Binnaz Abla

Bu davranısın super oldu bence hatta harıka oldu..guc aldım bende kole olur sana sımdı cantada keklık sanıyorlar gercek sevgıyı sorun bu ıste

kesinlikle Marple öyle sanıyolar.. çünkü farkındalar ki çok seviliyorlar, sadakat desen aptalca ve körü körüne sonuna dek var..bütün bunlardan öyle eminler ki... zaten zamansız dönüşler de bundan hep, araya başka birilerinin girmediğinden, girmeyeceğinden son derece eminler..
Taha' nın yorumlarını yeniden okuyunca, "sen onun için sığınılacak güvenli bir limansın, hayattaki zorluklar içinde hisleri temiz, güvenilir olansın..vs" demiş.. Başlarım sığınılacak limanına ..bugüne dek hiç bir derdimi bilmedi, dinlemedi, sıkmayayım diye belli bile etmedim.. geçen günlerime, saniyelerime bile yazıkmış..

Eğer bu bir sürü yazarın yazdığı "enerji" hikayeleri doğru ise, ben enerjimi çektim son 1 aydır ve özellikle son 2 haftadır..geri alıyorum verdiğim her ne varsa..

neyse özel sayfan haline getirdin demesinler şimdi... özetle kızlar, Yiğit, Taha, Barış'ın falının bir kısmı son derece mantıklıydı..ve ilginçtir ki hepsi erkek

Canım benim benim yaptığım bişey yok aslında.Sadece bende Taha nın çoki iyi ve tarafsız yorum yapan bi yorumcu olduğunu düşündüğümden tavsiyede bulundum sana.Eğer onu tanımana ve seni doğru yönlendirmesine vesile olduysam tabiki mutluluk duyarım bundan.Taha nın en güzel tarafı seninde yazdığın gibi insanın mantığını uyandırması oluyor.İnşallah herşeyin en alâsı bundan sonra hayatında olur canım.

neyse özel sayfan haline getirdin demesinler şimdi... özetle kızlar, Yiğit, Taha, Barış'ın falının bir kısmı son derece mantıklıydı..ve ilginçtir ki hepsi erkek
Ve ilginçtir ki bende üçünden memnunum.

ayy okuyorum ama pek anlayamadım olanları cancağızım kısa bi özette bana geçermisin:))

Bende barısa baktırsammı alcanzar sen begendıysen bende begenırım kesın sonra bana ozelden fall yazarmısın
Vallahi canım ben memnundum ama tabi Taha bir numaram benim.Ama Barış ta bence denenir.Bi ara bugün yazarım falı canım.

Vallahi canım ben memnundum ama tabi Taha bir numaram benim.Ama Barış ta bence denenir.Bi ara bugün yazarım falı canım.

Taha ılk falı muhtesemdı hepsi olcak derken ben sana baskasını goruyorum dıyerek bana ısmındekı harflerı soylemişti ve bır ay sonra karsına cıkacak burcuda bu olacak dedı ya ve hepsı cıktı off ıff

Evet ya o çocuk çok şaşırtıyo benide.Ben diyorum Taha nın kahvesini bilemem ama çok iyi bir tarot yorumcusu.Kartların ruhunu bellemiş resmen.Vallahi banada dediği gibi herşey şu an,vasat.Ve hareketlilik içinde uzun zaman vermişti.

Kızlaarrr fal sepetindeki eski fallarınızı görebiliyor musunuz???
Sen sorduktan sonra yine baktım,falların linkleri hepsi duruyo,ayrıntılara girdim fallarım yarım sayfa açılıyo.Taha nin falinin yarısını gördüm,Hale ye olan falımın kendi fala yaptığım yorumum var sadece.Yazılı falalrim böyle açıldı,seslileri indirmiştim zaten onlarda sorun yok.Ben şunlara bi daha mail atiyim.

MedyumSelena bilemiyor. Aynen yaziyorum bana dediklerini :

2013-10-08 2327

. o da senden hoşlanıyor fakat seninki kadar büyük değil, daha doğrusu şuan tam farkında değil. kafası karışık fakat ilerleyen zamanlarda bu duygusu artacak. senden şüpheleniyor. senin ona olan duygularının farkında. ve o da zaman zaman seni düşünüyor. seni sevmeye başladığı zaman yanlış yaptığını düşünecek, iş arkadaşı olmanız vs.. gibi durumlardan dolayı senin yanlış kişi olduğunu yanlış kişiyi sevdiğini düşünecek fakat duygularına da engel olamayacak ve bu ilişkiden sıyrılamayacak. bir arkadaşıyla seninle ilgili dertleşecek ve ondan yardım alacak. bu belki ortak bir arkadaşınız olabilir. sabırla o günün gelmesini bekle. ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.

He he, gercekten de cok guzel seyler oldu ki sormayin. Adam yuzume bile bakmiyor.

canlaaar benim fallarım sesliler yok yazılı olanlarda biri var biri yokk..bende mail mi atsam ne yapsam.sistemdendir dedim ama
Ben yazılı fallarım için mail attım.Çünkü yarım yamalaklar.Seslileri indirmiştim ama onların hiçbirinin benim için önemi yok olmasada olur.Hepsi patladı zaten.Taha özellikle ve kesinlikle okumalıyım,olmalı benim için.Sonrasında ise Barış önemli.

benimde öyle..en son tahanın falı varkiii onun önemii büyüükk

kendi kendilerini batıracaklar bu falsepeti.. bu kadar kullanışsız ve hata dolu bir ara yüz yapılabilirdi, başarmışlar..

bu arada, Beren güneş'le tellwe deki Vadivatan aynı kişiler olabilir mi ya? berenin profilini okudum bi zamanlarki vadivatan profil yazısına çok benzettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…