bende klotho'yu bekliyorum. nokta atışları falan var mı?
öyle şaşırtan bir fal değildi ama genel yorumu iyiydi bilmiş yani.
merak ediyorum bende klotho'yu.
bi kere dayanamayıp çekip medyumselena'ya atmıştım.
onu da beğendim, muhteşem değildi ama çok özel bir noktayı detaylı bilmişti.
bakalım vereceği tarih çıkacak mı
selena beni de şok etmişti.
selena kadar detay bilmemiş klotho ama merraktan attım bende
selenanın ufak tefek şeyleri oldu ama oda diğer falcılarla aynı şeyleri söyledi bana tekrar baktırabileceğim insanlardan oda telwede.
biraz kısa bakıyo sayılır ama bende memnun kalmıştım, tabi önemli olan vereceği tarihin tutması
kızlar, ben kendi adıma bütün fallarımı patlattım.. gayet de huzurluyum şu an.. benimki aradı bugün..arama zamanına ilişkin olarak melek, nesibe, yiğit filan bildiler.. ama hiç birinin tavsiyesine uymadım. yüzyüze konuş demişlerdi..benim sabrım ve inancım kalmadığı için görüşmek istemediğimi söyledim uygun bir dille.. bu aşamadan sonra fallar, Mart ayı vs hepsi patlamış oldu..
inş. hepinizinkiler tutar arkadaşlar
Kesinlikle size katılıyorum çok temiz ve iyi kslpli hissediyorum onu alcanzar mail
kızlar, ben kendi adıma bütün fallarımı patlattım.. gayet de huzurluyum şu an.. benimki aradı bugün..arama zamanına ilişkin olarak melek, nesibe, yiğit filan bildiler.. ama hiç birinin tavsiyesine uymadım. yüzyüze konuş demişlerdi..benim sabrım ve inancım kalmadığı için görüşmek istemediğimi söyledim uygun bir dille.. bu aşamadan sonra fallar, Mart ayı vs hepsi patlamış oldu..
inş. hepinizinkiler tutar arkadaşlar
yiğit, tam gün olarak vermemişti tabii ama hafta açısından nokta atış tam 12den vurdu diyebilirim.. yani 1,5 aydır aramayan adam bugün aradı. ben yiğite baktırdığım güne baktım, verdiği zaman aralığına baktım, tutmuş..
melek de bu konuda tutturmuş.. ben taha'yı mantıklı buldum ve o doğrultuda verdim kararımı.. taha'nın falını tekrar okuyayım arama zamanına ilişkin bişey dediyse yazarım.
Umarım bundan sonra senin için herşeyin çok daha iyisi olur.Lale nin sorusunu bende sormak isterim.Yiģit zamanı tam olarak tutturdumu?
Ben binnaz abladan meral hanıma katina falı baktırdım bakalım falı çıkacakmı ,gelecek gösterecek:)ama bilmiyorum neden çok güzel enerji aldım kendisinden.sanırım bir daha baktırıcam kendisine biraz zaman geçsinde.
Ayy canım üzülme bosver,inşallah kîsa zamanda hayatinda öyle güzel gelişmeler olur ki onlar için Yiğit e baktırırsın.Taha tam bir mantık adamı.sağol alcanzarım.. Taha'ya ilk baktırdığımda da demiştim burada, ben kararımı verdim sanırım diye.. hayırlısı olsun.. yiğitin hayatıma ilişkin diğer dedikleri çıkarsa mutlaka paylaşırım kızlar.. bu kişi dışında söyledikleri için Nisan ayını beklemem gerekiyor.. şimdi üzüldüm tüm falımı bu kişiye ayırdığıma :) başka şeyler sorardım..
yiğit, tam gün olarak vermemişti tabii ama hafta açısından nokta atış tam 12den vurdu diyebilirim.. yani 1,5 aydır aramayan adam bugün aradı. ben yiğite baktırdığım güne baktım, verdiği zaman aralığına baktım, tutmuş..
melek de bu konuda tutturmuş.. ben taha'yı mantıklı buldum ve o doğrultuda verdim kararımı.. taha'nın falını tekrar okuyayım arama zamanına ilişkin bişey dediyse yazarım.
Ayy canım üzülme bosver,inşallah kîsa zamanda hayatinda öyle güzel gelişmeler olur ki onlar için Yiğit e baktırırsın.Taha tam bir mantık adamı.
Meral saydam sanırım.Hevesini kırmak istemem ama keşke burda önce bi sorsaydın.Eylülde baktirdim,bir ay sonrasi için epeyce net şekilde sallamîsti.Tabiki çıkmadı.Sana çıkarsa ki umarim çıkar ne alâ.Kendisi bence en en en pembe tabloculardan.
evet tam mantıkçı ama haklı da ya.. insan olayların gerisine çıkıp şöyle bir bakınca haklılığını görüyor. bu vesile ile Taha'yı tekrardan tavsiye ederim kızlar.. erkek gözüyle değerlendirme daha faydalı derim. ben önyargılıydım erkek falcıya sağolsun alcanzar ın tavsiyesi ile baktırdım.
Mail mail mail mail.........Aradımııı cok ıyı buuu hemen yaz cnm çok merak ettimmoff sımdı oludum uzuldum de canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?