- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Ben eduardoya o kadar asıktım kıi)şimdi olsa fal baktırırdım onun için kesin haleh arada mesafe var ama olacak der,rezzancım bir engel görüyorum ama aşılmayacak gibi değil der,açelya evlilik görür on gün sonra bu adamın saçı beyaz sana uygun değil der )) meksika olduğu için değil ama uyduruk bir bahane,elif ruzgar doğudan esmeseymiş bu iş olurmus ama imkansız der,çok sorunlu bu adam yaptığı şarkı tutmamış bunalımda sorun sende değil der nalan abla ))
Umarim.........Vallaha öyle ölümlü dünya ya.Bi dahamı gelicez .Şurda iki hoş kelime ediyp tebessüm ettiriyosak birbirimize bence buna bile şükredelim.Zaman öyle çabuk geçiyoki.bi gün bunları hoş bi anı olarak hatirlayacağız.
Ona geç kaldık bile.Yada hepsini birleştirelim."Patlayan falların dertli evde kalmış kızlarının topiği."
Uzarrr gider bu liste kimsede gerçeği göremezzz
Ayyyy süper isim :)))) acalim acalim:))
Sen de beğendiysen herkesde beğendiyse açalım yahu.
Evde kalmış etiketi yapıştırmayalım kendimize kötü bir enerjisi var
O zaman" patlayan falların herşeye rağmen kısmetli kızları "topiği Nasıl??Ya da varsa Marple'cim fikrin?????
aranızda fal bakan var mı? iyi bilen
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=689487 bu benim falım yorumlarsanz sevinirm şimdiden tşekkür edermayrıca falıma bakanın bende kahve falına bakarım
sanırım herkeste bir tahacılık var. bana ne demişti tam olarak hatırlamıyorum..falsepetinde silinmiş falı. üff zor geliyor tekrar baktırmak.
evet ben net olarak Tahacı oldum ya :) bana gereken mantık desteğini sağladı..bundan böyle belirlediğim mantık doğrultusunda yorum yapanlar dışındakilere baktırmayacağım.. insanı hayal dünyasına sevketmekteden başka bi işe yaramıyor.
evet ben net olarak Tahacı oldum ya :) bana gereken mantık desteğini sağladı..bundan böyle belirlediğim mantık doğrultusunda yorum yapanlar dışındakilere baktırmayacağım.. insanı hayal dünyasına sevketmekteden başka bi işe yaramıyor.
o andaki yaşadığın duygulardan dolayı kör bir vaziyette olduğun için, biri mantıklı konuşmuş, yol göstermiş duymuyorsun bile. ama işte ömrünün sonuna kadar kör olarak yaşayacak değilsin ya, işte o zaman mantık devreye giriyor. şimdi herkes mantıklı konuşabilir no problem..taha da o kadar çok baktırdığım falların arasında kaynamış gitmiş, fal defteri mi tutsaydım acaba :44:
negatif görüleri yazılı hale getirmek beni hep korkutur..bilemiyorum. ama kısa kısa senin anlayabileceğin notlar alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?