- 23 Ağustos 2012
- 51.906
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.798
- 898
kendi kendilerini batıracaklar bu falsepeti.. bu kadar kullanışsız ve hata dolu bir ara yüz yapılabilirdi, başarmışlar..
bu arada, Beren güneş'le tellwe deki Vadivatan aynı kişiler olabilir mi ya? berenin profilini okudum bi zamanlarki vadivatan profil yazısına çok benzettim
MedyumSelena bilemiyor. Aynen yaziyorum bana dediklerini :
2013-10-08 2327
. o da senden hoşlanıyor fakat seninki kadar büyük değil, daha doğrusu şuan tam farkında değil. kafası karışık fakat ilerleyen zamanlarda bu duygusu artacak. senden şüpheleniyor. senin ona olan duygularının farkında. ve o da zaman zaman seni düşünüyor. seni sevmeye başladığı zaman yanlış yaptığını düşünecek, iş arkadaşı olmanız vs.. gibi durumlardan dolayı senin yanlış kişi olduğunu yanlış kişiyi sevdiğini düşünecek fakat duygularına da engel olamayacak ve bu ilişkiden sıyrılamayacak. bir arkadaşıyla seninle ilgili dertleşecek ve ondan yardım alacak. bu belki ortak bir arkadaşınız olabilir. sabırla o günün gelmesini bekle. ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.
He he, gercekten de cok guzel seyler oldu ki sormayin. Adam yuzume bile bakmiyor.
medyumselena bana da olumlu yorum yapmıştı. zaten olumsuz konuşan tek kişi esinceve olaylar da sanki onun söylediği gibi ilerliyor.
selena da çiçek böcek galiba, ama çok iyi bildiği bir şey olmuştu bana
Selena bence duruma gore salliyor. Hoslaniyorum dersen olumlu, birazcik olumsuz yazarsan olumsuz salliyor, gelecegi bilmiyor bence.
Esince'ye gore ben yilbasindan once hayatimin askiyla taniscaktim.O kadar sallamasyondu ki anlatamam, uzun boylu, kumral, yakisikli, bilmem ne... Sonra bir kere tarot gonderdim, kartlarin bulanik cikmis diyip bakmadi. Bizim elekrigimiz tutmadi sanirsam Esince'yle ama baktiklarina guzel bakiyor bence.
Tellwe'de gercekten iyi bakanlar bence Esince, Klotho ve Crimson uclusu. Kehriban da ozendiginde guzel bakiyor.
selenanın falı zaten kısaydı bir detay haricinde de pek bir şey yoktu, sorum çevresinde dolanmıştı.
hiç soru sormasak keşke, böyle soru sorunca ona göre yorumlar yapılıyor. ama falcılar da sorusuz bakmıyor.
esincenin verdiği zaman aslında bana da doldu ama esince o kadar uzak geleceği yorumluyor ki tam olarak beğendim ya da beğenmedim diyemiyorum.
klotho'ya fal attım bekliyorum zaten,çok merak ediyorum onu da bu işi para için değil de istediği için yapıyor gibi.
evet çok bekletiyor ama o da onun kusuru sanırım
kendi kendilerini batıracaklar bu falsepeti.. bu kadar kullanışsız ve hata dolu bir ara yüz yapılabilirdi, başarmışlar..
bu arada, Beren güneş'le tellwe deki Vadivatan aynı kişiler olabilir mi ya? berenin profilini okudum bi zamanlarki vadivatan profil yazısına çok benzettim
Ya arkadaslar bu taha da ne buluyosunuz anlamiyorum...ben bi kere baktrdm gelecegi bilemedi...durumu bildi mi bilmiyorum cunku zaten bilmedigim bir durumdaydim...hele bariş bana o kadar guzel bir durum analizi tapmistiki asla tutmadi....
kızlar, bu tellwe de kredi kartı ile ödeme kısmında 25 kredi 25 USD gibi bişeyler diyor..?tlf ile ödemede TL şeklinde.. olay nedir?
