Aradımııı cok ıyı buuu hemen yaz cnm çok merak ettimmoff sımdı oludum uzuldum de canım..
evet tam mantıkçı ama haklı da ya.. insan olayların gerisine çıkıp şöyle bir bakınca haklılığını görüyor. bu vesile ile Taha'yı tekrardan tavsiye ederim kızlar.. erkek gözüyle değerlendirme daha faydalı derim. ben önyargılıydım erkek falcıya sağolsun alcanzar ın tavsiyesi ile baktırdım.
bu arada bana yiğit ,benimki ile ilgiliolarak zor şartlarda ama birazda seni merak ettirmek için yapıyor dedi eger böyle birsey sezersem devam ettirmem zor kafam karıştı ki telefonu çekmeyeceği zaman bile haber veren biri anlayamadım
Marplecım :) canım benim :) yiğitin dediklerine daha yüksek bir yüzde verin derim ben.. açıp ödeme tarihine baktım resmen ve bu hafta dediği haftanın içindeyiz :) umudum tamamen kesik olduğu için ne zamana denk gelir diye bile bakmamıştım..
Yiğitin Mart için işle ilgili bir dediği şey de olmuş..bakalım o Nisan'dan daha yakın. olursa yazarım.. bu arada yine Yiğit aynı kişinin Mart ayında ciddi bir şekilde bana geleceğini söylemişti.. şu an akışı değiştirdiğim için bu olmaz nasılsa..aradaki detayları koparıp attım..
Kızlar yiğit dediğiniz kişi tel de mi bakıyor?eğer öyleyse şu garibana bi telefonunu mesaj atın nolur:))) eğer bayaa bi memnun yiğitten anlaşılan
Yigitten gercekten komisyon almam gerek.ist topicle burda herhalde 50kisiye nosunu atmisimdir,yollarim sanada.
Bu erkeklerın egosunu anlamak mümmkün değilllll eğer öyleyseee
Hahahahahhhh tamam bence komisyonunun peşine düş canım:)))) teşekkürler şimdiden
Bende diyorum ki bu seni yine arayacak ve görüşmek isteyecek ben marple sam içime doğanda bu:)
bakalım marplecım, senin hislerin de kuvvetli.. eğer tekrar ararsa sana yazarım ama kendisi gururlu biridir. zaten 1-2 cümle edince "tamam sen nasıl istersen" diyip kapattı..bugüne kadar hep ben aradım, koştum peşinden.. feci yorulmuşum..
Şimdi Taha'nın eski yorumuna baktım kızlar, Mart ayı gelmeden iletişi yoğunlaşacak ama yine kopuş demiş..ilk defa bu kopuşu ben sağladım sanırım ..
bakalım marplecım, senin hislerin de kuvvetli.. eğer tekrar ararsa sana yazarım ama kendisi gururlu biridir. zaten 1-2 cümle edince "tamam sen nasıl istersen" diyip kapattı..bugüne kadar hep ben aradım, koştum peşinden.. feci yorulmuşum..
Şimdi Taha'nın eski yorumuna baktım kızlar, Mart ayı gelmeden iletişi yoğunlaşacak ama yine kopuş demiş..ilk defa bu kopuşu ben sağladım sanırım ..
Balık erkeğini işte bazen ezmek gerekir arar yineiyi olmuş kusura bakmada insan tükeniyor
Balık erkeğini işte bazen ezmek gerekir arar yineiyi olmuş kusura bakmada insan tükeniyor
Çok teşekkürler aldım mesajınıama benim hala özelden mesaj gönderme hakkım yok o yüzden burdan sorayım hemde sayfayı okuyanlar da bilgilenir.ücreti ne kadar yiğitin ?bir de ücreti kendisine nasıl yolluyoruz havale mi?
Hayirlisi canim,ama çok samimi bisey diyimmi?Marple ye katılıyorum banada bu adam seni arar gibi geliyo.
yok ne kusura bakıcam canım.. Balık erkeği için bir de duygusal derler ömrüm çürüdü resmen bunca zamanda..Yiğitin durum analizi de çok yerindeydi sanırım, sevginden o kadar emin ki diyor, nasılsa sen ordasın onun için diyor..senin onu takıntı yaptığını düşünmesin o yüzden asla arama demişti...alsın şimdi takıntıyı otursun evinde..
Nisan'da ruh ikizin biri çıkacak karşına dedi ama üstünde fazla durmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?