Binnaz Abla

Tarot ve katina nekadar ileri zaman bilgilerini verir?
Katina daha kısa süreli 15 günde değişebilir diye duymuştum?

Bi kac saat once cansu diye birine fal baktirdim allakbullak etti beni, daha yeni kendime gelip buraya da yaziyorum. Cok ozenli, cok ayrintili, gercekten. Isteyen baktirsin pembe tablo cizmiyor ama kirmadan soyluyor. Yildizname uygulamasinda. Bu arada ne uygulamayla ne falcilarla hicbi alakam yok bosu bosuna gunahimi almayin lutfen

ne baktırmıstınız kendisine acaba

2020-de ocak gibi başladım fal baktırmağa. Tam 2 yıl baktırdım. İnanılmaz para harcadım. Aslında güzel şey söylediğinde inanmıyordum, sadece konuşmak için birisi gerekiyordu, Binnazdakı falçılara koşuyordum. Son defa ocak 2022-de baktırdım. Ve bununla bitirdim. İnanılmaz çok fal baktırıyordum. Bir hoşlandığım kişi vardı, anlamıyorfum tam ne istediğini, onunla ilgili baktırmakla başladım, sonra iki net ilişkim oldu bu 2 yıl içinde, onlara baktırdım. Aramız iyi olunca baktırmıyordum, ilk başta bir defa baktırıyordum, sonra problemler başlayınca, deli gibi teselliyi falda buluyordum. Çok yalnış spyleyenler oldu. Ha, bu arada yazqvak, geri dönecek çok söyleniyor, ve tutuyormu? Evet, çünkü genelde eksler geri döner, ama bu yeniden ilişki başlar demek değil. Tüm falcılar arasında net Doğa Dan-nın söylefiklerini yaşadım. Hatta, bir eksimle muhattap olmam demiştim, ama nasıl koşullarda aramızda iletişim olacak anlatdı. Ve, söylediği vadede olmasa da, bir iki ay gecikmeyle net söylediği oldu. Eksi sevgilimin bir kızla problemini konuşacaksınız dedi, net oldu yani :) başka durumlarda da, çok oldu söyledikleri. Ha, bu arada, Doğa partnerinizin gözü dişarıdaysa, ya da ayrıldığınız kişi birisiyle buluşuyorsa, o dakika hiss ediyor. Bir şey yok diyorsa, doğru olma ihtimali 100de 90. Onun o hissi çok güçlü. Ama yalnız anlık durumları değil, gelecekle ilgili de nokta atışları çooooook oluyor. Diğerleri arasında iyi olanlar var, ama para harcamağa değmez. Bir de Hira Soydan-nin hissleri baya küvvetli diye bilirim, anlık olarak karşı tarafın hisslerini ve düşüncelerini çook iyi anlatıyor. Ama, dozunu aşmayın, çok enerji bozuntusu hiss ediyor insan. Çok, ama çok falcılarla konuştum, hepsi aşağı yukarı uyduruyor, telefondaysa fal senden soru sorarak ilerliyor. Sallama fal yorumlayan falcı aşırı çok. Onun için paranızı harcamayın. Aşırı çok baktırıyordanız, hayatınızda yalnız ilişki değil, başka problemler de var demektir. Kendinize odaklanın, o kadar para harcamağa değmez. Çünkü kötü bir şey söylenincr, ben mesela çok etkileniyordum, oımuyacakda bile oldurtuyordum sanki söyleneni. 4 aydır baktırmıyorum ve çok mutluyum. Bazen Doğa hanımla konuşmak istiyorum, ama negatif yorum yapsa, ona odaklanırım diye, artık hiç ona bilr fal atmıyorum. Hayat ne karşıma çıkaracaksa onu doyunca yaşamağı tercih etdim. Hayatın sürprizini kaçırıyor fal. Her kese mutluluk dilerim.

Son düzenleme:
Zeyderin ben falını hiç beğenmemiştim.Alakasız bir yorum almıştım.Soru sordum yanıtlamadı.Destek birimine ulaştım ve ilettiler.Sorumu yanıtladı ve cevabında ben sana daha önceden fal bakmıştım orada cevabını verdim dedim.Halbuki ilk kez baktırdım.Destek birimi bana annesi kanser olduğu için müsait olmadığını annesinin kanser oluşundan dolayı morali bozuk tarzında söylemleri iletti.Bende o halde neden fal bakımı yaptığını sordum.Bu söylemleri bile çok itici kezâ annem kanser olucak benim moralim bozuk olucak ve ben fal bakımı yapıcam kaç saat fallar ile uğraşıcam?Kötü yorum yaptım yayınlanmasını istedim ve yayınlamadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…