BYV'da cok baktirmamisim ama Falci Mars'in ilk fali cok nokta atisliydi ona anlik durumlar icin baktirabilirsiniz cunku insanlarin karakterini hislerini cok dogru bildi bende ve o da sasirtmisti ama ikinci falinda dedigi sey Nisan ayi sonuna kadar sure vermisti o dedigi olmadi. Onun disindakiler hic bilememisler mesela Fama da begenilir Fama'nin 4 sene once baktigi fal hic cikmamis. Asiye vardi ona da 2-3 kere baktirdim ilk fali iyiydi diye hatirliyorum ama sonrakileri alakasizmis neredeyse uydurmus biraz. Orada Serkan Tek ve Falci Mars en iyiler bende ama Serkan acayip detay bilmis ve o kisiyle gelecek icin soyledigi sekilde oldu ayrica.Başka çıkan varmıydı orda size
O adam bana zamanında bunlar kahve falında çıkmaz su falına gel dediği günden beri nefret ettimKizlar eski BYV fallarimi okuyayim dedim, daha once de Serkan Tek'e ara ara baktirmistim cok kisa bakiyor kotu degil diye yazmistim hakkinda. Yazili ve kisa bakar, detaya girmez o yuzden baktirmadim son zamanlarda ama 2017 sonununda baktigi bir fali 4 sene sonra tekrar okudum da inanilmaz 2 detayi bilmis biriyle alakali, tam dedigi gibi ve bilmesi zor seylermis sasirdim. O kisinin karakterini de ayrica birebir bilmis. Soyledigi durumlar ortayada sonradan cikti dedigi gibiymis gercekten o fali okumamisim bir daha. Serkan'a ozellikle yeni tanistiginiz biri varsa onu sorabilirsiniz, olumlu mu olumsuz mu o konuda iyi biliyor zaten ama bende bildkleri gercekten detaymis, hisleri var demek ki.
Falcı Mars’a baktırdım vadesi bu ay sonu dediği küçük bişey çıktı diğerleride çıkar umarım bana orda falcı sema çıkmıştı 4 yıl önce vadesiyleBYV'da cok baktirmamisim ama Falci Mars'in ilk fali cok nokta atisliydi ona anlik durumlar icin baktirabilirsiniz cunku insanlarin karakterini hislerini cok dogru bildi bende ve o da sasirtmisti ama ikinci falinda dedigi sey Nisan ayi sonuna kadar sure vermisti o dedigi olmadi. Onun disindakiler hic bilememisler mesela Fama da begenilir Fama'nin 4 sene once baktigi fal hic cikmamis. Asiye vardi ona da 2-3 kere baktirdim ilk fali iyiydi diye hatirliyorum ama sonrakileri alakasizmis neredeyse uydurmus biraz. Orada Serkan Tek ve Falci Mars en iyiler bende ama Serkan acayip detay bilmis ve o kisiyle gelecek icin soyledigi sekilde oldu ayrica.
Ben yazili ve kisa baktigi icin cok baktirmamistim ama bir ara 5-6 sene kadar once baktirmistim detaya girmez ama olumlu dedikleri olumlu olumsuz dedikleri olumsuz olmustu yani yanilmamisti ama ilk defa bir falinda bu kadar detayi bilmis bende herhalde olumsuzdu diye sonradan birdaha okumamisim ama gecen gun girip okudum ve sasirdim.O adam bana zamanında bunlar kahve falında çıkmaz su falına gel dediği günden beri nefret ettim
Falcı Aratırken gördüm eylem tüzün çıkmış sanki sizeBYV'da cok baktirmamisim ama Falci Mars'in ilk fali cok nokta atisliydi ona anlik durumlar icin baktirabilirsiniz cunku insanlarin karakterini hislerini cok dogru bildi bende ve o da sasirtmisti ama ikinci falinda dedigi sey Nisan ayi sonuna kadar sure vermisti o dedigi olmadi. Onun disindakiler hic bilememisler mesela Fama da begenilir Fama'nin 4 sene once baktigi fal hic cikmamis. Asiye vardi ona da 2-3 kere baktirdim ilk fali iyiydi diye hatirliyorum ama sonrakileri alakasizmis neredeyse uydurmus biraz. Orada Serkan Tek ve Falci Mars en iyiler bende ama Serkan acayip detay bilmis ve o kisiyle gelecek icin soyledigi sekilde oldu ayrica.
Ben de cok once Sema'ya baktirmistim ama sanirim benim orada baska hesabim vardi daha eski fallarim olmasi lazim birazdan bulmaya calisacagim sifremi hatirlarsam. Semacok aklimda kalmamis bende cok iyi degildi sanirim.Falcı Mars’a baktırdım vadesi bu ay sonu dediği küçük bişey çıktı diğerleride çıkar umarım bana orda falcı sema çıkmıştı 4 yıl önce vadesiyle
E peki Mars’ın dedikleri oldu mu bana baya detaylı olaylar yazmışsaBen de cok once Sema'ya baktirmistim ama sanirim benim orada baska hesabim vardi daha eski fallarim olmasi lazim birazdan bulmaya calisacagim sifremi hatirlarsam. Semacok aklimda kalmamis bende cok iyi degildi sanirim.
