Binnaz Abla

4 ü bile beğenmiyor yani maşallah bir de bilemediğini söyleyince görü alamadığı için bile seni suçluyorlar ya ne değişik kafalar valla.
Puanı neden beş anladım çünkü kötü yorum yapanın falini iptal ediyor. Ben en son yorum bile yapmadım abla baden çıkmadı vs dedim güzel bir dille direk iptal etti bakılan falı tuhaf oldum

Puanı neden beş anladım çünkü kötü yorum yapanın falini iptal ediyor. Ben en son yorum bile yapmadım abla baden çıkmadı vs dedim güzel bir dille direk iptal etti bakılan falı tuhaf oldum
Epey egoluymuş evet, kahin seviyesinde görüyormuş kendini. Yoksa ters bir şey söylemeyen danışana bile böyle davranması çok komik.

4 ü bile beğenmiyor yani maşallah bir de bilemediğini söyleyince görü alamadığı için bile seni suçluyorlar ya ne değişik kafalar valla.
Çok kişiye baktirdim sormak isteyen sorabilir

Ben dört puan verdim. Ondan sonra yine fal attım dediki dört puan vermişsiniz herhalde yanlışlıkla oldu
Ben ona sadece 1 kez baktırmıştım, ve falı da anlamsız ve tamamen benle aykırı tespitlerdi+tabiki de patladı, dediği hiç bir şey çıkmadı. Ve falının sonunda “hakkım olan 5 puanı verip, birde güzel yorum yapmanı bekliyorum” ifadesini kullanınca itici ötesi geldi. Daha falın başında da hissettiğim o kötü enerjisinin nedeni anlamış oldum. Kompleksi var o kadının sanırım kendiyle ilgili de sıkıntıları olabilir tabi

Ada Doğan'a baktırmistim . Fal sepetinde . Soruma cevap vermedi . İki defa sordum yine cevap vermedi. Başka birini daha sordum arkadaş ortamımdan bilmiyorum dedi

Fal alemde kredim varmış zeyder zaten fav. Ama rezzan ablaya atayım diyorum bi de deva var sanırım ıkısını de deneyeyim ona baktıran var mı

Fal sepetinde yıl dönümüne özel yuzde elli indirim vermiş bayadır uzagım yeni güzel var mı ordaa

Anlık için Arya çiçek, Filiz çetin . Olumsuzuda söylüyorlar . Arya cicekin vadesi tutmadı ama . Aslında ona kızmıyorum benim partner için kimsenin vadesi çıkmadı . Arya Eylül dedi çok minik bir adimdi

Filiz cetinin vadesine var. Patlarsa yazarım çıkarsa da yazarım

Fal sepetinde yıl dönümüne özel yuzde elli indirim vermiş bayadır uzagım yeni güzel var mı ordaa
Çiğdem atılı da hısli bence baktirilabir. Vadesi Eylüldu . Arya çiçekte Eylül demişti . Çok minik bir adimdi ama yine de adım adımdır arya çiçek biraz uyuşuk ve enejisi düşük anlatıyor Çiğdem daha canlı

Selam hanımlar Rezzan karşı taraf için anlıkta nasıldır ? Bir şeyler dedi ama bi türlü emin olamıyorum

Katina falı İçin tavsiyeniz var mı? Çok stresliyim. Fallara inanmam ama psikolojik destek için bir umut. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var. Çok pahalı olmasın ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…