Binnaz Abla

bu zeyder nasıl beğeniliyor anlamıyorum. geçen yıl bende çok fena patlamıştı. ilk ve son baktırdığım oldu zaten

Zeyder bende ilk üç defa sevdiğim bana dönecek diyordu, vade vermiyordu yani hiç patlamadı. Son defa sorumu biraz farklı sordum, dedim ki ‘bekliyemiyorum çok yoruldum’. Dediki Mart 2022 de başka şahane biri ile tanışacan anlayacağınız soruyu farklı sorunca sevdiğim bana dönmeyecek ve Mart patladı tabi :)

Ya hiç mi tutmadi . Karakter analizi nasıldı peki .
Hayır tuttu ve başarılıydı. Ben onu canlı yayınlardanda takip ediyorum. Katılırsan bir gün sana da fikir olur. zaten anlatımından anlasılıyor. Bugun falsepetinde kampanya var ama bayadır beklıyordum ben baskalarına da baktırıcam. Eğer sizin de denediğiniz olursa yazar mısınız fikir alısverırsı yapalım bazen kıme gıdeceğime karar veremıyorum

Ben Alaca Pera Duygu Aura arasında gidiyorum ama Filiç çetin de aklımı çeliyor

Bu dediğiniz kimdi unuttum Asude mi

ömür arda çok yüzeysel yorumladı sanki ben de memnun kalmamıştım

hangi bir üyeliğini deşifre edelim bilemedim...

2017 yılından beri tabi bu bildiğimiz kapıdan atıyoruz bacadan giriyorsun.

@iksen3 , @berennelf , @sibelda , cerennil (birleştirildi), @suleben , guldenwoman (birleştirildi), womengulden (birleştirildi), @yagmurloveis , @sinemrainn , selinlioya (birleştirildi), pelinlim (birleştirildi), devam edecek... G gonullm

Rica etsem bu başlığın müdavimleri bu arkadaş kimin için çalışıyor mesajlarından çıkartır mısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…