Binnaz Abla

Allah korusun lale ben san iyorum boyle birsey olsun..kacirilmis filan olmasin ailesi ile gorusuyormusun

Allah korusun lale ben san iyorum boyle birsey olsun..kacirilmis filan olmasin ailesi ile gorusuyormusun
Bende ters bisey olacagini sanmiyorum.Ne demisler kara haber tez duyulur.Kötü bişey olsa bu kadar zaman mutlaka duyulurdu.

Bugün daha iyisin....Öyle hissettim,umarım yanılmadım.

Ayy iyiyim bitanem nasil tanimisiz birbirimizi ne durumda oldugumuzu bile anliyoruz:)) sabah bi kactane cocukla kahvalti yaptık.huzur buldum. Cok seviyorum cokcuklarla zaman gecirmeyi. Sen nasilsin güzel kalplim

Son düzenleme:

Canim antalyada kime baktirdin telefonda bakiyor mu. Birde yigite baktiracagim ama alcanzarcim begendi diye korkuyorum walla..elli lira az para degil. Sen yigiti denedin mi

Taha'nın olumlu konuştuğu var mı acaba ?

Taha olumsuz konustugu icin begenmemzlik yapmak taha'ya en büyük haksizlik olur. Taha abur cubur bi yorum yapmis kendide eminim fali yorumlarken anlamadan ne yazdığını farketmeden yorumlamis... her cumlesi celiski dolu

Ayy iyiyim bitanem nasil tanimisiz birbirimizi ne durumda oldugumuzu bile anliyoruz:)) sabah bi kactane cocukla kahvalti yaptık.huzur buldum. Cok seviyorum cokcuklarla zaman gecirmeyi. Sen nasilsin güzel kalplim

Ben laleyi üzecek zerre kadar kötü bisey hissetmiyorum.

İyiyim canım sağol.Aynen iyi tanımışız gerçekten.Yazı karakterimizden bile anlıyoruz ruh halimizi.Katılıyorum,bende Lale konusunda kötü hissetmiyorum.İyi etmişsin kahvaltı olayını,dağıtmıştır biraz olsun kafanı.Böyle yap işte keyfine bak.Boşşverrr.

Taha olumsuz konustugu icin begenmemzlik yapmak taha'ya en büyük haksizlik olur. Taha abur cubur bi yorum yapmis kendide eminim fali yorumlarken anlamadan ne yazdığını farketmeden yorumlamis... her cumlesi celiski dolu

Böyle anlatinca acaba onun kötü bi ruh halinemi denk geldin.Yoksa hiç öyle anlamadan yazacak bi tip değil.Vallahi falsepeti düzgün olsa Taha nin iki falinida yollardim sana.Anlardin o zaman ne demek istediğimi.Marple ye de yollayacağim bi düseltseler.

Canim antalyada kime baktirdin telefonda bakiyor mu. Birde yigite baktiracagim ama alcanzarcim begendi diye korkuyorum walla..elli lira az para degil. Sen yigiti denedin mi

Hahahhhhhahhhh.Vallahi o yüzden bende Yiğit konusunda sana bişey diyemiyorum zaten.

Hahahhhhhahhhh.Vallahi o yüzden bende Yiğit konusunda sana bişey diyemiyorum zaten.

:))) walla iyi oldu canim birazcik moral oldu. yigit icin kendimi beklemeye aldim. Burdan kizlardan cikan vs olursa baktiracagim bi kac hafta bekleyeyim...sana taha'nin falini ozeden kopyalayip yapistiriyorum canim okurken yerine beni koy ne demek istedigimi anlayacaksin...)) baska isteyen varsa tahanin fali itina ile gönderilir:)

Son düzenleme:

Canim telden girdigim icin kopyalayamadim. Fali yarin sana ofisten atarim sekerim

Antalya topicinde tavsiye edilen bir yer duygum cafeye gittim orda duygu diye bir bayan bakiyor oda elli tlye bakiyor yanliz isim veriyor mesela adini bile biliyor yetmiyor ailendeki akrabalarini is arkadaslarini veya cevrendekilerin bile.. Ama mallesef telefonda bakmiyomus yuz yuze olmak gerekliymis .verdigi tarihler yakin cikmazsa soylerim ama cok cok iyiydi boylesini hic gormedim yuzume bakarak anlatti ne bi fincan ne de kart hic bisi yok sanki benle yasamis gibi herseyi bildi...gelecek icin bekliyoum..yigiti duydum ama baktirmadim pahali baya oda burfaki arkaaslara tutan olcak mi bende merak ediyorum

Hmm anladim canim evet oyle isim veren izmirde de cok... bakalim insallah olumlu olanlar cikar canim. Yigiti beklemeye alalim biraz:)

Kizlar telvdeki medyumhiper nasildir aa dostlar basima agrilar girdi. Son gunlerdeki fal krizim nedir anlamıyorum ki

Kizlar telvdeki medyumhiper nasildir aa dostlar basima agrilar girdi. Son gunlerdeki fal krizim nedir anlamıyorum ki

Vallahi inanir misin ben de az once hiper i dusunuyordum, evlilik fali diye bir sey bakiyormus,onu okudum.

Bu arada Medyum Selena ilgili goruslerimi yazmak isterim. Kendisinden aynen yaziyrm, tarihlere dikkat.

Her sey guzel gidiyorken:

MedyumSelena 2013-10-08 2327

hoşlandığın kişiyle hiç beklemediğin ve ihtimal vermediğin bir anda aşkınız alevlenecek ve ilişkiye başlayacaksınız. senin beklemediğin bir zaman olacağı için bende zaman veremiyorum ve göremiyorum. ama olacağını görüyorum. bu ilişki seni derinden sarsacak ve çok heyecanlandıracak. hazırlıklı ol derim ben. güzel şeyler olacak gibi.

seni sevmeye başladığı zaman yanlış yaptığını düşünecek, iş arkadaşı olmanız vs.. gibi durumlardan dolayı senin yanlış kişi olduğunu yanlış kişiyi sevdiğini düşünecek fakat duygularına da engel olamayacak ve bu ilişkiden sıyrılamayacak. bir arkadaşıyla seninle ilgili dertleşecek ve ondan yardım alacak. bu belki ortak bir arkadaşınız olabilir. sabırla o günün gelmesini bekle. ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.

Bu kişi senin kaderinde var.

Ben isler kotu gidiyor hayirdir dedigimde:

MedyumSelena 2014-02-06 1758

Olumsuz da olsa gördüğümü söylemem gerekli. Bu kişiyle olmayacağını gördüm

sonuç olarak senin nasibin bir başkası.

3 ayda kader degisti Selena hanima gore. Baktirmayin derim.

Adin gelecegi bilemiyor., bahsettigi seyin olasiligi %0.

Adin 2013-10-09 1822

ben 2014 yılının ağustos ayının son çeyreğinde sende bir alyans görüyorum kahve falın bunun kimle olacağına dair net yanıt asla vermiyor ancak bu dönem içinde bir söz kesimi yada nişan akdi yüksek ihtimalle olacaktır saygılarımla...

Ozet:tellwe dekiler berbat, baktirmayin umutlariniza da paraniza da yazik.Ben baktirdim, bakin sonuc ortada, siz yapmayin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…