- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Vallahi inanir misin ben de az once hiper i dusunuyordum, evlilik fali diye bir sey bakiyormus,onu okudum.
Bu arada Medyum Selena ilgili goruslerimi yazmak isterim. Kendisinden aynen yaziyrm, tarihlere dikkat.
Her sey guzel gidiyorken:
MedyumSelena 2013-10-08 2327
hoşlandığın kişiyle hiç beklemediğin ve ihtimal vermediğin bir anda aşkınız alevlenecek ve ilişkiye başlayacaksınız. senin beklemediğin bir zaman olacağı için bende zaman veremiyorum ve göremiyorum. ama olacağını görüyorum. bu ilişki seni derinden sarsacak ve çok heyecanlandıracak. hazırlıklı ol derim ben. güzel şeyler olacak gibi.
seni sevmeye başladığı zaman yanlış yaptığını düşünecek, iş arkadaşı olmanız vs.. gibi durumlardan dolayı senin yanlış kişi olduğunu yanlış kişiyi sevdiğini düşünecek fakat duygularına da engel olamayacak ve bu ilişkiden sıyrılamayacak. bir arkadaşıyla seninle ilgili dertleşecek ve ondan yardım alacak. bu belki ortak bir arkadaşınız olabilir. sabırla o günün gelmesini bekle. ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.
Bu kişi senin kaderinde var.
Ben isler kotu gidiyor hayirdir dedigimde:
MedyumSelena 2014-02-06 1758
Olumsuz da olsa gördüğümü söylemem gerekli. Bu kişiyle olmayacağını gördüm
sonuç olarak senin nasibin bir başkası.
3 ayda kader degisti Selena hanima gore. Baktirmayin derim.
Adin gelecegi bilemiyor., bahsettigi seyin olasiligi %0.
Adin 2013-10-09 1822
ben 2014 yılının ağustos ayının son çeyreğinde sende bir alyans görüyorum kahve falın bunun kimle olacağına dair net yanıt asla vermiyor ancak bu dönem içinde bir söz kesimi yada nişan akdi yüksek ihtimalle olacaktır saygılarımla...
Ozet:tellwe dekiler berbat, baktirmayin umutlariniza da paraniza da yazik.Ben baktirdim, bakin sonuc ortada, siz yapmayin.
Kizlar telvdeki medyumhiper nasildir aa dostlar basima agrilar girdi. Son gunlerdeki fal krizim nedir anlamıyorum ki
Vallahi inanir misin ben de az once hiper i dusunuyordum, evlilik fali diye bir sey bakiyormus,onu okudum.
Bu arada Medyum Selena ilgili goruslerimi yazmak isterim. Kendisinden aynen yaziyrm, tarihlere dikkat.
hoşlandığın kişiyle hiç beklemediğin ve ihtimal vermediğin bir anda aşkınız alevlenecek ve ilişkiye başlayacaksınız. senin beklemediğin bir zaman olacağı için bende zaman veremiyorum ve göremiyorum. ama olacağını görüyorum. bu ilişki seni derinden sarsacak ve çok heyecanlandıracak. hazırlıklı ol derim ben. güzel şeyler olacak gibi.
seni sevmeye başladığı zaman yanlış yaptığını düşünecek, iş arkadaşı olmanız vs.. gibi durumlardan dolayı senin yanlış kişi olduğunu yanlış kişiyi sevdiğini düşünecek fakat duygularına da engel olamayacak ve bu ilişkiden sıyrılamayacak. bir arkadaşıyla seninle ilgili dertleşecek ve ondan yardım alacak. bu belki ortak bir arkadaşınız olabilir. sabırla o günün gelmesini bekle. ben güzel şeyler olacağını düşünüyorum.
Adin 2013-10-09 1822
ben 2014 yılının ağustos ayının son çeyreğinde sende bir alyans görüyorum kahve falın bunun kimle olacağına dair net yanıt asla vermiyor ancak bu dönem içinde bir söz kesimi yada nişan akdi yüksek ihtimalle olacaktır saygılarımla...
