- 23 Ağustos 2012
- 51.906
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.798
- 898
chloe ve kirazeyi de biliyorum
yorumlarını şu an pek hatırlamıyorum ama öyle ahım şahım değillerdi.gelecek için genelde mart dedikleri için bilemiyorum.
ben nesibeyi çok merak ediyorum ya
Tabi orasi oyle....şaşiriyorum sadece...herkes her falcida kendine gore birsey buluyor iste canim kimine uyuyor kimine uymuyor uyanlari ne buluyorsunuz seklinde elestirmekte yersiz uymayanlarida aa nasil uymadi diyerek elestirmek yersiz sana uymaz bana uyar
Tabi orasi oyle....şaşiriyorum sadece...
Kirazenin bana dedikleri cikmadi ama seviyorum kendisini, cok tatli bence.
Nesibeye herkes en az bir kez baktirdi, fal batagindaysan tabi ki sen de eksik kalmamalisin kardes
Ya seven sevsin size niye seviyosunu asla baktirmayin demiyorum,diyemem ama bi falcidan adi cok gecen bi falcidan ben memnun kalmadiysam nasilki menun kalanlari insanlar bilmek isterse memnun kalmayanlar oldugunu bilmeliler...boyle dusunuyorum...ayrica taha neyse de barisa asla bi daha para verip baktirmam...o kadar bana uymadiki o kadar olur yani...sasirma hayatim herkesin zevki farkli bu ilk kez karsilasilan bir sey degil dunyada sen siyah seversin ben beyaz onun gibi dusun ..anladin degilmi basit yani
Kirazenin bana dedikleri cikmadi ama seviyorum kendisini, cok tatli bence.
Nesibeye herkes en az bir kez baktirdi, fal batagindaysan tabi ki sen de eksik kalmamalisin kardes
Ya seven sevsin size niye seviyosunu asla baktirmayin demiyorum,diyemem ama bi falcidan adi cok gecen bi falcidan ben memnun kalmadiysam nasilki menun kalanlari insanlar bilmek isterse memnun kalmayanlar oldugunu bilmeliler...boyle dusunuyorum...ayrica taha neyse de barisa asla bi daha para verip baktirmam...o kadar bana uymadiki o kadar olur yani...
Nesibeyi ozellike tavsiye ederim...cok tatli bi bayandr ama yakalamk gittikce zorlasio onu...takipcisi cok...halehi de dene derim
Taha da patladi evet
Haleh binnazda cnm,bana olumlu konusmustu, hoş ortada olumlu hicbisi yok ama ona gore olack:))ama denenebilir...Haleh binnazda mi(( ayy insallah pembe tablocu degildir. Nesibeye cok niyetlendim ama kismet olmadi bi türlü aynen takipcisi cok. Kiz bi online oluyor 5 dakka sonra kapatıyor. .:))))
Ya seven sevsin size niye seviyosunu asla baktirmayin demiyorum,diyemem ama bi falcidan adi cok gecen bi falcidan ben memnun kalmadiysam nasilki menun kalanlari insanlar bilmek isterse memnun kalmayanlar oldugunu bilmeliler...boyle dusunuyorum...ayrica taha neyse de barisa asla bi daha para verip baktirmam...o kadar bana uymadiki o kadar olur yani...
Haleh binnazda mi(( ayy insallah pembe tablocu degildir. Nesibeye cok niyetlendim ama kismet olmadi bi türlü aynen takipcisi cok. Kiz bi online oluyor 5 dakka sonra kapatıyor. .:))))
Haleh binnazda mi(( ayy insallah pembe tablocu degildir. Nesibeye cok niyetlendim ama kismet olmadi bi türlü aynen takipcisi cok. Kiz bi online oluyor 5 dakka sonra kapatıyor. .:))))
haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Bende onu çok beğenirdim ama fali patladi.Heleki burdan bir üyeye yaptığı en son yorumu okuduğumda çok gözümden düştü.Bi falcı yorumunda bu kadarmı döneklik yapar?haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Bende onu çok beğenirdim ama fali patladi.Heleki burdan bir üyeye yaptığı en son yorumu okuduğumda çok gözümden düştü.Bi falcı yorumunda bu kadarmı döneklik yapar?
Bende onu çok beğenirdim ama fali patladi.Heleki burdan bir üyeye yaptığı en son yorumu okuduğumda çok gözümden düştü.Bi falcı yorumunda bu kadarmı döneklik yapar?
yuzbin tane falim var resmen geriye donuk allahim yazik kac yurtdisi tatil parasi gitmis eminim gitti yani toplamaya korkuyorum
Cherry Ctesi inşallah bakacak.Bu digerlerinden farkli diye dusundugun biri varsa, o kisi de digerleri gibi cikinca hayalkirikligi kocaman oluyor gercekten de.
Neyse, kizlar sizi seviyorum, iyi ki varsinizAdamlar geliyor, gidiyor ama biz hep burdayiz iyi ki varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?