- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Elektrikçi abi ve bakkal amca....Canım benim,çok tatlısın.......
Taha'nın olumlu konuştuğu var mı acaba ?
arkadaşlar istanbul topiğindede yazdım yiğitin bana verdiği tarih yarın doluyor amaben onun hayatından şüphe etmeye başladım bi insanın telefonu 10 gün kapalı olamaz arkadaşına faceden ulaşıp mesaj attım akşam umarım ondan bir haber alabilirm
)) oyle ama... canimsin:)
eski fallar sistemde açılmıyor..bana da tarihini söyleyin eski falınızı yollayalım demişler. amaaan kalsın walla.
Bende ters bisey olacagini sanmiyorum.Ne demisler kara haber tez duyulur.Kötü bişey olsa bu kadar zaman mutlaka duyulurdu.Allah korusun lale ben san iyorum boyle birsey olsun..kacirilmis filan olmasin ailesi ile gorusuyormusun
Bugün daha iyisin....Öyle hissettim,umarım yanılmadım.
Bende ters bisey olacagini sanmiyorum.Ne demisler kara haber tez duyulur.Kötü bişey olsa bu kadar zaman mutlaka duyulurdu.
Tahanin ekimde ilk ve son baktirdigim fallini istedim sistemde yok bakalim bekliyorum cok önemli bisi soylememisti diye hatirliyorum sitedekiler saolsun 3 tane fal bulmuslar bana ait olmayan onlari okudum sanki burdakilerre benzer yorumlar acaba bazi cumleleri önceden hazirliyorlarmis gibi geldi aklim karisti... Gerci su an bu fal isinden sogudum antalyaaki kadina baktirdiktan sonra onlinedakiler fos geldi acikcasi
Taha'nın olumlu konuştuğu var mı acaba ?
Ayy iyiyim bitanem nasil tanimisiz birbirimizi ne durumda oldugumuzu bile anliyoruz:)) sabah bi kactane cocukla kahvalti yaptık.huzur buldum. Cok seviyorum cokcuklarla zaman gecirmeyi. Sen nasilsin güzel kalplim
Ben laleyi üzecek zerre kadar kötü bisey hissetmiyorum.
Taha olumsuz konustugu icin begenmemzlik yapmak taha'ya en büyük haksizlik olur. Taha abur cubur bi yorum yapmis kendide eminim fali yorumlarken anlamadan ne yazdığını farketmeden yorumlamis... her cumlesi celiski dolu
Canim antalyada kime baktirdin telefonda bakiyor mu. Birde yigite baktiracagim ama alcanzarcim begendi diye korkuyorum walla..elli lira az para degil. Sen yigiti denedin mi
İyiyim canım sağol.Aynen iyi tanımışız gerçekten.Yazı karakterimizden bile anlıyoruz ruh halimizi.Katılıyorum,bende Lale konusunda kötü hissetmiyorum.İyi etmişsin kahvaltı olayını,dağıtmıştır biraz olsun kafanı.Böyle yap işte keyfine bak.Boşşverrr.
Böyle anlatinca acaba onun kötü bi ruh halinemi denk geldin.Yoksa hiç öyle anlamadan yazacak bi tip değil.Vallahi falsepeti düzgün olsa Taha nin iki falinida yollardim sana.Anlardin o zaman ne demek istediğimi.Marple ye de yollayacağim bi düseltseler.
Hahahhhhhahhhh.Vallahi o yüzden bende Yiğit konusunda sana bişey diyemiyorum zaten.
:))) walla iyi oldu canim birazcik moral oldu. yigit icin kendimi beklemeye aldim. Burdan kizlardan cikan vs olursa baktiracagim bi kac hafta bekleyeyim...sana taha'nin falini ozeden kopyalayip yapistiriyorum canim okurken yerine beni koy ne demek istedigimi anlayacaksin...)) baska isteyen varsa tahanin fali itina ile gönderilir:)
Canim antalyada kime baktirdin telefonda bakiyor mu. Birde yigite baktiracagim ama alcanzarcim begendi diye korkuyorum walla..elli lira az para degil. Sen yigiti denedin mi
Antalya topicinde tavsiye edilen bir yer duygum cafeye gittim orda duygu diye bir bayan bakiyor oda elli tlye bakiyor yanliz isim veriyor mesela adini bile biliyor yetmiyor ailendeki akrabalarini is arkadaslarini veya cevrendekilerin bile.. Ama mallesef telefonda bakmiyomus yuz yuze olmak gerekliymis .verdigi tarihler yakin cikmazsa soylerim ama cok cok iyiydi boylesini hic gormedim yuzume bakarak anlatti ne bi fincan ne de kart hic bisi yok sanki benle yasamis gibi herseyi bildi...gelecek icin bekliyoum..yigiti duydum ama baktirmadim pahali baya oda burfaki arkaaslara tutan olcak mi bende merak ediyorum
Canim telden girdigim icin kopyalayamadim. Fali yarin sana ofisten atarim sekerim
Kizlar telvdeki medyumhiper nasildir aa dostlar basima agrilar girdi. Son gunlerdeki fal krizim nedir anlamıyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?