inşallah canım dün yiğite diyorum ki yaşıyorsa sorun yok oda yaşıyor şuan 2 dağın arasında dedi
Online faldan bende hayır görmedim.Ha sorsan yüzyüzeden de görmedim.Ama kıyasladığımda yüzyüze falı tercih ederim.En azından aklımdaki herşeyi sorabiliyorum.Öyle tek soru net cevap saçmalığı yok.Ben online fali biraktim kzilar, hicbir sey cikmadi cunku. Ayriyetten kafayi da yedim sanirsam, dun gece ruyamda tellwede yildizname baktiriyordum , baktirdigim hatun bana siz 33 yasinda evleneceksiniz diyordu ben de , ne 6 yil daha mi yalniz kalicam diyordum
nalan abla ilk falı çok şaşırtıcıydı hatta dedimki yok artık..ikinci falı hep geleceğe yönelikti..nikah olacak dedi düsün ama patlayacak gibi ama benim durumum biraz farklı olduğu için heran çıkabilirde bilmiyorum ama bana patlayacak gibi geliyor
nalan abla ilk falı çok şaşırtıcıydı hatta dedimki yok artık..ikinci falı hep geleceğe yönelikti..nikah olacak dedi düsün ama patlayacak gibi ama benim durumum biraz farklı olduğu için heran çıkabilirde bilmiyorum ama bana patlayacak gibi geliyor
Online faldan bende hayır görmedim.Ha sorsan yüzyüzeden de görmedim.Ama kıyasladığımda yüzyüze falı tercih ederim.En azından aklımdaki herşeyi sorabiliyorum.Öyle tek soru net cevap saçmalığı yok.
Neyse, en azindan online falin zirva oldugunu test edip anlamis olduk, lakin onca paramiz bosa gitti......verdigim paralara cidden aciyorum, kendime cok kiziyorum maddiyati dusundukce.
Fal resmen afyon gibi, anlik olarak mutlu ediyor, umutlandiriyor ama realite carpinca daha kotu hissediyorsun.Bana cidden bagimlilik yapmis, kac gundur baktirmadigim icin kendimi boslukta hissediyorum.
Neyse, en azindan online falin zirva oldugunu test edip anlamis olduk, lakin onca paramiz bosa gitti......verdigim paralara cidden aciyorum, kendime cok kiziyorum maddiyati dusundukce.
Fal resmen afyon gibi, anlik olarak mutlu ediyor, umutlandiriyor ama realite carpinca daha kotu hissediyorsun.Bana cidden bagimlilik yapmis, kac gundur baktirmadigim icin kendimi boslukta hissediyorum.
Nalân bana bir yıllık yorum yapmıstı resmen.
Hayırlısı ne diyeyim ama şu an bana verdiği enerji, sevinç yeterli bir süre oyalar :) Yiğit le ilgilide yardımcı olurmusunuz neye bakıyor ? nasıl çıkıyormu ?
Teşekkürler
Evet canım,falı çıkarmı bilmem ama karakter olarak bende saf ve temiz hissediyorum onu.nalan abla çok saf biri olarak geliyor bana temiz kalpli...banada bir sürü isim saydı tanısacaksın falan dedi falını müsait zamanda bi dinleyeyım tanıstıklarım oldu mu bi bakayım:)))
Yeni baktirdım,martı bekliyorum.An itibariyle tavsiye edilir.Hayırlısı ne diyeyim ama şu an bana verdiği enerji, sevinç yeterli bir süre oyalar :) Yiğit le ilgilide yardımcı olurmusunuz neye bakıyor ? nasıl çıkıyormu ?
Teşekkürler
Evet canım,falı çıkarmı bilmem ama karakter olarak bende saf ve temiz hissediyorum onu.
Seni cok özledimmm şehir disindayim geldigimde görüşürüzzz <3
Kesinlikle size katılıyorum çok temiz ve iyi kslpli hissediyorum onu alcanzar mail
Kesinlikle size katılıyorum çok temiz ve iyi kslpli hissediyorum onu alcanzar mail
Kahve mi ne falına bakıyor telefon lamı ücret nedir, mahsuru yoksa telefonunu alabilirmiyim teşekkürler
Nalan abladan bahsediyorum ben cnm
Nalan abladan bahsediyorum ben cnm
klothonun falı gelmiş fena değil.
oda aaynı şeyleri söylemiş sözleşmiş gibi bana tersini söyleyen yok. çıkan falda yok
bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?