Binnaz Abla

arkadaşlar bizde binnaz abla yorumcularını beğenmeyip, hep binnaz abla başlığına yazıyoruz dadandık bu başlığa.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye gelecek binnaz abla az sonra
Hakikaten tellweyi de, falsepetinide, falalemi ,elâlemide herşeyi burda yazıyoruz.Kardeş gidecek başka yerimizmi var?Topic açalım o zaman.Adı da çıkmayan fallar topiği olsun.

arkadaşlar bizde binnaz abla yorumcularını beğenmeyip, hep binnaz abla başlığına yazıyoruz dadandık bu başlığa.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye gelecek binnaz abla az sonra

Burası bızım mahallemiz gıbı oldu ısmi var kendi yok binnazın gerci boşverindeğitirsek yabancılık çekeriz olmazx kardeşlerim

(( aynen sevgiyle sadakatle ilgisi olmayan ne kadar insan varsa hepsi mutlu oldu. Hep bizim gibiler cefa cekti iliskilerinde bile sevdigimiz adamlari malesef kötü kadinlar aldi. Gökten uc elma düştü oda bize nasip olmadi. Ay kafayi yedim sonunda...

Açelya ile ilgili benim de söylyceklerim var...her fali süpriz...ne diyecegi belli olmaz...kaderi yaptiklarimiz degistirirmis onun savunmasi bu sekilde ama bana kıvırma gibi geliyor

Kaderimde artık açelya yok onu bilir onu söylerim ,kendisini de kader değiştirdi geri dönüşümsüz olarak

Pembe pembe diziler.Benim Eduardom gibi......

Ben eduardoya o kadar asıktım kıi)şimdi olsa fal baktırırdım onun için kesin haleh arada mesafe var ama olacak der,rezzancım bir engel görüyorum ama aşılmayacak gibi değil der,açelya evlilik görür on gün sonra bu adamın saçı beyaz sana uygun değil der )) meksika olduğu için değil ama uyduruk bir bahane,elif ruzgar doğudan esmeseymiş bu iş olurmus ama imkansız der,çok sorunlu bu adam yaptığı şarkı tutmamış bunalımda sorun sende değil der nalan abla ))

Son düzenleme:
Boyle soyleme bence...bizin goremedugimizi o gorur

Aynen katiliyorun canim...çek allah cek ne bitmeyen bi cefamiz var...allah sonumuzu hayretsin

Ayyyy yapma ne olur koptum burda....

Nalân abla kesin ispanyolca konuşurdu,hazır türkçeyi konuşamıyorken....

Şükredelimm sağlıklıyz canlarım ya Allah büyük

Vallaha öyle ölümlü dünya ya.Bi dahamı gelicez .Şurda iki hoş kelime ediyp tebessüm ettiriyosak birbirimize bence buna bile şükredelim.Zaman öyle çabuk geçiyoki.bi gün bunları hoş bi anı olarak hatirlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…