Binnaz Abla

Kaybetmis filan degilsiniz degiliz yapmayin ozgee noldu bunkadar agliyorsun yapma sekerim.ben kendimi hicbir zaman kaybetmis gormem cok uzgun zamanlarim oldu ama zafer hep benim oldu hepimiz icin boyle olacak ben eminim ilahi adalet diye birsey var

Kaybetmis filan degilsiniz degiliz yapmayin ozgee noldu bunkadar agliyorsun yapma sekerim.ben kendimi hicbir zaman kaybetmis gormem cok uzgun zamanlarim oldu ama zafer hep benim oldu hepimiz icin boyle olacak ben eminim ilahi adalet diye birsey var
Yazdim canim.......

katılıyorum Özgecim kızlara.. kaybetmiş filan değilsin. o mutlu hayatlardan birini seç sana verelim deseler belki kendin istemeyeceksin.. herkesin neye katlanıp mutlu göründüğünü bilemezsin.. güçlü durmaya çalış

Malesef 5 dk bekliyorum detayli yazicam.

Çok doģru dış görünüşe çokta aldanmamak gerek,mutlu görünenler kimbilir iclerinde neler yasiyorlar?

Çok doģru dış görünüşe çokta aldanmamak gerek,mutoolu görünenler kimbilir iclerinde neler yasiyorlar?

Kesinslikle sana katiliyorum kendinle ilgili deger yargilarin hislerin baskalarinin yasamina gore olursa cook goreceli ve haksiz olur asla kiyasa girme herkes cok farkli

Tatlim ben de ayni durumdayim, istedigim hicbir sey olmuyor. Resmen kadere ve hayat isyan ettim artik ve cok mutsuzum. Ne sabir, ne tevekkul , hicbir sey kalmadi icimde artik. Tellwe deki MedyumSelena dan satirlari sana aktarmak isterim:

" maddiyata hiç önem veren bir bayan değilsin ama buna rağmen uzun zamandır istediğin gibi bir ilişki yaşayamamışsın.

Bakıyorsun etrafına, kötü niyetli, sırf paraya tamah eden kızlar bile evleniyor. Bir şekilde hayatlarına iyi insanlar giriyor. Sen aşk arıyorsun sadece. o kızlar gibi değilsin."

Aynen dogru soylemis. Yani bugune kadar iyi niyetli ve paraya tamah etmeyen bir insan olmaktan hicbir kazancim olmadi. Gercekten de cevremdeki zengin koca avcisi, kaprisli, cikarci hanimlar cok degerli ; erkeklere insan gibi duzgun davraninca istersen dunya guzeli ol, hicbir degerin olmuyor.

Cekim yasasi bastan asagi yalan bence, herkes dengini ceker rereroro diyorlar, icimi guzel tuttum ama cirkinlikten ve sefaletten baska bir sey bulmadi beni.

Bence dunyada adalet yok. Topikteki kizlarin hepsine bakiyorum, mutlu olmaktan, mutlu etmekten baska dertleri olmayan , duzgun kizlar, bekliyorlar, umut ediyorlar. 6 ay bekleyenler var sevdigini, su devirde kim kimi 6 ay bekler bizden baska? Alem iki sahte gozyasi dokup sonra yeni sevgiliye geciyor, gonlunu eglendiriyor, aptal olan biziz bence. Bekledigimiz, sevdigimiz, deger verdigimiz erkekler de pacavraymis giib davraniyorlar bize, simdi bu adalet mi? Dunyada adalet olsaydi, bir parca mutluluk bana cok gorulmezdi bence.

Son düzenleme:
Benim galiba tüm olumlu fallarim patlayacak, çünkü bugün aldigim bir habere göre ve anladigim kadariyla eski sevgilimin hayatinda yeni biri var...
Ayrilirken bana, bazi sorunlar yasadigini, bu yüzden iyiligim için ayrilmak zorunda oldugumuzu söylemisti, ve kesinlike baska bir kiz yok demisti...sana karsi duygularim var ama su an seni sorunlarin içinde sürekleyemem demisti...

ayrilali 3 ay oldu, 3 aydir üzüntüden bitmis bir haldeyim, aglamadigim üzülmedigim bir gün olmadi, çaresizlikten umutsuzluktan bütün parami fala yatirip kendimi oyaladim...

