Binnaz Abla

Başka çıkan varmıydı orda size
BYV'da cok baktirmamisim ama Falci Mars'in ilk fali cok nokta atisliydi ona anlik durumlar icin baktirabilirsiniz cunku insanlarin karakterini hislerini cok dogru bildi bende ve o da sasirtmisti ama ikinci falinda dedigi sey Nisan ayi sonuna kadar sure vermisti o dedigi olmadi. Onun disindakiler hic bilememisler mesela Fama da begenilir Fama'nin 4 sene once baktigi fal hic cikmamis. Asiye vardi ona da 2-3 kere baktirdim ilk fali iyiydi diye hatirliyorum ama sonrakileri alakasizmis neredeyse uydurmus biraz. Orada Serkan Tek ve Falci Mars en iyiler bende ama Serkan acayip detay bilmis ve o kisiyle gelecek icin soyledigi sekilde oldu ayrica.

O adam bana zamanında bunlar kahve falında çıkmaz su falına gel dediği günden beri nefret ettim

Falcı Mars’a baktırdım vadesi bu ay sonu dediği küçük bişey çıktı diğerleride çıkar umarım bana orda falcı sema çıkmıştı 4 yıl önce vadesiyle

O adam bana zamanında bunlar kahve falında çıkmaz su falına gel dediği günden beri nefret ettim
Ben yazili ve kisa baktigi icin cok baktirmamistim ama bir ara 5-6 sene kadar once baktirmistim detaya girmez ama olumlu dedikleri olumlu olumsuz dedikleri olumsuz olmustu yani yanilmamisti ama ilk defa bir falinda bu kadar detayi bilmis bende herhalde olumsuzdu diye sonradan birdaha okumamisim ama gecen gun girip okudum ve sasirdim.

Falcı Aratırken gördüm eylem tüzün çıkmış sanki size

Falcı Mars’a baktırdım vadesi bu ay sonu dediği küçük bişey çıktı diğerleride çıkar umarım bana orda falcı sema çıkmıştı 4 yıl önce vadesiyle
Ben de cok once Sema'ya baktirmistim ama sanirim benim orada baska hesabim vardi daha eski fallarim olmasi lazim birazdan bulmaya calisacagim sifremi hatirlarsam. Semacok aklimda kalmamis bende cok iyi degildi sanirim.

Ben de cok once Sema'ya baktirmistim ama sanirim benim orada baska hesabim vardi daha eski fallarim olmasi lazim birazdan bulmaya calisacagim sifremi hatirlarsam. Semacok aklimda kalmamis bende cok iyi degildi sanirim.
E peki Mars’ın dedikleri oldu mu bana baya detaylı olaylar yazmışsa

E peki Mars’ın dedikleri oldu mu bana baya detaylı olaylar yazmışsa
Mars bana baska kisiyle ilgili dedigi sey oldu ama sordugum kisiyle alakali dedigi sey olmadi, belki vadesi sarkmistir cikarsa yazarim. Bende daha cok anda ve gecmiste iyiydi. Eski hesabimi buldum bu arada ama Sema'nin fali yok acaba Sema baska sitedemi bakiyordu onceleri? Fama ve Serkan Batu ve Nurbanu'ya baktirmisim daha cok. Nurbanu fena degilmis aslinda baya bilmis isyerimin harfini ve genel yapisini bilmis 1-2 sey var bildigi ama hala orada bakmiyor o sanirim.

2017 de baktırmıştım semaya bir yolun vardaydı o zaman

Nurbanu bizim Geysu zaten :) Falalemde de Gizem hatundu sanırım ismi. Sonra tamamen mail üzerinden bakmaya başladı

Nurbanu bizim Geysu zaten :) Falalemde de Gizem hatundu sanırım ismi. Sonra tamamen mail üzerinden bakmaya başladı
GBen bundan emin olamammistim cunku Gizem Hatn ve Nurbanu bana bilmisti birkac sey Geysu alakasizdi, hic bilemedi ilginc sekilde.

Kızlar geçenlerde burada birinin söylediği isme fal göndermiştim başka bir uygulamadaydı. Valla bir şeyler bilmiş detay olan. Ben aşk değilde aile ile ilgili bi durumla baktırmıştım fiyatıda diğer kişilere göre uygun baktırmak isteyen 1-2 kişi varsa bana mesaj atsın bi teyit edelim acaba bana şansa mı bilmiş baktırdıktan sonra banada dönüş yaparsanız sevinirimmmm

Fikir olsun diye yazmak istiyorum öncelikle umarım hepimiz fala iftiyac duymayacak güzel hayatları olur ben binnazda ilk katre güneşe baktirmistim bilmesi imkansız bir şeyi bilmişti ama sadece ilk falı tuttu sonra ki tüm fallar fiyasko sonra Melis çiçeğe baktırdım hiç biri çıkmadı dediği şeyler olmadı tabi bunlar geçen senenin son bir hafta dir çok kötü şeyler yaşıyorum o yüzden tekrar fal baktırdım buradaki yorumları okuyarak ilk zeyder baktırdım kişilik analizi baya iyi tam olarak dediği gibi bı sonuç söyledi umarım dediği gibi olur Rezzan abla ya baktırdım bide berbattı bana iki yolun var diyor tâbi iki yol var onu bende biliyorum sevmedim Gilda koç baktırdım bide sevdim kişilik karakter analizi nokta atışı onunda onunda dedikleri umarım olur böyle kızlar

Geysunun bende ilk baktıgınd deidikleri cıktı sonra cıkmadı. Zeyder zeynep adı bu arada ayda bir baktırınca net soruyla o zaman cıkıyor. Bir de dusunuyorum gecmis zamanı izmirde murat diye biri vardı o zaman hiç bgenmemiştim kısa ve sert bakmıstı umursamaz gibi. Ama dedikleri cıktı telde bakıyormus ama baktırmadım yolumu dusurup bir ara tekrar gitmeyi duusunuyorum

Ben bu kisiye fal baktirmak icin Yildizname'ye uye olup kredi aldim ama iki defa iade etti ben de kalan kredilerle bu uygulamada Zerrin diye birine fal gonderdim, sirf kredilerim bitsin diye.12 dakika ses kaydi atmis, nokta atisli bildigi birkac sey de oldu bence hisleri var ve gelecek icin soyledigi 1-2 sey de gercekten olabilir, ben cok begendim bu sitede kaydi olan varsa deneyebilir bence.

Fiyatlar nasıl acaba

Dedinnn ve denedim yorumunun altına imza atıyorum gerçekten başarılı bazı yerlerde ağzın açık dinledim artık bu durumlar da garip gelmeye başladı hoş, denemedik insan birakmayinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…