Ozet:tellwe dekiler berbat, baktirmayin umutlariniza da paraniza da yazik.Ben baktirdim, bakin sonuc ortada, siz yapmayin.
Siz bilirsiniz kîzlar.Ama ben aylar önce baktırdım,hiçbi dediği çıkmadı.
Cherrycim. Son günler de ayni ruh halini paylasmaktayiz sanirim. Bende aynen evlilik falina bakiyordum ilginc geldi. Ama baktim 12 kredim varmis iskambil gönderdim. Arti bi kredi yüklemek icimden gelmiyor telwe'ye.. evlilik fali ilginc geldi ama denenebilir)) ay birde ömür boyu bekarsin diyormus bana:)))
ay iste binnaz ve telwe falcilari böyle yok sekerim bende baslayacagim falciliga az bucuk hislerimde kuvvetlidir. Fallarim patlayincada kader yon değiştirmiş degistirmeseydi iyimisss evleniyordunuz der isin icinden cikarim...
Binnaz'da ki elifin bana kismetin kismetin diye diye 20 katina baktigi gibikismetim ama başkasının yaninda nasil olacaksa ((
İnşallah Hiper sende bişeyler bilir.Kahvecini vardı bi ara tellwede.Banada ilginç gelen alyans açilimi vardı.Hatta mutlaka hatirlar ilk Cherry söylemişti bu acilimi.Normal bi faldan farki yoktu.Evlilik açılımı için kendinizi gaza getirmeyin kızlar.İnanın normal açilimi bunlar bize yok evlilik yok alyans diye yutturuyolar.Cherrycim. Son günler de ayni ruh halini paylasmaktayiz sanirim. Bende aynen evlilik falina bakiyordum ilginc geldi. Ama baktim 12 kredim varmis iskambil gönderdim. Arti bi kredi yüklemek icimden gelmiyor telwe'ye.. evlilik fali ilginc geldi ama denenebilir)) ay birde ömür boyu bekarsin diyormus bana:)))
ay iste binnaz ve telwe falcilari böyle yok sekerim bende baslayacagim falciliga az bucuk hislerimde kuvvetlidir. Fallarim patlayincada kader yon değiştirmiş degistirmeseydi iyimisss evleniyordunuz der isin icinden cikarim...
Binnaz'da ki elifin bana kismetin kismetin diye diye 20 katina baktigi gibikismetim ama başkasının yaninda nasil olacaksa ((
Ooooo super hemen baktirayim:)))))
Tamam falciliktan anlamiyorlar, lan bari iddiali konusmayin. Allahin yazdigi kaderde ne var siz ne bilirsiniz tellwe falcilari.
Adin 2013-10-09 1822
Aynen sekerim gecenlerde facebookta binnaz falcilarindan Benna'yi fena yaptim. Yok gelecegi yuzdeyuz bilseydik keske falan filan yazmis durur muyum hic. Saydim da saydim beni engellemis aman ne üzüldüm.fali yorumlarken yuzdeyuz olacakmis gibi yorumla sen sonrada yok efendim keske 15-20 liraya gelecegi gorsek yaz... hihhh umut taciri binnaz yorumculari sizi
İnşallah Hiper sende bişeyler bilir.Kahvecini vardı bi ara tellwede.Banada ilginç gelen alyans açilimi vardı.Hatta mutlaka hatirlar ilk Cherry söylemişti bu acilimi.Normal bi faldan farki yoktu.Evlilik açılımı için kendinizi gaza getirmeyin kızlar.İnanın normal açilimi bunlar bize yok evlilik yok alyans diye yutturuyolar.
Hahahaha.Bakalım klasik falcı çizgimiz bozulacakmı?
Aynen sekerim gecenlerde facebookta binnaz falcilarindan Benna'yi fena yaptim. Yok gelecegi yuzdeyuz bilseydik keske falan filan yazmis durur muyum hic. Saydim da saydim beni engellemis aman ne üzüldüm.fali yorumlarken yuzdeyuz olacakmis gibi yorumla sen sonrada yok efendim keske 15-20 liraya gelecegi gorsek yaz... hihhh umut taciri binnaz yorumculari sizi
Evet sekerim hatirladim . Cherry soylemisti bende hemen baktirmistim:) astroloji gibiydi.... ayy insallah bozulmaz
Vallahi o kadar çok berbat varki,Benna mı desem,Hülya mı desem,İnci Turan mı,Elif mi desem ?Ne deseeemmm ne desem???Benna bir sey bilemiyor ama en berbatlari bence Bilge Ozdogru.
