Ne demistiii ne olduuKızlaaar Şule Naz'ın vadesi tuttuuuu
Eskisinden kurtulamıyosun ama yeni de biri olcak şaşırcaksın demişti. Yenisi aklıma girdi ama tuttu sayılmaz dedim bu sefer iletişime geçtikkkkkNe demistiii ne olduu
Hayır tuttu ve başarılıydı. Ben onu canlı yayınlardanda takip ediyorum. Katılırsan bir gün sana da fikir olur. zaten anlatımından anlasılıyor. Bugun falsepetinde kampanya var ama bayadır beklıyordum ben baskalarına da baktırıcam. Eğer sizin de denediğiniz olursa yazar mısınız fikir alısverırsı yapalım bazen kıme gıdeceğime karar veremıyorumYa hiç mi tutmadi . Karakter analizi nasıldı peki .
Ben Alaca Pera Duygu Aura arasında gidiyorum ama Filiç çetin de aklımı çeliyorHayır tuttu ve başarılıydı. Ben onu canlı yayınlardanda takip ediyorum. Katılırsan bir gün sana da fikir olur. zaten anlatımından anlasılıyor. Bugun falsepetinde kampanya var ama bayadır beklıyordum ben baskalarına da baktırıcam. Eğer sizin de denediğiniz olursa yazar mısınız fikir alısverırsı yapalım bazen kıme gıdeceğime karar veremıyorum
Alacayla filize bakıcam. Alaca gözümden kaçmıs güzel demişlerdi ona . teşekkürlerrrrrrrrrrrrBen Alaca Pera Duygu Aura arasında gidiyorum ama Filiç çetin de aklımı çeliyor
Bu dediğiniz kimdi unuttum Asude miHayır tuttu ve başarılıydı. Ben onu canlı yayınlardanda takip ediyorum. Katılırsan bir gün sana da fikir olur. zaten anlatımından anlasılıyor. Bugun falsepetinde kampanya var ama bayadır beklıyordum ben baskalarına da baktırıcam. Eğer sizin de denediğiniz olursa yazar mısınız fikir alısverırsı yapalım bazen kıme gıdeceğime karar veremıyorum
Beğendin miÖmür Ardaya attim bende simdi kizlar
Bende dün attım bu arada pek beğenmedim sakız falı gibiydiBeğendin mi
NasıldıÖmür Ardaya attim bende simdi kizlar
Beğendin mi
Bende dün attım bu arada pek beğenmedim sakız falı gibiydi
Valla 1-2 Mayis vade verdi bakalim, gecmisi ve anlik bildi bendeNasıldı
Ömür Ardaya attim bende simdi kizlar
ömür arda çok yüzeysel yorumladı sanki ben de memnun kalmamıştımÖmür Arda yı ben de beğenmedim. 1 puan verdiğim için falımı iade etmişti
ömür arda çok yüzeysel yorumladı sanki ben de memnun kalmamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?