Mars bana baska kisiyle ilgili dedigi sey oldu ama sordugum kisiyle alakali dedigi sey olmadi, belki vadesi sarkmistir cikarsa yazarim. Bende daha cok anda ve gecmiste iyiydi. Eski hesabimi buldum bu arada ama Sema'nin fali yok acaba Sema baska sitedemi bakiyordu onceleri? Fama ve Serkan Batu ve Nurbanu'ya baktirmisim daha cok. Nurbanu fena degilmis aslinda baya bilmis isyerimin harfini ve genel yapisini bilmis 1-2 sey var bildigi ama hala orada bakmiyor o sanirim.E peki Mars’ın dedikleri oldu mu bana baya detaylı olaylar yazmışsa
Eylem Tuzun kimdi ki? Inan hic hatirlayamadim nerede bakiyor? Eylem diye birini hatirladim ama tam tersi kotuydu sanki bende.Falcı Aratırken gördüm eylem tüzün çıkmış sanki size
2017 de baktırmıştım semaya bir yolun vardaydı o zamanMars bana baska kisiyle ilgili dedigi sey oldu ama sordugum kisiyle alakali dedigi sey olmadi, belki vadesi sarkmistir cikarsa yazarim. Bende daha cok anda ve gecmiste iyiydi. Eski hesabimi buldum bu arada ama Sema'nin fali yok acaba Sema baska sitedemi bakiyordu onceleri? Fama ve Serkan Batu ve Nurbanu'ya baktirmisim daha cok. Nurbanu fena degilmis aslinda baya bilmis isyerimin harfini ve genel yapisini bilmis 1-2 sey var bildigi ama hala orada bakmiyor o sanirim.
Binnazdaki oda 2017de çıkmış bende eski falları okuyup bu ara gene batağa düştüğüm için tekrar baktırıyorumEylem Tuzun kimdi ki? Inan hic hatirlayamadim nerede bakiyor? Eylem diye birini hatirladim ama tam tersi kotuydu sanki bende.
Nurbanu bizim Geysu zaten :) Falalemde de Gizem hatundu sanırım ismi. Sonra tamamen mail üzerinden bakmaya başladıMars bana baska kisiyle ilgili dedigi sey oldu ama sordugum kisiyle alakali dedigi sey olmadi, belki vadesi sarkmistir cikarsa yazarim. Bende daha cok anda ve gecmiste iyiydi. Eski hesabimi buldum bu arada ama Sema'nin fali yok acaba Sema baska sitedemi bakiyordu onceleri? Fama ve Serkan Batu ve Nurbanu'ya baktirmisim daha cok. Nurbanu fena degilmis aslinda baya bilmis isyerimin harfini ve genel yapisini bilmis 1-2 sey var bildigi ama hala orada bakmiyor o sanirim.
GBen bundan emin olamammistim cunku Gizem Hatn ve Nurbanu bana bilmisti birkac sey Geysu alakasizdi, hic bilemedi ilginc sekilde.Nurbanu bizim Geysu zaten :) Falalemde de Gizem hatundu sanırım ismi. Sonra tamamen mail üzerinden bakmaya başladı
Ben bu kisiye fal baktirmak icin Yildizname'ye uye olup kredi aldim ama iki defa iade etti ben de kalan kredilerle bu uygulamada Zerrin diye birine fal gonderdim, sirf kredilerim bitsin diye.12 dakika ses kaydi atmis, nokta atisli bildigi birkac sey de oldu bence hisleri var ve gelecek icin soyledigi 1-2 sey de gercekten olabilir, ben cok begendim bu sitede kaydi olan varsa deneyebilir bence.Kızlar geçenlerde burada birinin söylediği isme fal göndermiştim başka bir uygulamadaydı. Valla bir şeyler bilmiş detay olan. Ben aşk değilde aile ile ilgili bi durumla baktırmıştım fiyatıda diğer kişilere göre uygunbaktırmak isteyen 1-2 kişi varsa bana mesaj atsın bi teyit edelim acaba bana şansa mı bilmiş baktırdıktan sonra banada dönüş yaparsanız sevinirimmmm
Fiyatlar nasıl acabaBen bu kisiye fal baktirmak icin Yildizname'ye uye olup kredi aldim ama iki defa iade etti ben de kalan kredilerle bu uygulamada Zerrin diye birine fal gonderdim, sirf kredilerim bitsin diye.12 dakika ses kaydi atmis, nokta atisli bildigi birkac sey de oldu bence hisleri var ve gelecek icin soyledigi 1-2 sey de gercekten olabilir, ben cok begendim bu sitede kaydi olan varsa deneyebilir bence.
Kredi alinca 70 liraya geldiFiyatlar nasıl acaba
Dedinnn ve denedim yorumunun altına imza atıyorum gerçekten başarılı bazı yerlerde ağzın açık dinledim artık bu durumlar da garip gelmeye başladı hoş, denemedik insan birakmayincaBen bu kisiye fal baktirmak icin Yildizname'ye uye olup kredi aldim ama iki defa iade etti ben de kalan kredilerle bu uygulamada Zerrin diye birine fal gonderdim, sirf kredilerim bitsin diye.12 dakika ses kaydi atmis, nokta atisli bildigi birkac sey de oldu bence hisleri var ve gelecek icin soyledigi 1-2 sey de gercekten olabilir, ben cok begendim bu sitede kaydi olan varsa deneyebilir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?