Yarin bildirecgim sayin alcanzar)
söz uçar, yazı mı kalır acaba... söz dinleyeni etkiler, yazı okuyanı..ya da hiç biri, kısa kısa not almak daha mantıklı tabi.
Falina baktigimda yanlis bir konuda yanlis cevaplar aradigini goruyorum
Birde taha bana bu adam seni takip ediyor demis bu adam beni takip edemezki biz ayri sehirledeyiz:))) napiyor hergun is cikisi izmire geliyor beni eve kadar takip ediyor sonra tekrar 7 saatlik yola mi gidiyor:))) hadi sanal olarak takip ediyor diyelim diyecem ama adam teknoloji özürlusu mesaj yazmayi zor becerir. Kaldi ki benim facebookum bile sahte ben kendi adima facebook falan kullanmam. Whatsaap deseniz adamin telefonlari bile tasdevrinden kalma whatsaap ne bilmez ki:)))) anlamadim
Arkadaş,tanıdık çevre vs.aracılığıyla takip ediyor olabilir.Birde taha bana bu adam seni takip ediyor demis bu adam beni takip edemezki biz ayri sehirledeyiz:))) napiyor hergun is cikisi izmire geliyor beni eve kadar takip ediyor sonra tekrar 7 saatlik yola mi gidiyor:))) hadi sanal olarak takip ediyor diyelim diyecem ama adam teknoloji özürlusu mesaj yazmayi zor becerir. Kaldi ki benim facebookum bile sahte ben kendi adima facebook falan kullanmam. Whatsaap deseniz adamin telefonlari bile tasdevrinden kalma whatsaap ne bilmez ki:)))) anlamadim
Arkadaş,tanıdık çevre vs.aracılığıyla takip ediyor olabilir.
Alcanzarın dediği gibi ortak tanıdık geldi benimde aklıma Özgecim.
ortak arkadaslarımız zaten onun cevrısındeydı hepsiyle görüşmeyi kestim işim olmadıkça aramam onlarda beni aramazlar....ha belki şöyle bişey olabilir benim adamın bizim burda tanıdıkları çoktur gidin bi bakın ne yapıyor falan gibi olabilir mi diye düşündüm...bikaç defa işyerinin orda farklı arabalarca takip edildim ama hiç aklıma bile gelmemişti....
işte bu sebepten dolayı tahanın falı bana saçma geldi
Bende öyle olabilir diye düşündüm,yani seni ortak tanidik birileri görür "özge şurdaydı gibi"haber yollarlar .Çok ciddi bi takip değilde bu kadarcık düşündüm.
moralim çok bozuk yine ya...rezzan ablada yok ortada...kahve falında BEGENMEDİĞİN. kim var canım:)))
Sekerim, bak nu guzel pesinden kosan takip eden bir adam var, daha ne istiyorsun , niye moralin bozuk?
Tellwe de SezgilerinDili ve HislerveEnerji guzel bakiyor. Klotho da bence iyi ama cok bekletiyor.
Bir de cezvve.com da promosyon kahve fali var, bana gecende dek gelen kisi gercekten cok guzel yorumlamisti. Kesinlikle gonder derim hem de bedava
yok canım tahanın falı öyle değil..adam başkasını seviyormuş ama beni takip ediyormuş:) bu böyle gidecekmış ben onu o başkasını başkasıda başkasını sevdiği için kimse mutlu olamayacakmıs bizim aramızda seytan ücgenı varmış:)) eee herkesi biri seviyor yine beni seven kimse yok :))))))) anlamadım yani yeni sistemde soruda soramıyorum..
Adam istemiyorsa niye takip ediyormus burayi ben de anlayamadim???
Ahahha son cumlene cok guldum
Umut ışık a kahve falı baktırıp memnun kalanlar var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?