- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
Bence kimse icin calısmıyor ya, sureklı şifresini unutup yeni üyelik alan biri gibi geldi banahangi bir üyeliğini deşifre edelim bilemedim...
2017 yılından beri tabi bu bildiğimiz kapıdan atıyoruz bacadan giriyorsun.
@iksen3 , @berennelf , @sibelda , cerennil (birleştirildi), @suleben , guldenwoman (birleştirildi), womengulden (birleştirildi), @yagmurloveis , @sinemrainn , selinlioya (birleştirildi), pelinlim (birleştirildi), devam edecek... G gonullm
Rica etsem bu başlığın müdavimleri bu arkadaş kimin için çalışıyor mesajlarından çıkartır mısınız?
Bence kimse icin calısmıyor ya, sureklı şifresini unutup yeni üyelik alan biri gibi geldi bana
ya aşırı güldümmm allah ta seni güldürsün
amiiin canım teşekkür ederim, hepimizi güldürsün : )ya aşırı güldümmm allah ta seni güldürsün
Süper ya. Gülmekten yazamıyorum ki.
Elanur nerde bakiyor acabaElanur yılmaz benim favori yorumcum nokta atışları muhteşem gelecek ile ilgili yorumları da genelde çıkıyor
Üye olmuş, gelir gelmez de Elanur şöyle böyle demiş. Şüpheli görünüyor...Elanur nerde bakiyor acaba
Usta olmuşsunuz benim gibi sazanlar atlayabilirdiÜye olmuş, gelir gelmez de Elanur şöyle böyle demiş. Şüpheli görünüyor...
Yok canım estağfurullahUsta olmuşsunuz benim gibi sazanlar atlayabilirdi
Sadece şu kısma takıldım işte, gelecekle ilgili yorumları çıkana denk geldik mi ki yok denecek kadar az zaten ama arkadaş demiş ki "genelde" çıkıyorElanur yılmaz benim favori yorumcum nokta atışları muhteşem gelecek ile ilgili yorumları da genelde çıkıyor
merhabalar. kimse için çalıştığım falan yok bu konuyu gerçekten anlamadım. şifremi unuttuğum için aldığım farklı üyelikler var evet ama bana ilintilenen bazı hesaplar ise bu bilgisayarımın geçmişte başkasına ait olmasıyla alakası olduğunu düşünüyorum. telefonumdan girmiyorum çünkü uygulamayı ve küçücük ekranda uğraşmayı sevmiyorum. sadece bilgisayardan giriş yaptığım bir forum ve herkes gibi bilgi almak ve görüş paylaşmak adına buradayım. sadece bir konu için değil pek çok konuda yorum yazıyorum veya konuyu takip ediyorum. ayrıca kimse için çalışmaya mecbur değilim ve gerçekten vaktim de yok. zamanım oldukça eğlenmek için, bazen bilgilenmek için herkes gibi buradayım. teşekkürler.Bence kimse icin calısmıyor ya, sureklı şifresini unutup yeni üyelik alan biri gibi geldi bana
Yok canım estağfurullah
Sadece şu kısma takıldım işte, gelecekle ilgili yorumları çıkana denk geldik mi ki yok denecek kadar az zaten ama arkadaş demiş ki "genelde" çıkıyorSonra üyelik tarihine bakınca hıı diyorsun
Üye olur olmaz ayağının tozuyla binnaz başlığına damlayıp falcı övenler ve sürekli aynı falcı için "inanılmaz biliyor, yüzde yüz dedikleri çıkıyor" diyenler hariç kimseyi ajan sanmışlığım olmadı bugüne kadar.Forumda hem falı çıkan falcı yok mu diye sorup çıkanları da ajan-)) sanmasanız keşke. Hazır mesaj yazıyorum bende belirteyim.
Naktaya 3 kez baktırdım 2 falı çıktı, 3. falın vadesi gelmedi henüz. Symbolcafe serkan 1 vadesi oldu 1 vadesi olmadı. Bi de yildizname uygulamasında kader yılmaz vardı ne dese olmuştu, artık girmiyor.
En büyük sazanda benim vallaUsta olmuşsunuz benim gibi sazanlar atlayabilirdi
Başka çıkan varmıydı orda sizeKizlar eski BYV fallarimi okuyayim dedim, daha once de Serkan Tek'e ara ara baktirmistim cok kisa bakiyor kotu degil diye yazmistim hakkinda. Yazili ve kisa bakar, detaya girmez o yuzden baktirmadim son zamanlarda ama 2017 sonununda baktigi bir fali 4 sene sonra tekrar okudum da inanilmaz 2 detayi bilmis biriyle alakali, tam dedigi gibi ve bilmesi zor seylermis sasirdim. O kisinin karakterini de ayrica birebir bilmis. Soyledigi durumlar ortayada sonradan cikti dedigi gibiymis gercekten o fali okumamisim bir daha. Serkan'a ozellikle yeni tanistiginiz biri varsa onu sorabilirsiniz, olumlu mu olumsuz mu o konuda iyi biliyor zaten ama bende bildkleri gercekten detaymis, hisleri var demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?