ben her gün acidan kivranirken, kendisi baska birini bulmus

Özgecim de dahil olmak üzere kızlar Allahaşkınıza yapmayin.Urminaa cim cok üzüldüm canim.Tabiki üzülmen bu kadar cok normal.Ama ne olur bu kadar da dünyanin sonu gibi davranmayin.Siz kendiniz karşınızdaki insandan daha önemlisiniz.Siz olmazsaniz ne ask mesk,nede baska bisey olamaz.Kendinizi önemseyin ne olur.Hersey bitmis gibi yazmaniz beni hem üzüyo hem kizdiriyo.Ya belki daha iyisi cikacak.Demek ki kusura bakmayin ama böyle davraniyolarsa kizacaksiniz belki bana ama bu karaktersiz olduklarini gosterir.Siz halâ bu vicdansız insanlarlami hayatta biseyler paylasmak istiyosunuz?Zararin neresinden dönseniz kârdır.Ya evlendikten sonra yasansa bunlar daha cok aci vermezmi size?Yeter ne olur,lütfen yapmayin.Bunlari yazarken sakin on numara bi iliskim var sanmayin.Tam tersi sizin gibi sorabilecegim biri bile yok.Benim şu an herhalde sizin gibi düşünsem yaşamıyor olmam gerekir.Yapmayın lütfen.

Umudum da biterse ne yaparim diyorum ama bitiyor kalmadi bunu sevdigim kisi icin degil her konuda. Kendimde hata aramaya basladim gecmisimi sorguluyorum acaba kimin bedduasini aldim diyorum ama hep üzülen ben oldum hic kimseyi uzemedim bile neyin bedeli diye düşünmekten bıktım. Aylar oldu etrafima bakiyirum dun ayrilanlar bugun bulmuslar bile birini... cok sukur gayette bakimli güzel olduğumu düşünüyorum. Kimseden bi eksigim yok yani ama olmuyor. Cok secici oldugumu söylüyorlar eee isinamadigim insani hayatima alamam ki. Aynen canim keske bi mucizr olsada bi anda hepimizin hayati değişse. (((

Kesinslikle sana katiliyorum kendinle ilgili deger yargilarin hislerin baskalarinin yasamina gore olursa cook goreceli ve haksiz olur asla kiyasa girme herkes cok farkli

Isle ilgili bi sorundu canim ama iste ben doluydum zaten vesile oldu agladim rahatladim... iyiki varsiniz kizlar gercekten bana guc veriyorsunuz rabbim insallah hepinizi mutlu etsin allah hepinizden razi olsun. En yakin arkadaslarimdan bile cok destek oluyorsunuz bana iyiki varsiniz canlarim

çok tesekkür ederim canim mesajin için

Bazen insanin elinde olmuyor kendini kontrol edebilmek.
Bende bana deger vermeyen birini deger vermek istemem ama duygularimin önüne geçemiyorum, umutsuzca seviyorum onu
Beni en çok üzen bu kadar kisa sirada tekrar bir iliskiye baslamasi bu kadar degersizmisim meger, hiç bir seyin anlami yokmus...

Birde her ne kadar fala inanmiyorum desede, inanmisim, çogunlukla bana "hayatinda kimse yok, sabredersen, subat ve nisan arasi sana dönecek, bir tek seni düsünüyor dendi" hiç biride (Taha hariç) bana bu kadindan söz etmedi...

kendimi buldum sanki bu satirlarda

Cherrycim bana fal mi bakacaksin..bugun okuyorum algilamiyorum...))simdi gordum

Son düzenleme:

Sende canim sende iyiki varsin.Hepinizde iyiki varsiniz.

Son düzenleme:
Canim benim insallah seni hakeden biri çıkar karşına.Senin sadakatine,sevgine demek ki lâyık değil.O seni değil sen onu isteme.Lâyığına kavuşmuş demek ki.Sende seni hakedeni bulacaksın Allah in izniyle eminim.

Kizlar bunalim mode online olmus galiba natmur sana cok uzuldum durumunu biliyorum ama allahtan burdaki tum kiz arkadaslarima kendimde dahik hayirli kismet nasip etmesibi diliyorum...erkekler karaktersiz ve acizler duzgun birini bukmak cok zor ..sadece biz bu durumda degiliz hatta bir gun bu halimize gulecegiz ins

Kızlar, mantıklı düşündüğümüzde bu adamlar (benimki de dahil) deli gibi sevseler hiç bir güç onları durduramazdı. kafalarına esince gelip dönecekler belki.. yani çok azımızın durumu farklıdır. arada belki başka engeller vardır. ama onun dışında bir nedenleri yok..

bana en çok söylenen neymiş efendim çok gururluymuş da çok bilmem neymiş de ondan reddedersem diye çekiniyomuş. şimdi burda bişey yazardım da ceza almayayım durduk yere

Taha, kartlara mantıklı bi biçimde bakıyor.. yani aatıyorum, aşıklar kartı çıksa bile onu genele bakarak değerlendiriyo..misal benim falların çoğunda, aşıklar kartı çıkar..nerdeyse 100 falın 95inde..bunu görünce "seviyosunuz birbirinizi ama engeller var" deniyor.. alakası yok..seven taraf benim halbuki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…