydı tanısacaksın falan dedi falını müsait zamanda bi dinleyeyım tanıstıklarım oldu mu bi bakayım:)))

nalan abla çok saf biri olarak geliyor bana temiz kalpli...banada bir sürü isim saydı tanısacaksın falan dedi falını müsait zamanda bi dinleyeyım tanıstıklarım oldu mu bi bakayım:)))
Evet canım,falı çıkarmı bilmem ama karakter olarak bende saf ve temiz hissediyorum onu.

Teşekkürler
Yeni baktirdım,martı bekliyorum.An itibariyle tavsiye edilir.

klothonun falı gelmiş fena değil.
oda aaynı şeyleri söylemiş sözleşmiş gibi bana tersini söyleyen yok. çıkan falda yok
bakalım kısmet

kızlar, ben kendi adıma bütün fallarımı patlattım.. gayet de huzurluyum şu an.. benimki aradı bugün..arama zamanına ilişkin olarak melek, nesibe, yiğit filan bildiler.. ama hiç birinin tavsiyesine uymadım. yüzyüze konuş demişlerdi..benim sabrım ve inancım kalmadığı için görüşmek istemediğimi söyledim uygun bir dille.. bu aşamadan sonra fallar, Mart ayı vs hepsi patlamış oldu..

inş. hepinizinkiler tutar arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…