Binnaz Abla

Benim şu an bir numaralı ismindir onlinede Taha.Natnur 'un dediği gibi falı çıkarmı bilmem verdiği en yakın tarih sonbahar.Ancak baktırdığım iki ay oluyor ve herşey söylediği gibi ilerliyor.Örneğin Rezzan abla bana şubat ayının 2'si diyerek böyle net konuşarak çok olmasını istediğim bi yorum yapmıştı ama olmadı ne yazık ki.Taha' nın dediği gibi süreç devam ediyor.Taha başarılı çünkü hem hislerini hem mantığını kullanıyor.Tabiki herkesin memnun kalmasî mümkün değil,ben kendi fallarima istinaden yazıyorum.Hatta şu falsepeti sistemi biraz oturtsun bi kez daha farklı bi niyete baktırıcam ona.Taha'nın olaylara bakîşınîda seviyorum.Son derece karşı tarafî düşünen bi insan.Pekalâ falını 20tl tutabilirdi,15 tl tarot bu kadar düzgün bakan yok denecek kadar az. Melih Gün 30 tl tarot ,yapacak yorum bulamıyorum.Urminaa bence Taha'yı ve yorumunu dün somut örneklerle çok ta güzel ifade etti.

söz uçar, yazı mı kalır acaba... söz dinleyeni etkiler, yazı okuyanı..ya da hiç biri, kısa kısa not almak daha mantıklı tabi.

Ben fallarimi hep dediğin gibi kısa not halinde tuttum yüzyüze olanları.Olumluyuda olumsuzuda.Bir iki çok önemli bulduklarım detaylı yazîlı sadece.

Birde taha bana bu adam seni takip ediyor demis bu adam beni takip edemezki biz ayri sehirledeyiz:))) napiyor hergun is cikisi izmire geliyor beni eve kadar takip ediyor sonra tekrar 7 saatlik yola mi gidiyor:))) hadi sanal olarak takip ediyor diyelim diyecem ama adam teknoloji özürlusu mesaj yazmayi zor becerir. Kaldi ki benim facebookum bile sahte ben kendi adima facebook falan kullanmam. Whatsaap deseniz adamin telefonlari bile tasdevrinden kalma whatsaap ne bilmez ki:)))) anlamadim

uzun zaman sonra herkese selam.
bi suredir binnaz abla da takılıyordum. cok sık baktırmazdım ama denedigim bikac isim var. oncelikle aklımda kalan sahra hanım. askla alakalı soyledikleri cıktı bende gecen aylarda ancak isle alakalı dedikleri zerre tutmadı.
kesira ve ata diyar ı da denemistim ama onlar yakınından gecemediler zaten.
Fal sepetini ogrendim sonra. sansımı orda deneyeyim dedim. demez olsaydım. 3 gun beni oyaladılar falınız yorumları simdi gonderiyoruz bıkbıkbık diye. sonunda ilkay denen kadına baktırdım.
TEK KELİMEYLE REZALET! kırk saat zaten sistem sorunlarından bahsetmis. nasihatla baska bir kırk saati gecirmis. sonuc olarak faldan cıkan sonuc: onun acık!
ulan onu benim faldan anlamayan arkadaslarım da soyluyor. tek bir sey tutturamadı ve tutturamadıgını bildigi icin de biz medyum muyuz, niye acık acık yazmıyosunuz bilgilerinizi falana getirdi konuyu. Sakın ama sakın ilkaya para yedirmeyin!

Guven sorunu varsa kendine hayata karsi kesin ediyordur bilemeyiz belkide cok anlamiyorum teknoljiden havasinda herseyi biliyordur

Son düzenleme:
Arkadaş,tanıdık çevre vs.aracılığıyla takip ediyor olabilir.

Arkadaş,tanıdık çevre vs.aracılığıyla takip ediyor olabilir.

Alcanzarın dediği gibi ortak tanıdık geldi benimde aklıma Özgecim.

ortak arkadaslarımız zaten onun cevrısındeydı hepsiyle görüşmeyi kestim işim olmadıkça aramam onlarda beni aramazlar....ha belki şöyle bişey olabilir benim adamın bizim burda tanıdıkları çoktur gidin bi bakın ne yapıyor falan gibi olabilir mi diye düşündüm...bikaç defa işyerinin orda farklı arabalarca takip edildim ama hiç aklıma bile gelmemişti....

işte bu sebepten dolayı tahanın falı bana saçma geldi

Bende öyle olabilir diye düşündüm,yani seni ortak tanidik birileri görür "özge şurdaydı gibi"haber yollarlar .Çok ciddi bi takip değilde bu kadarcık düşündüm.

Bende öyle olabilir diye düşündüm,yani seni ortak tanidik birileri görür "özge şurdaydı gibi"haber yollarlar .Çok ciddi bi takip değilde bu kadarcık düşündüm.

moralim çok bozuk yine ya...rezzan ablada yok ortada...kahve falında BEGENMEDİĞİN. kim var canım:)))

moralim çok bozuk yine ya...rezzan ablada yok ortada...kahve falında BEGENMEDİĞİN. kim var canım:)))

Sekerim, bak nu guzel pesinden kosan takip eden bir adam var, daha ne istiyorsun , niye moralin bozuk?

Tellwe de SezgilerinDili ve HislerveEnerji guzel bakiyor. Klotho da bence iyi ama cok bekletiyor.

Bir de cezvve.com da promosyon kahve fali var, bana gecende dek gelen kisi gercekten cok guzel yorumlamisti. Kesinlikle gonder derim hem de bedava

Sekerim, istersen fal bakma topigine koy, sana cok ozel Cherry fali bakarim, o topiktekilere baktim ve begendiler Gel falina bakicam kiz gel

Son düzenleme:

yok canım tahanın falı öyle değil..adam başkasını seviyormuş ama beni takip ediyormuş:) bu böyle gidecekmış ben onu o başkasını başkasıda başkasını sevdiği için kimse mutlu olamayacakmıs bizim aramızda seytan ücgenı varmış:)) eee herkesi biri seviyor yine beni seven kimse yok :))))))) anlamadım yani yeni sistemde soruda soramıyorum..

Son düzenleme:
burda beren güneş'i de beğenenler vardı sanki ? şu an online..baktırmak isteyen olursa..

Adam istemiyorsa niye takip ediyormus burayi ben de anlayamadim???

Ahahha son cumlene cok guldum

Geçmiş sayfalarda okudum da net tarih veriyormuş .zor zanaat:) tarihleri tutturuyorsa kaçırmayalım:)

Umut ışık a kahve falı baktırıp memnun kalanlar var mı aranızda?

Ben kalmadim ama burda baktirip cok begenen, dedigi seyin dedigi gunde oldugunu soyleyen bir arkadasimizi okumustum. Tarihlerde nokta atisi yapiyor, bana bir keresinde 2 kasim demisti mesela.

Bence dene sekerim, memnun kalanlar vardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…