Kabul ediyorum,uslubum sert olabilir...begenen begenir...tahaya belki bi kez daha baktirabilirim ama barisa katiyen...İyi güzel söylüyosunda ama falcıdan neden memnun kaldığımızı anlamadığını yazan ilk sendin.Bizde tabiki memnuniyet sebebimizi sonuna kadar açıklamaya çalışıyoruz.Mesela Nesibe yi tavsiye etmişsin,Barış ın sana uymadığı gibi banada öyle uymadıki o kadar olur.Rezzan abla hem eveti hem hayırı kullanan falcıdır.(bana göre)Ama bunların falı çıkanıda var.Tabiki beğenmedigini yazacaksın burda olmamızın amacı bu.Ama sen ilk mesajında farklı yönden olaya baktın,resmen Taha nasıl olurda beğenilir durumundaydı mesajın,bunu kabul et.Yoksa herkesin keyfi isteyen istediğini beğenir.
haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Olabilir...bana inatla olacak diyo da baska bisi demiohaleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Pembe pembe diziler.Benim Eduardom gibi......
Ayhahhahaha arada da falci baskini var değilmi?Okullarda aniden müfettiş gelirdi ya onu hatitladim simdi.Ister misiniz Haleh Hanim da baskin yapsin simdi, Acelya nin yaptigi gibi. Acelya ortaligin tozunu atmisti resmen
Haleh bi anda ortada birakir senide ,falinida. Diyelimki ilk falda olumlu ikincide de olumlu ama ortada yaşanan bişey yoksa " e ne yapalım " diyip kenara çekiliyo.ama seninle farklı falcıları beğeniyoruz özgecim o yüzden sen bilin..
Haleh Hanim pembetablocu bence.
Acelya nin ne olumlu ne olumsuz hiiiiiicbir dedigi cikmadi.
Binnazabladaki en iyi isim bence GUven Cihan Coban.
haleh hep olcak der sonra olmayinca aa baskasida var o pisman olacak der bu uzar gider:)
Haleh binnazda cnm,bana olumlu konusmustu, hoş ortada olumlu hicbisi yok ama ona gore olack:))ama denenebilir...
Ben bi Haleh te bide Rezzan da yasadım bunu,özellikle Rezzanda.Ona öyle güvenmiştim ki o yüzden sanki onlinede en büyük kazığı ondan yemiş gibi hissediyorum.Biz bu gidişle anacım hep burda olucaz galiba.Makus talihimiz utansın.Bu digerlerinden farkli diye dusundugun biri varsa, o kisi de digerleri gibi cikinca hayalkirikligi kocaman oluyor gercekten de.
Neyse, kizlar sizi seviyorum, iyi ki varsinizAdamlar geliyor, gidiyor ama biz hep burdayiz iyi ki varsiniz
Yo doğru söylüyosun kesinlikle .Bende Binnaz da kimseden hayır görmedim.Ay benimkide lafmı şimdi.Sanki diğerlerinin b........ boncuk bulmuşum gibi.Kizlar binnazda yorumcu olupta olumsuz yorum yapan sadece bilgedir. O kizada ne sorsan olmayacak der digerleride olacak der bosuna binnazda fal baktirip paranizi ve umutlarinizi harcamayin benim nacizane fikrim test edildi onaylandi. Yinede siz bilirsiniz
Kizlar binnazda yorumcu olupta olumsuz yorum yapan sadece bilgedir. O kizada ne sorsan olmayacak der digerleride olacak der bosuna binnazda fal baktirip paranizi ve umutlarinizi harcamayin benim nacizane fikrim test edildi onaylandi. Yinede siz bilirsiniz
Hepsine %100 katiliyorum.
Bilge her seye olumsuz, her seye. O begendik, superdi yorumlarini kim yaziyior bilmiyorum.Insanlar mazosist galiba.
Yo doğru söylüyosun kesinlikle .Bende Binnaz da kimseden hayır görmedim.Ay benimkide lafmı şimdi.Sanki diğerlerinin b........ boncuk bulmuşum gibi.
Hepsine %100 katiliyorum.
Bilge her seye olumsuz, her seye. O begendik, superdi yorumlarini kim yaziyior bilmiyorum.Insanlar mazosist galiba.
Diger kullardan medet umarak hata yapiyoruz zaten, onlar nasil yardim etsinler ki, ne yapsinlar??
Dilerdim ki duygularim olmasaydi, hayvan olarak dunyaya gelseydim. Ruhum aci cekiyor resmen, hayat bana son yillarda cok acimasiz oldu, beni cok yalniz birakti.
Ben pes ettim sanirsam. Komsu teyzenin buldugu hayirli kismetlerden biriyle evlenip, artik sorunsuz bir hayat yasamak istiyorum.
Hahahha ay alcanzarim nasil bi kizsin ya cok güldürdün beni....
Katiliyorim tatlim...allahla konusmaktansa falcilari tercih etmekle hata yapiyoruz...ve belki de bu yuzden işlerimiz daha da tersine dönüyor...onlar da birer kul biz gibi...allaha yalvarsaydim bn kendi adima konusayim,1yildir belki de duze cikmistim...falcilar hep ümit verip bekletti bizi...sonuç kendi adima sifir....hatta sifiri alti...allh affetsin yanlis yollara saptigimiz icin...ne diukmHepsine %100 katiliyorum.
Diger kullardan medet umarak hata yapiyoruz zaten, onlar nasil yardim etsinler ki, ne yapsinlar??
Dilerdim ki duygularim olmasaydi, hayvan olarak dunyaya gelseydim. Ruhum aci cekiyor resmen, hayat bana son yillarda cok acimasiz oldu, beni cok yalniz birakti.
Ben pes ettim sanirsam. Komsu teyzenin buldugu hayirli kismetlerden biriyle evlenip, artik sorunsuz bir hayat yasamak istiyorum.
Katiliyorim tatlim...allahla konusmaktansa falcilari tercih etmekle hata yapiyoruz...ve belki de bu yuzden işlerimiz daha da tersine dönüyor...onlar da birer kul biz gibi...allaha yalvarsaydim bn kendi adima konusayim,1yildir belki de duze cikmistim...falcilar hep ümit verip bekletti bizi...sonuç kendi adima sifir....hatta sifiri alti...allh affetsin yanlis yollara saptigimiz icin...ne diyim....allah affetsin...
Katiliyorim tatlim...allahla konusmaktansa falcilari tercih etmekle hata yapiyoruz...ve belki de bu yuzden işlerimiz daha da tersine dönüyor...onlar da birer kul biz gibi...allaha yalvarsaydim bn kendi adima konusayim,1yildir belki de duze cikmistim...falcilar hep ümit verip bekletti bizi...sonuç kendi adima sifir....hatta sifiri alti...allh affetsin yanlis yollara saptigimiz icin...ne diukm
Öyle değilmi ama?Özge cim aktif olarak baktirdiğimiz dört fal sitesi var.Allahaşkına hangisinde hangi falciyi bulduk,işte budur diyebileceğimiz.Tabiki memnun olduklarimiz hepimizin var ama onlarda degişkenlik gösterip bi anda çuvallayabiliyolar.On numara kimse yok yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?