Binnaz Abla

Hahaha koptum burda ya marplecim canimsin..

Uzarrr gider bu liste kimsede gerçeği göremezzz

Pembe dizi izlerken pembe dizi gibi bi hayatım olacağını bilemezdim.Yalnız benim hayat senaryoma Allah 'ım Eduardo'yu yazmadı ya.Hangi sahnede çıkar acaba karşîma?Ya da en büyük korkum çıkmadan dizim bitermi?

Evde kalmış etiketi yapıştırmayalım kendimize kötü bir enerjisi var

O zaman" patlayan falların herşeye rağmen kısmetli kızları "topiği Nasıl??Ya da varsa Marple'cim fikrin?????

Son düzenleme:
Arkadaşlar onceden baktırıpta çıkan yada cıkmayan varmı?? An ıtıbarıyle ve gecmiş iyiydi ama gelecekle ılgılı dedıgın bır yorum varkı bugune kadar kı butun fallarımın ve falcıların dedıgının zıttı.. Yardım edın

Arkadaslar merhaba, bende sonunda dayanamayip Tahaya fal baktirdim ve açikçasi çok memnun kaldim.
çok gerçekçi ve mantikli bir sekilde açikliyor herseyi, durum analizinde kendimi buldum, eski sevgilimle olan iliskimi o kadar iyi analize ettiki.
Biten iliskime daha mantikli bir sekilde bakmama yardimci oldu. Fali çikarmi cikmazmi bilmiyorum ama sirf ani bilmesi ve beni dogrulari görmeme yardimci olmasi bile yetti bana.
Birde bir erkegin bakis açisini okumak iyi geldi.
gerçekten tavsiye edebilirim...zamanla falin çikip çikmayacagini görecegim ama digerleri gibi pembe tablo çizmedi, barisacaksiniz, bir sene sonra evleneceksiniz demedi. Sana asik demedi.

sanırım herkeste bir tahacılık var. bana ne demişti tam olarak hatırlamıyorum..falsepetinde silinmiş falı. üff zor geliyor tekrar baktırmak.

sanırım herkeste bir tahacılık var. bana ne demişti tam olarak hatırlamıyorum..falsepetinde silinmiş falı. üff zor geliyor tekrar baktırmak.

evet ben net olarak Tahacı oldum ya :) bana gereken mantık desteğini sağladı..bundan böyle belirlediğim mantık doğrultusunda yorum yapanlar dışındakilere baktırmayacağım.. insanı hayal dünyasına sevketmekteden başka bi işe yaramıyor.

o andaki yaşadığın duygulardan dolayı kör bir vaziyette olduğun için, biri mantıklı konuşmuş, yol göstermiş duymuyorsun bile. ama işte ömrünün sonuna kadar kör olarak yaşayacak değilsin ya, işte o zaman mantık devreye giriyor. şimdi herkes mantıklı konuşabilir no problem..taha da o kadar çok baktırdığım falların arasında kaynamış gitmiş, fal defteri mi tutsaydım acaba :44:

Gercekten danisman gibi calisiyor taha..ben vazgectim dedim ona mesela istemiyorum baskasi cikar belki dedim hayir vazgecme demis bunu da soyluyor vazgecmen gereken zamani da soyluyor tabi secim bizim

negatif görüleri yazılı hale getirmek beni hep korkutur..bilemiyorum. ama kısa kısa senin anlayabileceğin notlar alabilirsin

negatif görüleri yazılı hale getirmek beni hep korkutur..bilemiyorum. ama kısa kısa senin anlayabileceğin notlar alabilirsin

söz uçar, yazı mı kalır acaba... söz dinleyeni etkiler, yazı okuyanı..ya da hiç biri, kısa kısa not almak daha mantıklı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…