Evet canim çok haklisin.Profilde atıp tutmak gúzel ama.15-20tl de az para değil açıkçası.Buraya yazanda Benna idi zaten bunu netleştirmiştik seninle.Bende burda yazmam gereken herşeyi yazdığımı düşünüyorum Benna'ya.Ya sinir olmamak elde değil.Bi kılıf bulmaya çalışıyolar kötü falciliklarina,bu kılîfta kader olmuş.Tuvalete gittin,parmağınî oynattın,kaderin değişti kıvamına getirmişler olayı.Îstediklerini söylesinler kötü falcılıklarını bana yutturamazlar.Kaderide lütfen basit işlerine alet etmesinler.
taa lisede bana bakan kiz kardesime bakan falci deniz kenarında olacagimi.. kizkardesimin benden once evlenecegini. Evde en gec evliligi benim yapacağımı hatta o donem kilolu bi kizdim ileride benim citi piti bi kiz olacagimi bile soylemisti..ustunden yillar gecti o falcinin dediklerini kader degistirmedi ama...ahhh simdi bulsamda baktirsam para bile almadan hayatimin genel hatlarini soylemisVallahi o kadar çok berbat varki,Benna mı desem,Hülya mı desem,İnci Turan mı,Elif mi desem ?Ne deseeemmm ne desem???
taa lisede bana bakan kiz kardesime bakan falci deniz kenarında olacagimi.. kizkardesimin benden once evlenecegini. Evde en gec evliligi benim yapacağımı hatta o donem kilolu bi kizdim ileride benim citi piti bi kiz olacagimi bile soylemisti..ustunden yillar gecti o falcinin dediklerini kader degistirmedi ama...ahhh simdi bulsamda baktirsam para bile almadan hayatimin genel hatlarini soylemis
ayse melek mi desem. Gizem sitare mi desem. Selma aydin mi desem. Taygun mu desem. Cagan mi desem. Umut isik mi desem. Hep beraber kasim ayinda patladilar
Gizem Sitare olumune salliyor, anlattigi seyleri acip dinledim ve resmen oturma organimla guldum. Ani bilememis, verdigi tarih zaten yalan oldu, durumla alakasi yoktu.
Cagan sallamaca.
Ayse Melek de uyduruyor ama asiri negatif bence, icimi kararttigi hicbir sey cikmadi.
Hepsi kasimda beni evlendirdi...:))) yok benim adamla evlnecek olsam sonunda ne olacak canim evlilik gibi bi olayda 1 yil yanilma payi olur diyecek kadar piskin binnaz falcilari:)))
Bana da herkes kasimda yeni biriyle tanisip yaza evleniceksin demislerdi. Kasim in ne zoelligi var, agizbirligi edip herkes kasimi sallamis.
Bana da herkes kasimda yeni biriyle tanisip yaza evleniceksin demislerdi. Kasim in ne ozelligi var, agizbirligi edip herkes kasimi sallamis.
Biz fal kardesi olalim Ozge cim, bize ayni seyleri sallamislar hep.
Sen kahveni diger topige koydun mu, sana cok ozel Cherry fali bakicam
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=634106&page=442Bana da herkes kasimda yeni biriyle tanisip yaza evleniceksin demislerdi. Kasim in ne ozelligi var, agizbirligi edip herkes kasimi sallamis.
Biz fal kardesi olalim Ozge cim, bize ayni seyleri sallamislar hep.
Sen kahveni diger topige koydun mu, sana cok ozel Cherry fali bakicam
Vallahi o kadar çok berbat varki,Benna mı desem,Hülya mı desem,İnci Turan mı,Elif mi desem ?Ne deseeemmm ne desem???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?