Binnaz Abla

Bence kimse icin calısmıyor ya, sureklı şifresini unutup yeni üyelik alan biri gibi geldi bana

Merhabalar bende son zamanlarda baktırdıgım isimleri paylasiyim belki bi fikir olur
Alya yıldız : 2 kere baktırdım tatlı bir kız olduğunu düşünüyorum hisli de hem eski sevgilim hem de cevremde iki kkötü enerji aldıgım arkadaslarım ile ilgili yorum istedim bence özellikle arkadaşa güzel yorum getirdi. Herkesin söylediği saçma sapan kıskanıyor sizi gibi demedi yani,ilişki ile ilgilide son zamnalarda kaba davranmış dedi buda dogruydu. ( zor zamanlarımda yanımda olmadı kızda aynen öyle dedi)son 2-3 ay kötüydü dedi ama son 1.5 senedri kötü.Fakat peşini kolay bırakmaz dedi öyle bi karakter olmasada hala sevicek alışmış sana dedi. Hiç öyle düşünmüyorum karşı tarafı bilemediimden yorumu size bırakayım

Gilda koç: çok güzel kart okuyor sankihis değil de adeta makine gbi bide emek vererek yapıyor 20 dklık ses kaydı attı.alakasız bişey demedi kendimle ilgili.%70 tutarlıydı.gelecek icin eskisi ile bir araya geleceksiniz ama kötü konuşmalar olacak dedi.(eğer konuşursak zaten yine kötü konuşmalar olacak muhtmeel bu) yalnız net şekilde biraraya geleceksiniz dedi bunu editliyo olurum.

Doğa dan: yani eski sevgili ile beni evlendirdi zannedersin adam püri pak hatta dedi biraraya gelip ev evlilik konusacaksınız valla ihtimal vermiyorum zaten 2 vade vermiş 2 hafta2 gün gibi yakın zaman içinde o değil ben bi konu ile ilgli yazdım tuttu mu tutmadımı siz karar verin.

Katre güneş: buda eskisini cok sıkmışsın dedi e seviyomuş seni dedi yalnız koç aslan enerjisi baska kadın alıyorum dedi eski sevgilisi koç etkiliydi onunla iletişime geçmiş olabilir yada sen gececeksin dedi ben kızla bir sene öncesinde konusmustum ama bi daha neden konuscam bilemiyorum hatta inanmadıgımı da belli ederek cıkarsa yazarım ama hiç sanmam dedim. sanki eskisi aşırı sucsuzmuş gibi davrandı cocugu ara dedi acıkcası telefondu tek hatırladığım iyi cocuk ara bunu tekrar demesiydi

Usta olmuşsunuz benim gibi sazanlar atlayabilirdi
Yok canım estağfurullah
Elanur yılmaz benim favori yorumcum nokta atışları muhteşem gelecek ile ilgili yorumları da genelde çıkıyor
Sadece şu kısma takıldım işte, gelecekle ilgili yorumları çıkana denk geldik mi ki yok denecek kadar az zaten ama arkadaş demiş ki "genelde" çıkıyor Sonra üyelik tarihine bakınca hıı diyorsun

Bence kimse icin calısmıyor ya, sureklı şifresini unutup yeni üyelik alan biri gibi geldi bana
merhabalar. kimse için çalıştığım falan yok bu konuyu gerçekten anlamadım. şifremi unuttuğum için aldığım farklı üyelikler var evet ama bana ilintilenen bazı hesaplar ise bu bilgisayarımın geçmişte başkasına ait olmasıyla alakası olduğunu düşünüyorum. telefonumdan girmiyorum çünkü uygulamayı ve küçücük ekranda uğraşmayı sevmiyorum. sadece bilgisayardan giriş yaptığım bir forum ve herkes gibi bilgi almak ve görüş paylaşmak adına buradayım. sadece bir konu için değil pek çok konuda yorum yazıyorum veya konuyu takip ediyorum. ayrıca kimse için çalışmaya mecbur değilim ve gerçekten vaktim de yok. zamanım oldukça eğlenmek için, bazen bilgilenmek için herkes gibi buradayım. teşekkürler.

Son düzenleme:

Forumda hem falı çıkan falcı yok mu diye sorup çıkanları da ajan -)) sanmasanız keşke. Hazır mesaj yazıyorum bende belirteyim.

Naktaya 3 kez baktırdım 2 falı çıktı, 3. falın vadesi gelmedi henüz. Symbolcafe serkan 1 vadesi oldu 1 vadesi olmadı. Bi de yildizname uygulamasında kader yılmaz vardı ne dese olmuştu, artık girmiyor.

Üye olur olmaz ayağının tozuyla binnaz başlığına damlayıp falcı övenler ve sürekli aynı falcı için "inanılmaz biliyor, yüzde yüz dedikleri çıkıyor" diyenler hariç kimseyi ajan sanmışlığım olmadı bugüne kadar.
Bu konuda kimi şüpheli görüp görmeyeceğimi ayırt edebiliyorum ama teşekkürler yine de uyarınız için :)

Kizlar eski BYV fallarimi okuyayim dedim, daha once de Serkan Tek'e ara ara baktirmistim cok kisa bakiyor kotu degil diye yazmistim hakkinda. Yazili ve kisa bakar, detaya girmez o yuzden baktirmadim son zamanlarda ama 2017 sonununda baktigi bir fali 4 sene sonra tekrar okudum da inanilmaz 2 detayi bilmis biriyle alakali, tam dedigi gibi ve bilmesi zor seylermis sasirdim. O kisinin karakterini de ayrica birebir bilmis. Soyledigi durumlar ortayada sonradan cikti dedigi gibiymis gercekten o fali okumamisim bir daha. Serkan'a ozellikle yeni tanistiginiz biri varsa onu sorabilirsiniz, olumlu mu olumsuz mu o konuda iyi biliyor zaten ama bende bildkleri gercekten detaymis, hisleri var demek ki.

Başka çıkan varmıydı orda size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…