Binnaz Abla

Umut ışık a kahve falı baktırıp memnun kalanlar var mı aranızda?

Ben baktirdim adamla ayrildigimiz gün. Hic unutmam. Adamla ayrildik dıyorum da görürsün yarin aksam elinde hediyelerle ciddi bi haberle gelecek diyor...6 aydir hala gelecek Allah'tan umut kesilmez

Ben baktirdim adamla ayrildigimiz gün. Hic unutmam. Adamla ayrildik dıyorum da görürsün yarin aksam elinde hediyelerle ciddi bi haberle gelecek diyor...6 aydir hala gelecek Allah'tan umut kesilmez

Tatlım sen rezzan ablacıydın dimi? Dediklerini yaşadın mı dediği tarihlerde ?

Tatlım sen rezzan ablacıydın dimi? Dediklerini yaşadın mı dediği tarihlerde ?

Bi kismini yasadim canim digerleri icin sicak havalari bekle dedi. hic sormadigim yorumlarda yapti bana aileyle ilgili onlarda cikti.

Geçmiş sayfalarda okudum da net tarih veriyormuş .zor zanaat:) tarihleri tutturuyorsa kaçırmayalım:)

ben ona 7 ay önce baktırmıstım dediği tarih aralığında hiç olmıycak bişeyi oldu tam ramazan bayramı tarihiydi ayrılmıştık bayram bahanesiyle mesaj atmıştı ama bişey diyemiycem herkesin enerjisi farklı

Niye canim facedende yazdim cevap vermedi. Kahve falinda önerin var mi. Birde senin adamdan haber varmı

hala yok canım , sabrın son aşamasındayım ama büyükihtimal görev birde bulunduğu yerde 10 gündür elektrik yok internette okudum oda olabilir sana özelden mesaj atıyorum

hala yok canım , sabrın son aşamasındayım ama büyükihtimal görev birde bulunduğu yerde 10 gündür elektrik yok internette okudum oda olabilir sana özelden mesaj atıyorum

Ay hayirlisi ile kavusunda gec olsun canim...

Teşekkürler canım,dediğin gibi enerji meselesi.bana su falı bakan birinden pek hoşlanmamıştım o da beni sevmedi:) ve su falında yanılma olmaz demelerine rağmen bana dedikleri çıkmamıştı:)

moralim çok bozuk yine ya...rezzan ablada yok ortada...kahve falında BEGENMEDİĞİN. kim var canım:)))

Ay canim benim çok tatli olmuß sorun"beğenmediğim"ama geç gördüm canim..Kahvede pek tavsiyem yok canim.Bi Rezzan var oda yok demişsin.Bilirsin hep tarot baktiriyorum.Moralin niye bozuk her zamanki durumlarmi?

Kızlar İstanbul'da olanlara bugün ilk kez gittiğim Ayhan'ı bütün kalbimle öneriyorum.Tek kelimeyle on numara,an ve geçmişte muhteşem,buda olmadı diyeceğim tek bir yorumu olmadı.Yiğit ile yakın gelecek tarihleri aynı.Fiyatı 50tl.Kahve ve tarot birlikte bakıyor.Ayrı bir oda da bakım yapıyor.Telefonda bakmıyor onuda belirtiyim.Sadece cuma günler 13:00-19:00saatleri arası randevuyla bakıyor.Detaylı ist topicte yazdım.%100 puan vereceğim bi falcı.

Son düzenleme:

neden telde bakmıyor yaaa :2:

Ay canim benim çok tatli olmuß sorun"beğenmediğim"ama geç gördüm canim..Kahvede pek tavsiyem yok canim.Bi Rezzan var oda yok demişsin.Bilirsin hep tarot baktiriyorum.Moralin niye bozuk her zamanki durumlarmi?

Etrafima bakiyorrum hep kötüler mutlu. Yok bu dünyada kötüler mutlu olacaksa sadece illaki kötü olmamoz gerekiyorsa allah beni bu dünyadan alsin. Sabir kalmadi icimde insanin tek bi istedigi bile olmaz mi olmuyor. sinirlerim cok bozuk(( istende erken cikip eve gidip uyuyacagim aglamaktan helak oldum yine;(((((

" insanin tek bi istedigi bile olmaz mi " değil canım, mutlaka hayatta istediğin bi sürü şey olmuştur..şu an istediğin için ise ya sabır gerekiyordur ya da aksi.. vardır bi nedeni.. sakin ol, kendini üzme tatlım yaa

Canım benim yapma lütfen bu kadar.Bak senin bu düşündüğünün aynisini,benim spiritüel danîşmanim var,esmaül hüsna konusunda da uzmandır Levent Akkaya,ona sordum.Bana dediki:Şu an sen böyle görüp ,öyle zannediyorsun.Zamanla kimin kazandığını göreceksin dedi.Evet su an kaybetmiş görüyoruz kendimizi ama yarini bilemeyizki be canim.Ne olur bırakma kendini bu kadar.Kimbilir ne güzel günler var önünde böyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…