Binnaz Abla

chloe ve kirazeyi de biliyorum
yorumlarını şu an pek hatırlamıyorum ama öyle ahım şahım değillerdi.gelecek için genelde mart dedikleri için bilemiyorum.
ben nesibeyi çok merak ediyorum ya

Kirazenin bana dedikleri cikmadi ama seviyorum kendisini, cok tatli bence.

Nesibeye herkes en az bir kez baktirdi, fal batagindaysan tabi ki sen de eksik kalmamalisin kardes

sasirma hayatim herkesin zevki farkli bu ilk kez karsilasilan bir sey degil dunyada sen siyah seversin ben beyaz onun gibi dusun ..anladin degilmi basit yani
Ya seven sevsin size niye seviyosunu asla baktirmayin demiyorum,diyemem ama bi falcidan adi cok gecen bi falcidan ben memnun kalmadiysam nasilki menun kalanlari insanlar bilmek isterse memnun kalmayanlar oldugunu bilmeliler...boyle dusunuyorum...ayrica taha neyse de barisa asla bi daha para verip baktirmam...o kadar bana uymadiki o kadar olur yani...

Baris cok berbatti gercekten

Kumar batagindan beter fal batagi, 5er 10ar verip ayin sonunda zonk oluyoruz

Nesibeyi ozellike tavsiye ederim...cok tatli bi bayandr ama yakalamk gittikce zorlasio onu...takipcisi cok...halehi de dene derim
Taha da patladi evet

Haleh binnazda mi(( ayy insallah pembe tablocu degildir. Nesibeye cok niyetlendim ama kismet olmadi bi türlü aynen takipcisi cok. Kiz bi online oluyor 5 dakka sonra kapatıyor. .:))))

Haleh binnazda mi(( ayy insallah pembe tablocu degildir. Nesibeye cok niyetlendim ama kismet olmadi bi türlü aynen takipcisi cok. Kiz bi online oluyor 5 dakka sonra kapatıyor. .:))))
Haleh binnazda cnm,bana olumlu konusmustu, hoş ortada olumlu hicbisi yok ama ona gore olack:))ama denenebilir...

bebegim burda memnun olmadigimiz o kadar cok isim saydikki gecmis konularda okusan :)bu dedigin bana en azindan hic uymuyor

keşke kapatması 5 dk sürse, o zaman yakalayabiliriz belki
en fazla 2 dk sonra hoop kayboluyor

haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)

İyi güzel söylüyosunda ama falcıdan neden memnun kaldığımızı anlamadığını yazan ilk sendin.Bizde tabiki memnuniyet sebebimizi sonuna kadar açıklamaya çalışıyoruz.Mesela Nesibe yi tavsiye etmişsin,Barış ın sana uymadığı gibi banada öyle uymadıki o kadar olur.Rezzan abla hem eveti hem hayırı kullanan falcıdır.(bana göre)Ama bunların falı çıkanıda var.Tabiki beğenmedigini yazacaksın burda olmamızın amacı bu.Ama sen ilk mesajında farklı yönden olaya baktın,resmen Taha nasıl olurda beğenilir durumundaydı mesajın,bunu kabul et.Yoksa herkesin keyfi isteyen istediğini beğenir.

haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Bende onu çok beğenirdim ama fali patladi.Heleki burdan bir üyeye yaptığı en son yorumu okuduğumda çok gözümden düştü.Bi falcı yorumunda bu kadarmı döneklik yapar?

Bende onu çok beğenirdim ama fali patladi.Heleki burdan bir üyeye yaptığı en son yorumu okuduğumda çok gözümden düştü.Bi falcı yorumunda bu kadarmı döneklik yapar?

yuzbin tane falim var resmen geriye donuk allahim yazik kac yurtdisi tatil parasi gitmis eminim gitti yani toplamaya korkuyorum

Haleh bi anda ortada birakir senide ,falinida. Diyelimki ilk falda olumlu ikincide de olumlu ama ortada yaşanan bişey yoksa " e ne yapalım " diyip kenara çekiliyo.ama seninle farklı falcıları beğeniyoruz özgecim o yüzden sen bilin..

Bu digerlerinden farkli diye dusundugun biri varsa, o kisi de digerleri gibi cikinca hayalkirikligi kocaman oluyor gercekten de.

Neyse, kizlar sizi seviyorum, iyi ki varsiniz Adamlar geliyor, gidiyor ama biz hep burdayiz iyi ki varsiniz

yuzbin tane falim var resmen geriye donuk allahim yazik kac yurtdisi tatil parasi gitmis eminim gitti yani toplamaya korkuyorum

Yazık ki ne yazık.Hatirlamak istemiyorum.Bi ara bakarsin maile.Acil değil.

Bu digerlerinden farkli diye dusundugun biri varsa, o kisi de digerleri gibi cikinca hayalkirikligi kocaman oluyor gercekten de.

Neyse, kizlar sizi seviyorum, iyi ki varsiniz Adamlar geliyor, gidiyor ama biz hep burdayiz iyi ki varsiniz
Cherry Ctesi inşallah bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…