Bende tahayi begenmedim dün baktirdim sorumla yola cikarak sacmalamis..sadece bi kac cumlesi bana uydu diyebilirim...gelecekle ilgili sana soylediklericikmadi mi canim..birde hangi falcilari begeniyorsun bi yazar misin:)
Ya arkadaslar bu taha da ne buluyosunuz anlamiyorum...ben bi kere baktrdm gelecegi bilemedi...durumu bildi mi bilmiyorum cunku zaten bilmedigim bir durumdaydim...hele bariş bana o kadar guzel bir durum analizi tapmistiki asla tutmadi....
Bir de Chloe var, ani gercekten mukemmel biliyor, hicbir sey soylemesen, detay vermesen bile. Gelecekle ilgili dedigi hiiiiiiiiicbir sey cikmadi ama. Ona da kalsa simdiye coktan evlenmistim, sallamis yani.
Esinceye mayista baktirdigimda kasim-aralik demisti ama hicbir sey olmadi.
Yazarim tabiki,en iyisi fallardan uzak durmak ama yapamioruz iste...number one falcim yigit,sonra nesibenin gelecekte soylediklerini cok yasamamakla birlikte durum analizinde iyidir...rezzan hanim in ise bazi soylediklerini yasadim ama ufak seylerdi...melegin gelecekle ilgili zamaniyla bile bildgi fallarim oldu...bilemedigide tabi:)bir de halehi de begenirim binnazdaki...Bende tahayi begenmedim dün baktirdim sorumla yola cikarak sacmalamis..sadece bi kac cumlesi bana uydu diyebilirim...gelecekle ilgili sana soylediklericikmadi mi canim..birde hangi falcilari begeniyorsun bi yazar misin:)
Yazarim tabiki,en iyisi fallardan uzak durmak ama yapamioruz iste...number one falcim yigit,sonra nesibenin gelecekte soylediklerini cok yasamamakla birlikte durum analizinde iyidir...rezzan hanim in ise bazi soylediklerini yasadim ama ufak seylerdi...melegin gelecekle ilgili zamaniyla bile bildgi fallarim oldu...bilemedigide tabi:)bir de halehi de begenirim binnazdaki...
Yazarim tabiki,en iyisi fallardan uzak durmak ama yapamioruz iste...number one falcim yigit,sonra nesibenin gelecekte soylediklerini cok yasamamakla birlikte durum analizinde iyidir...rezzan hanim in ise bazi soylediklerini yasadim ama ufak seylerdi...melegin gelecekle ilgili zamaniyla bile bildgi fallarim oldu...bilemedigide tabi:)bir de halehi de begenirim binnazdaki...
Valla tatlim aslinda bisi buldugumuz yok bulma cabasindayz alcanzar...digerlerine gore beni daha cok memnun ettiler o kadar...Az önceki mesajında Taha ne bulduğumuzu anlayamamıştın.Fal olayını açıklamak gerekmiyor bence,herkesin falcısî kendine.Burda fal durumunun kişiye göre nasıl değiştiğini pek çok yazdık,fikrimizi söyledik.Bence x kişi x falcıda ne buluyor olayına girersek işin içinden çıkamayız.Ben Taha da mükemmel tarot yorumlayan bir hissiyat ve doğruluk buldum.Ama sen beğenmezsin,ve çok kişi beğenmeyebilirde.Sonuna kadar saygı duyarım.Ama işi sorgulamaya çevirirsek bende nacizane kendi fallarimdan yola çıkarak sana derimki;hercai nesibe ve rezzan da ne buldun?
Nesibeyi ozellike tavsiye ederim...cok tatli bi bayandr ama yakalamk gittikce zorlasio onu...takipcisi cok...halehi de dene derimTahanin gelecek yorumu patladi mi canim sende. melek bana cok olumlu yorum yapmisti hatta oda evlilik diyenlerden ama yok oyle bisey:))) rezzan ablayi zaten bilmeyen kalmadi burda benim yorumcum:)) nesibe ve halehi denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?