- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
- 83
4 ü bile beğenmiyor yani maşallahBen dört puan verdim. Ondan sonra yine fal attım dediki dört puan vermişsiniz herhalde yanlışlıkla oldu
Puanı neden beş anladım çünkü kötü yorum yapanın falini iptal ediyor. Ben en son yorum bile yapmadım abla baden çıkmadı vs dedim güzel bir dille direk iptal etti bakılan falı tuhaf oldum4 ü bile beğenmiyor yani maşallahbir de bilemediğini söyleyince görü alamadığı için bile seni suçluyorlar ya ne değişik kafalar valla.
Epey egoluymuş evet, kahin seviyesinde görüyormuş kendini. Yoksa ters bir şey söylemeyen danışana bile böyle davranması çok komik.Puanı neden beş anladım çünkü kötü yorum yapanın falini iptal ediyor. Ben en son yorum bile yapmadım abla baden çıkmadı vs dedim güzel bir dille direk iptal etti bakılan falı tuhaf oldum
Puanı neden beş anladım çünkü kötü yorum yapanın falini iptal ediyor. Ben en son yorum bile yapmadım abla baden çıkmadı vs dedim güzel bir dille direk iptal etti bakılan falı tuhaf oldum
Çok kişiye baktirdim sormak isteyen sorabilir4 ü bile beğenmiyor yani maşallahbir de bilemediğini söyleyince görü alamadığı için bile seni suçluyorlar ya ne değişik kafalar valla.
Ben ona sadece 1 kez baktırmıştım, ve falı da anlamsız ve tamamen benle aykırı tespitlerdi+tabiki de patladı, dediği hiç bir şey çıkmadı. Ve falının sonunda “hakkım olan 5 puanı verip, birde güzel yorum yapmanı bekliyorum” ifadesini kullanınca itici ötesi geldi. Daha falın başında da hissettiğim o kötü enerjisinin nedeni anlamış oldum. Kompleksi var o kadının sanırım kendiyle ilgili de sıkıntıları olabilir tabiBen dört puan verdim. Ondan sonra yine fal attım dediki dört puan vermişsiniz herhalde yanlışlıkla oldu
Fal sepeti benim kolayıma geliyor app olarakta. Ve en azından binnazdakilerden daha tutarlı ve memnun kaldıklarım olmuştu zamanınd.Hangi uygulamayı tavsiye edersin peki
Fal sepetinde yıl dönümüne özel yuzde elli indirim vermiş bayadır uzagım yeni güzel var mı orda
Filiz cetinin vadesine var. Patlarsa yazarım çıkarsa da yazarımAnlık için Arya çiçek, Filiz çetin . Olumsuzuda söylüyorlar . Arya cicekin vadesi tutmadı ama . Aslında ona kızmıyorum benim partner için kimsenin vadesi çıkmadı . Arya Eylül dedi çok minik bir adimdi
Çiğdem atılı da hısli bence baktirilabir. Vadesi Eylüldu . Arya çiçekte Eylül demişti . Çok minik bir adimdi ama yine de adım adımdırFal sepetinde yıl dönümüne özel yuzde elli indirim vermiş bayadır uzagım yeni güzel var mı ordaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?