Hakikaten tellweyi de, falsepetinide, falalemi ,elâlemide herşeyi burda yazıyoruz.Kardeş gidecek başka yerimizmi var?Topic açalım o zaman.Adı da çıkmayan fallar topiği olsun.arkadaşlar bizde binnaz abla yorumcularını beğenmeyip, hep binnaz abla başlığına yazıyoruzdadandık bu başlığa.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye gelecek binnaz abla az sonra
Öyle tabi bitanem...sürekli değişkenlik gosteren yorumlar..tek bi falcidan tam memmun kalsaydik zaten farkli farkli falci denemezdik..
Hakikaten tellweyi de, falsepetinide, falalemi ,elâlemide herşeyi burda yazıyoruz.Kardeş gidecek başka yerimizmi var?Topic açalım o zaman.Adı da çıkmayan fallar topiği olsun.
arkadaşlar bizde binnaz abla yorumcularını beğenmeyip, hep binnaz abla başlığına yazıyoruzdadandık bu başlığa.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye gelecek binnaz abla az sonra
Falcıdan bile yemişiz kaderin sillesini....
Hepsine %100 katiliyorum.
Bilge her seye olumsuz, her seye. O begendik, superdi yorumlarini kim yaziyior bilmiyorum.Insanlar mazosist galiba.
Diger kullardan medet umarak hata yapiyoruz zaten, onlar nasil yardim etsinler ki, ne yapsinlar??
Dilerdim ki duygularim olmasaydi, hayvan olarak dunyaya gelseydim. Ruhum aci cekiyor resmen, hayat bana son yillarda cok acimasiz oldu, beni cok yalniz birakti.
Ben pes ettim sanirsam. Komsu teyzenin buldugu hayirli kismetlerden biriyle evlenip, artik sorunsuz bir hayat yasamak istiyorum.
Açelya ile ilgili benim de söylyceklerim var...her fali süpriz...ne diyecegi belli olmaz...kaderi yaptiklarimiz degistirirmis onun savunmasi bu sekilde ama bana kıvırma gibi geliyor
) talihin elinde oyuncaaak oldummm diye bir şarkı var
Pembe pembe diziler.Benim Eduardom gibi......
Boyle soyleme bence...bizin goremedugimizi o gorurVallahi Allah a da yalvarsam kula da sorsam benim icin sonuc ayni ne yazik ki.
Bilmiyorum, 1.5 yildir Allah'a dur durak bilmeksizin beni yalnizliktan kurtarmasi icin dua ediyorum ama onun da beni pek umursadigini sanmiyorum.
Falcilar en azindan yalan yanlis da olsa cevap veriyor, Allahtan bana gelen tek bir isaret olmadi bugune kadar.
Oda olur mantıklı bi isim üyeleri açısından.dertliler topiği
Ayyyyhahahahahaayyyyyhahahs.Gece gece geyiğin dibine vurduk.) talihin elinde oyuncaaak oldummm diye bir şarkı var
Aynen katiliyorun canim...çek allah cek ne bitmeyen bi cefamiz var...allah sonumuzu hayretsin(( aynen sevgiyle sadakatle ilgisi olmayan ne kadar insan varsa hepsi mutlu oldu. Hep bizim gibiler cefa cekti iliskilerinde bile sevdigimiz adamlari malesef kötü kadinlar aldi. Gökten uc elma düştü oda bize nasip olmadi. Ay kafayi yedim sonunda...
Ben eduardoya o kadar asıktım kıi)şimdi olsa fal baktırırdım onun için kesin haleh arada mesafe var ama olacak der,rezzancım bir engel görüyorum ama aşılmayacak gibi değil der,açelya evlilik görür on gün sonra bu adamın saçı beyaz sana uygun değil der )) meksika olduğu için değil ama uyduruk bir bahane,elif ruzgar doğudan esmeseymiş bu iş olurmus ama imkansız der,çok sorunlu bu adam yaptığı şarkı tutmamış bunalımda sorun sende değil der nalan abla ))
Aynen katiliyorun canim...çek allah cek ne bitmeyen bi cefamiz var...allah sonumuzu hayretsin
Ben eduardoya o kadar asıktım kıi)şimdi olsa fal baktırırdım onun için kesin haleh arada mesafe var ama olacak der,rezzancım bir engel görüyorum ama aşılmayacak gibi değil der,açelya evlilik görür on gün sonra bu adamın saçı beyaz sana uygun değil der )) meksika olduğu için değil ama uyduruk bir bahane,elif ruzgar doğudan esmeseymiş bu iş olurmus ama imkansız der,çok sorunlu bu adam yaptığı şarkı tutmamış bunalımda sorun sende değil der nalan abla ))
Ayyyy yapma ne olur koptum burda....
Oda olur mantıklı bi isim üyeleri açısından.
Şükredelimm sağlıklıyz canlarım ya Allah büyük
Yakinda hep beraber evde kalmis kizlar topigi acariz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?