Binnaz Abla

Aradımııı cok ıyı buuu hemen yaz cnm çok merak ettimmoff sımdı oludum uzuldum de canım..

Marplecım :) canım benim :) yiğitin dediklerine daha yüksek bir yüzde verin derim ben.. açıp ödeme tarihine baktım resmen ve bu hafta dediği haftanın içindeyiz :) umudum tamamen kesik olduğu için ne zamana denk gelir diye bile bakmamıştım..

Yiğitin Mart için işle ilgili bir dediği şey de olmuş..bakalım o Nisan'dan daha yakın. olursa yazarım.. bu arada yine Yiğit aynı kişinin Mart ayında ciddi bir şekilde bana geleceğini söylemişti.. şu an akışı değiştirdiğim için bu olmaz nasılsa..aradaki detayları koparıp attım..

senin için hayırlısı ne ise olsun canım ,burdaki herkes için

bu arada bana yiğit ,benimki ile ilgiliolarak zor şartlarda ama birazda seni merak ettirmek için yapıyor dedi eger böyle birsey sezersem devam ettirmem zor kafam karıştı ki telefonu çekmeyeceği zaman bile haber veren biri anlayamadım

Bu erkeklerın egosunu anlamak mümmkün değilllll eğer öyleyseee

Bende diyorum ki bu seni yine arayacak ve görüşmek isteyecek ben marple sam içime doğanda bu:)

Kızlar yiğit dediğiniz kişi tel de mi bakıyor?eğer öyleyse şu garibana bi telefonunu mesaj atın nolur :))) eğer bayaa bi memnun yiğitten anlaşılan

Kızlar yiğit dediğiniz kişi tel de mi bakıyor?eğer öyleyse şu garibana bi telefonunu mesaj atın nolur :))) eğer bayaa bi memnun yiğitten anlaşılan

Yigitten gercekten komisyon almam gerek.ist topicle burda herhalde 50kisiye nosunu atmisimdir,yollarim sanada.

arkadaşlar geçen hafta yazmıştım burada cafenin ismi aklıma gelmemişti murat diye birine baktırmıştım yiğitle aynı seyleri söyledi zaman olarak yiğitinki daha uzun bir tarih bakalım hangisininki tutacak baktıran varmı acaba

Bende diyorum ki bu seni yine arayacak ve görüşmek isteyecek ben marple sam içime doğanda bu:)

bakalım marplecım, senin hislerin de kuvvetli.. eğer tekrar ararsa sana yazarım ama kendisi gururlu biridir. zaten 1-2 cümle edince "tamam sen nasıl istersen" diyip kapattı..bugüne kadar hep ben aradım, koştum peşinden.. feci yorulmuşum..

Şimdi Taha'nın eski yorumuna baktım kızlar, Mart ayı gelmeden iletişi yoğunlaşacak ama yine kopuş demiş..ilk defa bu kopuşu ben sağladım sanırım ..

Balık erkeğini işte bazen ezmek gerekir arar yine iyi olmuş kusura bakmada insan tükeniyor

Hayirlisi canim,ama çok samimi bisey diyimmi?Marple ye katılıyorum banada bu adam seni arar gibi geliyo.

Son düzenleme:
Balık erkeğini işte bazen ezmek gerekir arar yine iyi olmuş kusura bakmada insan tükeniyor

Balık balıııkkkk.Elinde tutamazsın ya balığı ya kayar elinden yada kaçar.Mailinde bi tavsiye var.

Çok teşekkürler aldım mesajını ama benim hala özelden mesaj gönderme hakkım yok o yüzden burdan sorayım hemde sayfayı okuyanlar da bilgilenir.ücreti ne kadar yiğitin ?bir de ücreti kendisine nasıl yolluyoruz havale mi?

yok ne kusura bakıcam canım.. Balık erkeği için bir de duygusal derler ömrüm çürüdü resmen bunca zamanda..Yiğitin durum analizi de çok yerindeydi sanırım, sevginden o kadar emin ki diyor, nasılsa sen ordasın onun için diyor..senin onu takıntı yaptığını düşünmesin o yüzden asla arama demişti...alsın şimdi takıntıyı otursun evinde..

Nisan'da ruh ikizin biri çıkacak karşına dedi ama üstünde fazla durmadı..

Bu sayfayı okuyanlar Yigitle ilgili iyice bilgilendi zaten şimdiye kadar.Herkes yigiti görmüş kadar oldu..50 tl.Evde bakarsa zaten ona veriyosun parayi,telde de baktirirsan banka hesap nosuna yatiriyosun.

Hayirlisi canim,ama çok samimi bisey diyimmi?Marple ye katılıyorum banada bu adam seni arar gibi geliyo.

alcanzar, ben eğer bu durumu atlatırsam senin vesilenle olacak bir nevi, Taha'nın mantıklı yönlendirmeleri cidden 1aydır kafamda fena yer etti.. adam resmen beynimdeki mantık düğmesini açtı..

ve eğer sizin hislerinizdeki gibi yeniden aramak gibi bir hataya düşerse bu defa canını fena yakmadan bırakmıycam.. buraya da ahdım olsun..yüz yüze bile gelmeden canını acıtmadan bırakırsam Urminaa demesinler bana

hayatlarımız ve duygularımız kimsenin oyun bahçesi değil.. Yiğit bana demişti ki "öyle bir kapamışsın ki kendini öylesine dışarıyı görmüyorsun ki !..."

kimi falcılar faydasız değildir işte

Bu davranısın super oldu bence hatta harıka oldu..guc aldım bende kole olur sana sımdı cantada keklık sanıyorlar gercek sevgıyı sorun bu ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…