Binnaz Abla

Taha' nin falini söylemiştim dün. Ben soruda cok ayrinti vermiyorum iste biz ayri sehirledeyiz v.s demiyorum hic bir falciya. Simdi belki bana kizacaksiniz rezzan abladan hep ornek veriyorum diye ama. Yine rezzan ablayada böyle soylememistim ama kendisi daha ilk yorumunda aranizdako mesafe uzaklik da etkiliyor demisti.keza venusamberde ayni sekilde. Rezzan ablada bana öyle pembe tablo cizmedi hep gercwkci yorumladi hatta acikcasi hep bana evlenecegim kisiyi farkli biri olarak hissetti. Taha kendi kendini batirdi sanki falinda yok seni sevmiyor ama sürekli takip halinde dedi. Ee insan sevmedigini niye takip etsin. Onuda gectim takip edebilecegi durum sözkonusu degil aramizda. seni unutmamis. Bu adam hem beni sevmiyor hem beni unutmuyor) nalan ablanin fallari bana dort bilinmeyenli denklem gibi gelirdi. Tahanin fali 50 bilinmeyenli denklem acikcasi. Geleceğe dair bisey yok sadece aklini basina al bahar aylarinda bu adam seni arar sakin onunla devam etme mutluluk uzak degil az kalmis. Sen degersiz biri degilsin etrafinda seninle ilgilenen cok kisi var sadece yapman gereken gecmisi unutmak. Etrafinda seninle igilenen cok diyince ciktim bi disari baktim yan tarafimizda elektirikci abi bakkal amca var hemen iceri girdim:)))) arkadas cevremden bahsetmis olabilir evet var ama hicbirini oyle düşünmedim bile..hatta o kisiler bana duygularini belli etmek istediklerinde ben hemen konu degissin diye baska bisey söylüyorum. Simdi böyle düşündüğüm kisiyle sevgilimi olayim..

Son düzenleme:
Falalem de sanırım Rezzan Abla'ya 3 kez fal baktırdım, şimdi yorumlarını dinleyemiyorum, dosya silinmiş diye bir yazı çıkıyor, tlf dan da bilgisayardan da baktım ama yok anlamadım...
Dinleyip tekrar fal göndericektim ama...
Diğer baktırdığım kişilerin yorumları da duruyor ki silinmemeli, bir Rezzan ablanın falları yok, bu arada ben en çok Reiki'yi beğendim orada...

Reiki nin bana ufak tefek dedikleri çıktî,esas olaylar patladı.

Reiki nin bana ufak tefek dedikleri çıktî,esas olaylar patladı.
Bana da birkaç şey çıktı...
An konusunda da iyi ama önemli istekler konusunda bilmiyorum...
Yiğit'in yorumları gündemim de bakalım, bir de Ayhan'ı merak ettim izin aldığım gibi İstanbul'a gelicem alcanzar, senin yorumlarına güveniyorum :)

haklısın tatlım..Taha sende saçmalamış.. ben fallarımda oldukça ayrıntı yazıyorum. çünkü saçma sapan yorumlarıyla uğraşacak halim kalmadı diyorum..bari olanı biteni bilsinler diye..ama bazı kişilerde gerek kalmadı bile söylememe..yüzyüze fal o yüzden daha iyi..onlinelarda bi venusamber dışında arka arkaya 2-3 soruya izin veren yok

Evet Taha da bende detaya girmiştim anlatırken, oda bana"inanın çok daha verimli sonuç verecek falınîz,teşekkür ederim"demişti.Faldan hakikatende verim aldım.

Elektrikçi abi ve bakkal amca....Canım benim,çok tatlısın.......

Tahanin ekimde ilk ve son baktirdigim fallini istedim sistemde yok bakalim bekliyorum cok önemli bisi soylememisti diye hatirliyorum sitedekiler saolsun 3 tane fal bulmuslar bana ait olmayan onlari okudum sanki burdakilerre benzer yorumlar acaba bazi cumleleri önceden hazirliyorlarmis gibi geldi aklim karisti... Gerci su an bu fal isinden sogudum antalyaaki kadina baktirdiktan sonra onlinedakiler fos geldi acikcasi

İnşallah canım sende benim kadar memnun kalırsın.Yiğit i önce dene baktırmadıysan,madem ist da değilsin.Daha kolay olur sana telde.Ayhan a rahat bi zamaninda da gidebilirsin.

arkadaşlar istanbul topiğindede yazdım yiğitin bana verdiği tarih yarın doluyor amaben onun hayatından şüphe etmeye başladım bi insanın telefonu 10 gün kapalı olamaz arkadaşına faceden ulaşıp mesaj attım akşam umarım ondan bir haber alabilirm

eski fallar sistemde açılmıyor..bana da tarihini söyleyin eski falınızı yollayalım demişler. amaaan kalsın walla.

İnşallah canım sende benim kadar memnun kalırsın.Yiğit i önce dene baktırmadıysan,madem ist da değilsin.Daha kolay olur sana telde.Ayhan a rahat bi zamaninda da gidebilirsin.
İnşaallah :) tlf senden alınca baktırdım canım, bakalım ne olacak beklemedeyim, Izin alabilirsem de haftaya Ayhan'a baktırmaya gidicem merak merak :)

Çarşamba ve Perşembe günleri
ben konuştum, onun haricinde bilmiyorum ama on gün içinde forumdan baktıranlar oldu, açıktı demek ki... Sende ki eski bir numara olabilir mi benim Msj hakkım yok ama forumdan arkadaşlar gönderebiliyor...

canım ben yiğite fal baktırdım onda birsorun yok çok sağol

Taha banada bahar aylarında dönceğini ve devam etmemem gerektiğini söylemişti bide kişilil analizi olarak resmen farklı birini anlatmıştı çok saçmalamış hiç beğenmedim

eski fallar sistemde açılmıyor..bana da tarihini söyleyin eski falınızı yollayalım demişler. amaaan kalsın walla.

Falsepeti iyice dengesizleşti .Sistem yenilenmeden önce sordum aynen kalacak fallariniz dediler.Ha simdi böyle oldu ,isteyin gönderelim.Başlarım artık bunlarin yeni sistemine.Ben gece gündüz onlara mail atmak zorundamiyim???

Taha banada bahar aylarında dönceğini ve devam etmemem gerektiğini söylemişti bide kişilil analizi olarak resmen farklı birini anlatmıştı çok saçmalamış hiç beğenmedim

Taha'nın olumlu konuştuğu var mı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…